.
Отговор в тема
Страница 2 от 11 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 272
    Има едно нещо в баща ми, което искам да притежавам и аз. Това е супер развитият му музикален слух... Дано и аз успея да развия своя до такава степен...

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Повече от фен
    Град
    Sofia
    НЕ
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

не осоебно...

ама мама си е бая ЕнтелЕгенТна женица
    if only i could...

Не,не,не точно на тях не искам

Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money
    Emo-Style - Music

Град
    world of DRUM n BASS
    НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от vra4ka
    Дано да стана толкова умна, колкото са те! За повечето неща им се възхищавам и се чудя как са успели да ни отгледат! Мисля че ще е най-добре да взема някои неща от тях и да вложа от себе си!
    Човек трябва да се учи от близките, най-вече от родителите!
    Вие сте хора които мразят всичко.Тези хора са се трепали за вас.Не са ви родили да ви командават и бият може би.Ако ви кажат и една дума сигорно ще ги пребиете.Опитайте се да бъдете по мили с тях.Няма да се държат така с вас.Все пак те ви обичат макар вие да ги мразите...

Guest
    Опппс нетрявваше да цитирам теб извиняваи

iskam da prili4am na tati po harakter :P .. znae kak da me vprqga bez nishto da mu kaja

Град
    v zadnika ti
    awe az ako stana kat na6ti naprao...

Аз искам да прелицам на и на двамата по характер такива родители много рядко се срещат славо бого че са ми се паднали точно на мене .Имат невероятен характер и двамата големи купонджии и когато се налага много сериозни хора.В професия и двете професии ме кефят езно е мода а другото в тайните служби обаче модният дизайн ме кефи повоче тоест професията на мама.ЦЦцц стил на мама и тате стилат ме кефи ама няма да се обличам кат него на мама стилат е много готин от тиин до шик .Иначе и на тате стилът е готин ама е мъжки пък и той повоче ходи с космтъоми без вкъщи де там си ходи с нормални дрехи

Фен
    Град
    botevgrad
    Няма начин да не приличаме на родителите си.Всеки е взел по нещичко и от двамта от характера, външния вид и т.н. Аз много приличам на майка си и по вънвност и по характер, но и от баша ми съм взела доста неща.Абе искаш не искае тфа е положението А за професия не мисля,че искам да съм като техните

не искам по нищо да приличам на дъртия мразяго и ще го съсипя

Град
    in the heart of the city
    Искам или не ,приличам в доста отношения. Корените са си корени ,но пък има неща ,които не ми харесват в тях и виждам ,че са и мои недостатъци ,които искам да преодолея.

I ROCK!!!!!

Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]iskam da prili4am na tati po harakter :P

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Град
    40 Miles from the Sun
    Не искам да приличам на никой от семейството ми.

RQ

По характер и по професия съм 1:1 с бащата ... характер : уравновесен, тих и добър ... по професия : директор ( най-хубавата, щото всичко ти е служебно и безплатно )
    ... k33p w@lkinG ...

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Ot 5 godishen se strema da ne prilicham

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    ами не много,само в някои отношения,а пък и модите вече са други и не е на мода да си с консервативно мислене
    няма любов

Еми да аз искам да приличам на баща ми.Той е супер пич и е супер забавен.
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

Град
    Plovdiv
    Майка ми е човек, на когото адски много се възхищавам... много борбена и силна, малко говори и действа... не се оставя да я командват (овен ) и вкъщи става каквото тя каже.. Луда на тема учене и образование Като почна да и разказвам за някое момче се почва със "а той къде учи...а кво смята да работи след тва" ...шматка Завършила е информатика и ся си работи по специалността и супер много си харесва работата..напрао все едно й е хоби изумява ме ...винаги като почне да разправя нещо за работата го разказва със супер голямо въодушевение а и мога да споделя абсолютно всичко с нея и тя е единствения човек, който не ме упреква дори и за най-голямата глупост. Винаги ми казва "вземи си поука и хич да не ти пука, гледай напред" и така... много си я обичам дано да приличам на нея след време

Град
    в един розов свят..
    По-скоро на баба ми, супер много я обичам. Тя ме е отгледала. Борбен характер има и се справя с всяка трудност,изпречкала й се.
    You`re frozen when your heart is not open..

Супер фен Аватара на rakiQ
    външен вид -да
    на по характер-не

ami az sam si izgradila nqkakva predstava kakva iskam da sam i nqkoi ne6ta,makar i malko se savpadat!ne,4e sa gadni roditeli prosto az sam po otka4ena i taka me4tite mi sa sduxani!
    :]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си