- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Искате ли да приличате на ваш'те?
На външен вид приличам на баща ми,а относно характера искам да притежавам само някой техни черти,защото не са перфектни,но са адски добри родители.
<3 ^^
ако искам да прили4ам на тях по нещо,то със сигорност ще е нещо добро.! въпреки 4е аз гледам да се изградя като индивидуален 4овек с възможно най добри ка4ества!
ne,blagodarq![]()
На тати-да,може би...не изцяло де
На мама не...да не кажа изобщо...
Искам да приличам на мама, особено в характера! Искам да съм работлива като нея, да готвя и да правя всичко като нея! да имам нейното лице!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Не ... аз съм отделна личност и не искам да приличам на когото и да е било,само че не става така,по характер съм пробивна като баща си,завързвам контакти толкова лесно колкото и той,също съм му взела чувството за хумор,а от майка ми-може би чувствителноста,знам ли ... определено не искам да приличам на тях,но все пак са ми родители,няма начин да не съм краднала нещо от тях![]()
бих искала да взема някои черти от харакерите и на двамата,но само някои.
на външен вид съм копие на баща ми...![]()
Не...аз съм си аз и не искам да прили4ам на никой-друг![]()
На външен вид приличам на баща ми,но няма нито един от цялата рода,който да има моя характер.И това ми харесва.![]()
Мии не.. майка ми е човек, който обича да си налага мнението с цената на всичко и някакси.. по-строга е и не се интересува какво мисля аз. ( почти същото, каквото е написала Like the wind` ) Баща ми пък е доста лекомислен.Определено не искам да съм тяхно копие, въпреки че имам някой подобни черти.
Не , въобще не ги харесвам като модел.....
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
^Хах,явно са направили нещо лошо тия хора...На второ или трето такова твое мнение попадам последните няколко минути (:
Споко...
---
Аз казах ли?
Ъм,мама не,тати може![]()
Искам да приличам на баща ми... той е един такъв... винаги разумен,честен,справедлив, икога не избухва,не губи контрол,спокоен,сдържан..а аз съм се метнла на майка ми.. мога да направя от мухата слон,супер емоционална,викам колкото ми глас държи... ехх
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
мммм ... определено ще бъда друг човек ...![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Със сигурност не
Не.
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
Obi4am gi uvajavam gi no NE NE NE NE NE!!!!!!!!!!![]()
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq
NEEEEEEEEEEEE V NIKAKAV SLYCHEI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
неееееее нее съъъм си иии помислялаа да стана като нащее неее тфа е кошмааар не че ги мразя ама....и аз нз![]()
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
НЕ
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
И да искам...нямам шанс.
Мама е предвидливата домакиня,която си има график за цялата седмица.
Всеки час си има задължение.Обмисля всеки свой ход.
Аз не съм такава.Никога не си разпределям времето и винаги действам спонтанно.![]()
Тате е типични български мъж,както и по самото име.
За него деня е работа,пари,една чашка,хубава музика(C.C.Catch&Modern talking)...и така.
Аз не съм така.Слушам съвсем различна музика,а и по характер си имаме различия![]()
Иии...не,не искам да приличам на тях,но това не означава,че не ги обичам,че не съм благодарна за това,което са направили и продължават да правят за мен.![]()
Искам да приличам на баща ми.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...