- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Искате ли да приличате на ваш'те?
МммМм като професия-не искам да работя в дзверилник/даскало/ ,стил-мии до някъде ,външен вид - не няя си пострижа косата за нищо на света!!! ,ама като цяло не искам да мясам на нея ,щото характера й е....УжАсТеН![]()
odral sum kojata na ba6ta mi (za tva sum tolko grozen),no slava bogu nqmam negoviq harakter [-o< ako be6e obratnoto... 6te6e me e sram ot men si
![]()
ne prili4am na maika mi,no dosta 4erti ot haraktera i sum nasledil... bih kazal,4e se radvam... samo ne mi haresva,4e mn lesno se nerviram(ot maika sum go nasledil)
На майка ми (лека й пръст) - да. На баща ми - не изцяло.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ммм на външност приличам на баща ми, по характер обаче на никой от двамата.
Ммм на никой не искам да приличам.По добре е да си уникален от колкото копие
Ми в някои отношения да..![]()
Мързи ме ся да пиша![]()
Както вече казах искам да приличам на татко а не на майка ми,защото тя е безодговорна ,мисли само за себе си и от както ме е зарязала е дошла само веднъж и то не за да ме види а защото искаше пари от татко
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Дам и аз такаПървоначално написано от Mimka_sweet
![]()
![]()
![]()
НЕ! Нито на майка си,нито на баща си.Аз съм си аз,каквато съм-такава
![]()
НЕ !!! НЕ ПРИЛИЧАМ и не бих искала да приличам на никой от двамата.Аз съм си аз.![]()
не..![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
с маман мн си приличаме на външен вид, не като стил, а в чертите на лицето...това ми харесва, заради онова странно чувство на принадлежност....но дотук разликите свършват...наистина, тя е страхотен човек и аз й се възхищавам, но искам да намеря своя път в живота, сама да изкова принципите и идеалите си.
в никакъв случай не искам да приличам на майка си.
мразя я. ;]
В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ!!! Би било кошмарно да приличам на майка или баща ми ако става въпрос за характера и професията... Абсурд!Някои мои черти в характера съм взела от баща ми, но другото не искам да го притежавам...
Всеки човек е уникален по свой си начин... И аз искам да бъда така!
Харесвам и двамата си родители.Но искам да имам ум като на баща ми.Много е умен и си разбира отлично от професията.
На мен винаги са ми казвали,че не приличам на нашите.От една страна ме радва, но отдруга не.
Искам малко или много да си личи чие дете съм.
![]()
...a относно характера също не приличам на родителите сиИ това е нормално всеки има свой собствен
...но стане ли въпрос за професиите им е другоМного ще се радвам, ако постигна това, което те са постигнали :P
и да не искам съм то4но подобрено копие на баща ми на характер, а на външен вид пове4е прили4ам на него засега![]()
искам само хубавите чертии повечето ги имам
![]()
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Не,определено в повечето отношения не искам да приличам на майка ми.Тя е много предубеден човек,пълна е с предразсъдъци и това,което най-много не удобрявам - непрекъснато съди останалите.Понякога дори не е наясно с нещо,но пак има мнение,което е абсурдно.Друга нейна черта,която ме вбесява е склонността й да манипулира чрез притесненията си и да не вижда по-далече от носа си.![]()
От друга гледна точка е много отдаден на семейството и близките си човек,което е хубаво.Не е егоист,загрижена и отговорна е..това вече са неща,които харесвам.![]()
Гостът съм аз!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Аз приличам на тати -чиато копие сам му..На мама сам зела саму малка част от характера../който е мн готин..ама повечету ми си е саму мой![]()
- ИНАТЧИ../
Мечтите са безкрайни..