- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как може възможно????
Зачетох се в поста на онова момиче,което е бременно и е на 14 год.Този пост породи в мен друг въпрос и бих искала конпетентните по темата да се изкажат.
Как е възможно след като са ползвали презервативи,сложени добре и струващи над 2.50лв да се случи такова нещо?
пс Мнение за нейния случей по нейната тема....ако може се ограничете само с моя въпрос.
Благодаря предварително
ем откъде да ги знам как са ги слагали тия презервативи...не са презервативите грешката е в момчето може бинали знаете в последно време какви нинджи са се навъдили
![]()
![]()
![]()
Не знам....хмм
Аз направо съм потресена,такива неща се случват когато почват да правят неща,за които не са достатъчно информирани ... поддават се на бушуващите хормони и после си бият главите...след като са използвали такъв презерватив незнам просто какво може да е станало,а пък ако се е скъсал все трябва да забележат просто това е нз какво повече да кажа ''След играчка следва плачка'' щом не са се отнесли сериозно към секса сега нека си бият главите.
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Това, че презервативът е от 5 лева бройката не е гаранция, че ще е издръжлив и че няма да се скъса!
Добре ..момичето в своя пост пита.."как е възможно такова нещо да стане"...според мен ...не за цената говореше точно...пак и в конкретния случей(бременното момиче) е нямало скъсан презерватив.....Анонимката за него пита
По принцип цената не е от значение,но аз няма да се съглася ако някои каже че презервативи от 10 ст са по добри от тези от 2 50
Тихо е, тихо е, тихо е
и стоя, и мълча пак в мечти.
Няма те никога, никъде...
Тишина, самота и звезди
Ами аз пък съм на мнението, 4е то4но тези от 10 ст са по-издържливи от скъпите. Не знам, може да е просто съвпадение, но винаги, ама винаги, когато се е слу4вало да ни се скъса презерватив, задължително е бил Дурекс.Първоначално написано от KeLly^^^
![]()
![]()
Робинята на Quench
ДУРЕКС СЪКз!!!![]()
Вие на хероин ли сте бе?
е все пак всички знаем че презервативите не дават 100% сигурна защита от бременност! Нищо не се знае, квото е казано, че ще стане е станало или тепърва ще става!![]()
сега бях чула или чела, че в самия латекс има пори. последните изследвания сочат, че те не са достатъчно малки и през тях богат да минат единични сперматозоиди. до колко е вярно-не знам. Факт е, че не съм усещала сперма, когато го правим с презерватив. Но било възможно да се случи!Първоначално написано от KeLly^^^
Е ТО СИ ЗАВИСИ ОТ КОМПЕНТЕНТНОСТТА НА ПАРТНЬОРИТЕ... НАЙ ВЕчЕ..
Вие на хероин ли сте бе?
Сам виждаш че е възможно.Сексът не е само удоволствие но и отговорност-казвам го запореден път.Според мен на 14 години си твърде малък за да можеш да поемеш подобен риск.Така че въпроса е не дали е възможно да се забренее при положение че са използвани предпазни средства.Нека се замислим над това дали организма на това момиче-което е още дете е в състояние да даде нов живот.Дали психиката и е достатъчно силна за да издържи на всичко това дали е готова да загърби бъдещето си за да се посвети на детето си.В днешно време се правят аборти но това не е решение а само ,,отърваване от проблема,, -по този грозен начин биват наричан нежеланите бебенца сред съвременното ни общество.Жалко налино е факт
болезнен но реален все пак
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
MMM da ama prezervativite davat 99% sigurnost!Taka 4e eto vi otgovora-imam edin suvsem minimalen,miniaturen ptocent,v koito moje da stane gafa!!!Първоначално написано от azsamsiaz
Abe kak se kazva taq tema da q pro4eta i az?????
A,ok mersi![]()
Sega 6te q pro4eta