.
Отговор в тема
Страница 1 от 11 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 272

Искате ли да приличате на ваш'те?

Момичета, искате ли да бъдете като майките си в какъвто и да е аспект-професия,характер,стил и т.н?
    И съответно ,момчета, искате ли да приличате на бащите си!
    Иобратното може-момиче да иска да прилича на баща си и момче-на майка си!

Guest
    ami az prili4am i na maika n=i na tati noo tui kato mama q nqma na toq svqt ... ot tatko..dostatu4no sum si vzela drupnatite o4i hah tui 4e..ni6to ne iskam pove4e.. :P

miii do edna stepen iskam da prili4am na maika si za6toto se gordeq s taji jena ,tolkova silna i opravna ,no ot druga iskam da vyrvq po svoi pyt...

Град
    Pleven
    az ne prili4am na maikami(samo kato se usmixna imam trap4inki )4isto kopie sam na tate
    nikoga ne e kasno da napravi6 ne6to mrasno,za6toto kolkoto po-kasno,tolkova po-mrasno!!!!

НЕ! НЕ! НЕ! Мраза ги!

Град
    Pleven
    interesno mi e kak mojete da mrazite roditelite si????
    nikoga ne e kasno da napravi6 ne6to mrasno,za6toto kolkoto po-kasno,tolkova po-mrasno!!!!

dam i az nz kak moje da mrazi6 roditelite si ,za men te sa horata na koito nai mnogo obi4am........

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Такам.Първо да уточня че страшно много обичам родителите си.Те са прекрасни хора на които дължа много.Винаги са ме подкрепяли и са стояли плътно зад гърба ми за да ме напътстват когато се нуждая от съвет или просто от едно рамо на което да споделя тревогите си.По характер приличам повече на баща си-много забавен човек шегаджия винаги успява да ме разсмее по всевъзможни начини.Освен по нрав си приличаме и външно.Мама пък е по-сериозен човек малко по-намръщена залисана в проблемите си и в забързаното ежедневие.Може би работата и-адвокат е я е направила такава.Има и някои черти от характера на родителите ми които не бих искала да наследя и също така начина ми на възпитание към мойте деца би бил доста по-различен.Не знам времената се менят поколенията също затова бих искала да бъда малко по-либерална майка но и да имама авторитет пред децата си.Това е от мен.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
    НЕ! НЕ! НЕ! Мраза ги!
    Нещо такова,ама не точно

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не.

asinka_basinka
    Guest
    Ami kvo da kaja....po van6nost kato bqh malka vseki kazva6e kak prili4am na tatko, no vlqzoh li v puberteta i izvednaj vsi4ki vikaha "ah kak prili4a6 na maika si" a sega kato si ida v bg i vseki kotio me vidi kazva "ah sqka6 gledam maika ti predi 20 g" ili"kolktoo pove4e raste6 tolkova pove4e na maika si stava6 kopie" i go osaznavam...daje i luni4kite i gi imam ... taaaaa ina4e po harakter kazvat 4e sam to4no kato tatko...naistina ponqkoga osaznavam 4e sa pravi....o ne sam sigurna dali iskam da prili4am po harakter na tatko, ako moje samo polojitelnite mu 4erti da imam...lo6ite ne

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Професиите им не ме вълнуват, но имат някои черти от характера, които много бих искала да притежавам. Също така и отношението им към децата им (демек към мен, сестра ми и брат ми) - смятам го за много правилно в повечето случаи. Бих искала и аз един ден да се държа така с децата си. И да се обичам със евентуалния си съпруг толкова много колкото те двамата.

Saatana vittu perkele hate crew!

Искам или не, малко или много приличам на тях.

Мега фен
    Град
    SF
    Уу.. не мерси. В никакъв слу4ай не бих искала да прили4ам на наште. А пък конкретно на майка ми... Ако стана като нея, бих се застреляла.
    Наште са прекалено консервативни хора, баща ми е ненужно строг, а майка ми е ужасно слабохарактерна.

Робинята на Quench

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    По характер искам или не си приличам на наще, и то особено на майка ми. Харесвам си характера, не е труден и съм общителна, така че за мен това не е проблем Нашите са супер либерални родители, почти никога не срещам опозиция в техните действия относно мен или нещо, което искам. Винаги са ме разбирали, подкрепяли и за тях съм най-важното. Какво по-хубаво от това?!
    А колкото до професията... майка ми е счетоводител, а аз уча същото така че...
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Да и то много. И двамата са страхотни хора особено баща ми. Има страшна дисциплина, ужасно търпелив човек, ужасно умен човек и най-добрия тати на света. Майка ми също е много умна и щом ме изтърпява вече 17 години и брат ми 6 години...значи е човек от желязо. Много малко жени могат да изтърпят такъв тормоз. Цял ден е на крак, а НЕ работи. Много се гордея с родителите си и много ще съжалявам, ако не приличам на тях.
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Между другото нали знаете, че този модел на поведение, който в момента не харесвате у родителите си и само се заклевате, че няма да сте същите, ще го прилагате на собствените си деца. В 90% от случаите става така. Проста психология - няма как да избягаш от това, което си наблюдавал цял живот.

Saatana vittu perkele hate crew!

Цитирай Първоначално написано от Boot
    Между другото нали знаете, че този модел на поведение, който в момента не харесвате у родителите си и само се заклевате, че няма да сте същите, ще го прилагате на собствените си деца. В 90% от случаите става така. Проста психология - няма как да избягаш от това, което си наблюдавал цял живот.
    Как стигна до тоя извод

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Наистина е така и силно се надявам, живот и здрае, ако имам дете, не бих го възпитавала така както мен се възпитавали и също се надявам работата ми да позволи да му обръщам повече внимание, отколкото аз съм получила.

Ама надали ще стане.

Град
    Е отсреща
    Аз Не искам да приличам....
    нали знаете че в днешно време хората гледат да са различни един от друг...

Супер фен
    В пове4ето отношения-да. Мн са умни хората и мн забавни

Град
    Нарния
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Цитирай Първоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
    НЕ! НЕ! НЕ! Мраза ги!
    Нещо такова,ама не точно
    И аз съм такоз! Наще са злобни, груби, проклети, грозни и старомодни същества!

Голям фен
    Град
    София
    Дано да стана толкова умна, колкото са те! За повечето неща им се възхищавам и се чудя как са успели да ни отгледат! Мисля че ще е най-добре да взема някои неща от тях и да вложа от себе си!
    Човек трябва да се учи от близките, най-вече от родителите!
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

ми има много неща, които харесвам в баща ми, но и се харесвам каквато съм и не мисля, че искам да приличам на някои
    ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)

Град
    Pleven
    az iskam da prili4am na roditelite si!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си