.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Как може възможно????
    Guest

Как може възможно????

Зачетох се в поста на онова момиче,което е бременно и е на 14 год.Този пост породи в мен друг въпрос и бих искала конпетентните по темата да се изкажат.

Как е възможно след като са ползвали презервативи,сложени добре и струващи над 2.50лв да се случи такова нещо?
    пс Мнение за нейния случей по нейната тема....ако може се ограничете само с моя въпрос.

Благодаря предварително

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    ем откъде да ги знам как са ги слагали тия презервативи...не са презервативите грешката е в момчето може би нали знаете в последно време какви нинджи са се навъдили

Guest
    Не знам....хмм

Аз направо съм потресена,такива неща се случват когато почват да правят неща,за които не са достатъчно информирани ... поддават се на бушуващите хормони и после си бият главите...след като са използвали такъв презерватив незнам просто какво може да е станало,а пък ако се е скъсал все трябва да забележат просто това е нз какво повече да кажа ''След играчка следва плачка'' щом не са се отнесли сериозно към секса сега нека си бият главите.
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Това, че презервативът е от 5 лева бройката не е гаранция, че ще е издръжлив и че няма да се скъса!

Град
    ЗаГуБеНа в БеЗмЕтЕЖнОсТта...
    Добре ..момичето в своя пост пита.."как е възможно такова нещо да стане"...според мен ...не за цената говореше точно...пак и в конкретния случей(бременното момиче) е нямало скъсан презерватив.....Анонимката за него пита

По принцип цената не е от значение,но аз няма да се съглася ако някои каже че презервативи от 10 ст са по добри от тези от 2 50

Тихо е, тихо е, тихо е
    и стоя, и мълча пак в мечти.
    Няма те никога, никъде...

Тишина, самота и звезди

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от KeLly^^^
    Добре ..момичето в своя пост пита.."как е възможно такова нещо да стане"...според мен ...не за цената говореше точно...пак и в конкретния случей(бременното момиче) е нямало скъсан презерватив.....Анонимката за него пита

По принцип цената не е от значение,но аз няма да се съглася ако някои каже че презервативи от 10 ст са по добри от тези от 2 50
    Ами аз пък съм на мнението, 4е то4но тези от 10 ст са по-издържливи от скъпите. Не знам, може да е просто съвпадение, но винаги, ама винаги, когато се е слу4вало да ни се скъса презерватив, задължително е бил Дурекс.

Робинята на Quench

Град
    София
    ДУРЕКС СЪКз!!!
    Вие на хероин ли сте бе?

azsamsiaz
    Guest

а

е все пак всички знаем че презервативите не дават 100% сигурна защита от бременност! Нищо не се знае, квото е казано, че ще стане е станало или тепърва ще става!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от KeLly^^^

сега бях чула или чела, че в самия латекс има пори. последните изследвания сочат, че те не са достатъчно малки и през тях богат да минат единични сперматозоиди. до колко е вярно-не знам. Факт е, че не съм усещала сперма, когато го правим с презерватив. Но било възможно да се случи!

Град
    София
    Е ТО СИ ЗАВИСИ ОТ КОМПЕНТЕНТНОСТТА НА ПАРТНЬОРИТЕ... НАЙ ВЕчЕ..
    Вие на хероин ли сте бе?

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Сам виждаш че е възможно.Сексът не е само удоволствие но и отговорност-казвам го запореден път.Според мен на 14 години си твърде малък за да можеш да поемеш подобен риск.Така че въпроса е не дали е възможно да се забренее при положение че са използвани предпазни средства.Нека се замислим над това дали организма на това момиче-което е още дете е в състояние да даде нов живот.Дали психиката и е достатъчно силна за да издържи на всичко това дали е готова да загърби бъдещето си за да се посвети на детето си.В днешно време се правят аборти но това не е решение а само ,,отърваване от проблема,, -по този грозен начин биват наричан нежеланите бебенца сред съвременното ни общество.Жалко нали но е факт болезнен но реален все пак
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Guest

Re: а

Цитирай Първоначално написано от azsamsiaz
    е все пак всички знаем че презервативите не дават 100% сигурна защита от бременност! Нищо не се знае, квото е казано, че ще стане е станало или тепърва ще става!
    MMM da ama prezervativite davat 99% sigurnost!Taka 4e eto vi otgovora-imam edin suvsem minimalen,miniaturen ptocent,v koito moje da stane gafa!!!

melanzY
    Guest
    Abe kak se kazva taq tema da q pro4eta i az?????

Град
    Свищов
    казва се Daite savet!!!Spe6no!!!

melanzY
    Guest
    A,ok mersi
    Sega 6te q pro4eta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове