- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелят ми е на 26...
to kat stane tai da si pisvate rabotat otiva kum kraq si
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Първоначално написано от LoVe`KaLoQn
Ето ти го отговора -------> Не може да си намери друга.
Не бъди толкова сигурна ти само ако го видиш ще се влубиш в него той може да има мн момичета но е избрал менПървоначално написано от Unknown-19
Дай снимка да го видим този убавец.
Ако е готин обещавам повече да не се заяждам.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ВижПървоначално написано от bungle
Хахахаха а ти сигурна ли си, че е така, а? Или просто за пред теб се представя за такъв? Аз лично залагам повече на версията, че ти си му просто една от многото и не те е заебал просто защото му пускаш лесно... Никои няма да зареже лесна и сигурна бройкаа.. Освен това помисли малко - може ли едно 15 годишно момиче да задоволи 26 годишен, който вече най-вероятно мисли за брак и деца????.... Ако не си толкова тъпа, мисля че и сама можеш да си направиш изводите... Според мен връзката му с теб е просто за кефа и да има с какво да си запълва времето, а освен това най-вероятно скоро ще скъсате.... Особено пък, ако е як е още по-зле за теб! Ако е зле поне има причина да ходи с теб, но як 26 годишен, който може (по твоите думи) да има всяка, ходи с 15 годишна.... Да бе.... за мен единствената причина да ходи с теб е само защото си му лесна бройкаПървоначално написано от LoVe`KaLoQn
Но явно е яко някой, който е завършил даскало, когато ти си го започнала, да те шиба
Също явно е, че той колкото и тъп да е, пак е много по умен от теб
Макар, че явно за да те задържа не му трябва много мозък
Късмет и ти пожелавам някой ден да се осъзнаеш какво правиш с живота си....
Едно е някой да ви харесва, да си представите дори какво би било в идеалния случай да сте с него, а друго е да мислите колко хубаво би било да сте за една вечер с него. За мен сексът без чувства е безсмислен и няма да го направя. Затова и съм казала на мъжа ми, че аз не приемам физическата изневяра като нещо нормално, защото за мен сексът е с чувства. Откакто обикнах, е така. И най-вероятно няма да се промени.
Красиви и сексапилни хора има навсякъде, както казах, и възможности има, имах възможност и много ми се искаше от една страна, но не стана нищо.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Моят е по-хубав.Първоначално написано от LoVe`KaLoQn
Първоначално написано от LoVe`KaLoQn
Аз не съм сигурна а съм сигурен.И повярвай ми ако ще и Бог да е едва ли бих се влюбил в него.Както и да е.Ама запомни че не всичко опира до вида на хората.От голямо значение е и подхода а ако го нямаш и ако незнаеш кое как да направиш външния ти вид става безполезен(не ства дума само в секса ами и като цяло)
Имам връзка 2 години и 8-9 месеца. не се виждам всеки ден с приятеля ми, имам си свобода и той не ми се меси и не ми виси на главата. Обаче не искам свободата да се чукем с друг, а за да видя приятелките си, да постоя 1 вечер с родителите си и т.н.Първоначално написано от _Cuddly_
А ние за 2 години и отгоре ама грам не сме си писнали и гам тръпката не е намаляла. даже напротив увеличава се с времето всие повече и повече!Първоначално написано от _Cuddly_
Идеално за него-не може да носи наказателна отговорност. пича си знае работата как да не може да е пресладван от закона!Първоначално написано от LoVe`KaLoQn
Грам не е мой тип и определено несъм влюбена в негоПървоначално написано от LoVe`KaLoQn
![]()
по принцип не съм много сигурна обаче след като е над 14 и е по нейно желание той не носи наказателна отговорност и повтарям не съм много сигурнаПървоначално написано от krem4et0
А какво, аджеба, значение има външния вид? Аз харесвам Джордж Буш, например, но ще тръгна ли да му се натискам? Красиви хора - много, но някои хора имат мозък и морал.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
да, така е и за това той е правил с нея секс като е навършила 14.Първоначално написано от &ILoveU2
извинявай не прочетох правилно много бързамПървоначално написано от krem4et0
![]()
колкото и да се залъгваш,че не е педофил-грешиш!!!!УЖАС -НА 13 ГОДИНИ И ВЕЧЕ"СЕКСЪТ Е СТРАХОТЕН"-ЕЕЕЕ-МАЙ АЗ НЕЩО НЕ СЪМ НАРЕД!ТА ВИЕ СТЕ ДЕЦА!!!!!!!!!!РАЗБИТА СЪМ
Не съм много лесна незнам защо си мислиш така но наистина не съм колкото и да ми казвате че скоро ще ме зареже аз не мисля така постоянно сме заедно и никой не е против нашата връзка а аз толкова мн си го обичкам че не може да си представите колко много и той супер мн ме промени в положителната посока и мн му благодаря и аз ви бях помолила за съвет не за критики но все пак ви благодаря и вие не го познавате за да говорите така за него че бил педифил и такива работи той жъобще не мисли за деца и тем подобни той не иска такива неща защото е щастлив с менПървоначално написано от Lambo
оффф още една заблудена душа....защо мислиш ходи с теб????естествено че ще ти говори хубави неща за да е стеб....но я се замисли какво можеш да предложиш ти на 26 годишен???след като си отговориш ще разбереш защо е с теб!Първоначално написано от LoVe`KaLoQn
Не съм заблудена и знам защо ходи с мен и мога да дам доста на 26годишен ти като не ме познаваш просто няма за какво да го пишеш тва защото осъзнавам той що за човек и го познавам от мн отдавна даже преди да тръгнемПървоначално написано от Sh@d0w
[quote=LoVe`KaLoQn]Детее осъзнай сее- имате 11 години разлика сама го казваш! Него не 100%, а 100 000% го вълнуват много по различни неща от теб- и това ти го казвам аз, чиито приятел е с 3 години по-голям от мен !Първоначално написано от Sh@d0w
А я ми отговори, колко от твоите приятелки излизат с 11 години по- големи от тях? Ужас!
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
Искаш ли истината?
1.Тоя е някъв извратен и стои с тебе само за секса.
2.100% си има и други мацки. Ти вярваш ли си, че едно момиче на 15, може да задоволи 26 годишен мъж![]()
3.Друг е въпроса, че ако е бавно развиваш си или нещо такова...е нормалнооо![]()
4.Той, НЕ те обича
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
LoVe`KaLoQn
![]()
Ти кво очакваш да няма критики ли ?
Само виж какво заглавие на темата си лепнала "Приятелят ми е на 26...".
Според мене и ти самата знаеш че има дупка в отношенията ви и че това омръзване идва точно от тея 11 години ама сама са оптваш да се обедиш че не е така.За мене лично тва твойто не е толкова любов колкото маниакално състояние.Свикнала си с него и просто та е страх какво ще е без него.Тва мисля аз.
П.С. - Виж точка 4 от поста на jony.
Вече се изяснихме с него и вече никога няма да сме разделени ще бъдем постоянно заедно вече го решихме това и мога да ви кажа Unknown-19 и jony че ме ОБИЧА и не е с мен само заради тва че съм лесна или съм била свикнала с него и ме е било страх ако съм била без него това са глупости мога да ви кажа на всички да не преценявате приятеля ми по годините вие даже не го познавате