- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Искате ли да приличате на ваш'те?
Аз мойте родители не ги мразя,но във всеки случай НЕ искам да приличам на тях![]()
Ами искам да съм като баща ми да ям да ям и да не ми личи.![]()
Инъче като цяло.НЕ!
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ами с майка ми се караме почти всеки ден,откакто навлязох в пубертета и все заради учене или комп,направо се побъркахме вече взаимно.Но въпреки,че че сто съм й бясна,винаги съм искала да бъда справедлива към останалите,каквато е тя ии да си върша добре и съвестно работата..![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
да , аз искам да приличам на мама по професия , по спокойния и характер (тъй като аз съм нервна нон стоп),по стила и на обличане (много ме кефи винаги си копува маркови дрехи от чужбина)и не на последно моясто по готиния и външен видиначе и тате е симпатяга ама аз съм момиче и определено не искам да имам неговите мъжки черти
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
НЕ .. Точно на моите родители НЕ ИСКАМ да приличам ..![]()
![]()
![]()
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
По-скоро не.
Аз съм много по-различна от родителите си, и не мисля да ставам като тях (:
До някъде![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
не не искам![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
приличам на наще по това че никой от тях не се остава да бъде мачкан,какъвто съм и аз,приличам на баща ми по голямото чувство за хумор,винаги успява да издъни някой шега.....може би за това че имам такова чувство за хумор съм душата на компанията.....приличам на майка ми по това че понакога дори да не съм прав не признавам грешката си и както се казва "винаги има 2 мнения моето и грешното"
външно приличан и на 2мата физиката ми е на баща ми (остана и да е обратното и щях да се гръмна) като по малък приличах на майка ми но сега като гледам снимки на баща ми на моите години много си приличаме,очите ми са на майка ми,ноктите също.
иначе по характер съм взел от 2мата по доста.
Не искам да приличам нито на майка ми, нито на баща ми, нито си и приличам с тях (за характер става дума). Характера и на двамата не ми харесва.
Ами на мама да![]()
Иначе аз си приличам на нея, а ето един чат от вчера с на тати някакъв приятел:
[03.9.2009 г. 22:51:55] uesli diksan: a ti mejdu drugoto si sa6to sa60 v lice , ok leka i vs nai
[03.9.2009 г. 22:52:59] Вики :]: хаха
[03.9.2009 г. 22:53:13] Вики :]: повече ми казват че приличам на мама
[03.9.2009 г. 23:02:21] uesli diksan: e da po kosata ama ima6 ne6to mn spe4ifi4no ot tati i vjrvai mi az ne se laja v tezi ne6ta ., ok . abe simpatjga si moeto momi4e , ib ti jelaj da si kato tatko ti gotin 4ovek , kazvam go bez da ubidj mama , za6toto nego go poznavam naistina otdavna i e moi 1 prijtel ....ok ve4e e kassno , g6ni vazglavnizata i sanuvai , prinza koito si si izbrala , i dano vsi4ko da e v rozovo ...... jelaja ti go ot sarze...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
ами и да не искам .. аз прили4ам на тях ... е по вън6ен вид съм копие на ба6та си ... а ина4е за професия и така нататък .. си имам мой планове![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Искам и още как! А ако може да стана дори по добра, направоще съм върхът!
![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Аз искам много много да приличам на баща ми така наречените от простаците "мутри" който ги обижда супер яко завижда да караш bmw и да изглеждаш добре![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Първоначално написано от DollLyyY
![]()
Ще съжалявам пак че те познавам..
и като луда цяла ти се давам..
Не се отучих още съм такава.Влече ме този,който ме РАНЯВА..
Да и още как на външен вид искам да съм като майка ми 100%. Тя има и яка и доходна професия ,но мен просто не ме влече нейното начинание![]()
НЕ !
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...