- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Искате ли да приличате на ваш'те?
Като цяло не се срамувам от нашите.. за адски много неща се уча от тях.. опитвам се да измъкна добрите и да им подражавам по мой си начин, а от лошите им навици и черти на характера си взимам бележки да не ги правя.. на принципа съм, че децата се учат от грешките и недостатъците на родителите си, за да стават по-добри и по-добри..![]()
Tц! Но кръвта вода не става.
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
По характер НЕ.Но по външност да то и аз си приличам от части на тях.
Първоначално написано от dark_wings
мне не искам искам д приличам на себе си и да изградя своя собствена визия живот и т.н) пък и ас с нищо не ис приличам с родителоте си е освен чесам зи взела някои качвества от тях и вид
) тва ми стига повече не искам
):P
Не, не искам да приличам.
Не им искам характерите.. Прекалено много отрицателни страни намерих и в двамата до сега, за да ми се харесат с нещо..
Външен вид - аз съм одрала почти цялата кожа на баща ми, но пък съм си и доволна![]()
Стил.. мисля, че нашите нямат стил![]()
И спря да се върти за миг земята..
Пффф,въобще не искам да приличам на тех...![]()
Зависи по какво. Неща да съм куку на стари години като баба ми, ама нищо против да съм зам.-министър като дядо. Пък и е много умен и интелигентен. Майка ми също е амбициозна и умна, но искам да съм по-отворен към следващите поколения от нея. Искам да съм добродушен като баща ми, но пък и не искам да спя по цял ден като него.![]()
![]()
Първоначално написано от one_more_minute
Просто искам да притежавам някой качества,който притежават те.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Искам или не, аз съм пълно копие на баща ми![]()
Неискам да приличам на тях,но кой те пита...На външен вид съм едно към едно с баща ми,по характер обаче приличам и на двамата.Само ината и упоритостта незнам откъде съм я наследила.![]()
![]()
Взела съм по нещо мъничко и от 2та , но съм доста различна от тях и не искам да приличам на никой , аз съм си Аз!
Жестоко е сред бурени да бъдеш цвете!
по характер съм вече само на баща ми,външно-само на майка.по-нататък искам живота ми да прилича повече на баща ми,от страна на приятели,връзки особено и т.н. ...
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
+ 1Първоначално написано от pepita87
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm