[quote=LoVe`KaLoQn]
Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
Цитирай Първоначално написано от "LoVe`KaLoQnНе съм много лесна незнам защо си мислиш така но наистина не съм колкото и да ми казвате че скоро ще ме зареже аз не мисля така постоянно сме заедно и никой не е против нашата връзка а аз толкова мн си го обичкам че не може да си представите колко много и той супер мн ме промени в положителната посока и мн му благодаря и аз ви бях помолила за съвет не за критики но все пак ви благодаря и вие не го познавате за да говорите така за него че бил педифил и такива работи той жъобще не мисли за деца и тем подобни той не иска такива неща защото е щастлив с мен[/quote

оффф още една заблудена душа....защо мислиш ходи с теб????естествено че ще ти говори хубави неща за да е стеб....но я се замисли какво можеш да предложиш ти на 26 годишен???след като си отговориш ще разбереш защо е с теб!
Не съм заблудена и знам защо ходи с мен и мога да дам доста на 26годишен ти като не ме познаваш просто няма за какво да го пишеш тва защото осъзнавам той що за човек и го познавам от мн отдавна даже преди да тръгнем
Детее осъзнай сее- имате 11 години разлика сама го казваш! Него не 100%, а 100 000% го вълнуват много по различни неща от теб- и това ти го казвам аз, чиито приятел е с 3 години по-голям от мен !
А я ми отговори, колко от твоите приятелки излизат с 11 години по- големи от тях? Ужас!