- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Искате ли да приличате на ваш'те?
Има едно нещо в баща ми, което искам да притежавам и аз. Това е супер развитият му музикален слух... Дано и аз успея да развия своя до такава степен...
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
НЕ![]()
![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
не осоебно...
ама мама си е бая ЕнтелЕгенТна женица![]()
if only i could...
Не,не,не точно на тях не искам![]()
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Вие сте хора които мразят всичко.Тези хора са се трепали за вас.Не са ви родили да ви командават и бият може би.Ако ви кажат и една дума сигорно ще ги пребиете.Опитайте се да бъдете по мили с тях.Няма да се държат така с вас.Все пак те ви обичат макар вие да ги мразите...Първоначално написано от vra4ka
Опппс нетрявваше да цитирам теб извиняваи![]()
iskam da prili4am na tati po harakter :P .. znae kak da me vprqga bez nishto da mu kaja![]()
awe az ako stana kat na6ti naprao...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз искам да прелицам на и на двамата по характер такива родители много рядко се срещат славо бого че са ми се паднали точно на мене .Имат невероятен характер и двамата големи купонджии и когато се налага много сериозни хора.В професия и двете професии ме кефят езно е мода а другото в тайните служби обаче модният дизайн ме кефи повоче тоест професията на мама.ЦЦцц стил на мама и тате стилат ме кефи ама няма да се обличам кат него на мама стилат е много готин от тиин до шик .Иначе и на тате стилът е готин ама е мъжки пък и той повоче ходи с космтъоми без вкъщи де там си ходи с нормални дрехи
не искам по нищо да приличам на дъртиямразяго
и ще го съсипя
![]()
Искам или не ,приличам в доста отношения. Корените са си корени ,но пък има неща ,които не ми харесват в тях и виждам ,че са и мои недостатъци ,които искам да преодолея.
I ROCK!!!!!
Първоначално написано от [B
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Не искам да приличам на никой от семейството ми.![]()
Не!![]()
По характер и по професия съм 1:1 с бащата ... характер : уравновесен, тих и добър ... по професия : директор ( най-хубавата, щото всичко ти е служебно и безплатно )![]()
![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
Не..!
Ot 5 godishen se strema da ne prilicham
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
ами не много,само в някои отношения,а пък и модите вече са други и не е на мода да си с консервативно мислене
няма любов
Еми да аз искам да приличам на баща ми.Той е супер пич и е супер забавен.
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Майка ми е човек, на когото адски много се възхищавам... много борбена и силна, малко говори и действа... не се оставя да я командват (овен) и вкъщи става каквото тя каже.. Луда на тема учене и образование
Като почна да и разказвам за някое момче се почва със "а той къде учи...а кво смята да работи след тва" ...шматка
Завършила е информатика и ся си работи по специалността и супер много си харесва работата..напрао все едно й е хоби изумява ме
...винаги като почне да разправя нещо за работата го разказва със супер голямо въодушевение
а и мога да споделя абсолютно всичко с нея и тя е единствения човек, който не ме упреква дори и за най-голямата глупост. Винаги ми казва "вземи си поука и хич да не ти пука, гледай напред" и така... много си я обичам дано да приличам на нея след време
![]()
По-скоро на баба ми, супер много я обичам. Тя ме е отгледала. Борбен характер има и се справя с всяка трудност,изпречкала й се.![]()
You`re frozen when your heart is not open..
ami az sam si izgradila nqkakva predstava kakva iskam da sam i nqkoi ne6ta,makar i malko se savpadat!ne,4e sa gadni roditeli prosto az sam po otka4ena i taka me4tite mi sa sduxani!![]()
:]