- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Искате ли да приличате на ваш'те?
Когато стана майка,искам да възпитам децата си,както наще са възпитали мен.Но иначе НЕ![]()
![]()
![]()
До такава степен ми се натрапват че мразя всичко свързано със семейства,традиции,празниц и,бизнеса им и т.н. Не искам да приличам на тях.Те имат свои очаквания и планове за мен и всичко това без да се допитат до мен. Имам чувството че всичко което искам и изграждам като характер в себе си е точно обратното на това което те очакват от мен.Но това е моят живот,така че мисля да продължавам да правя това което аз искам.
Обичам само един човек и това съм аз.
Уважавам родителите си.
Хората наистина винаги са се скъсвали от бачкане за да ми осигурят всичко, и същевременно са се стараели да ме възпитат, да стана човек.
И все пак - не. Не искам да приличам на тях. Имаме твърде много политически, идеологически различия и въобще различни гледни точки за живота.
И все пак те са хора, които имат някакви ясни позиции и винаги неотклонно са ги следвали. Вероятно това е единственото нещо в което ще се радвам да приличам на тях.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Не! Колкото и остро да звучи,не желая да приличам на родителите си...имам съвсем други интереси и цели!![]()
Че искам - искам , и ясно е , че ще се метна на тях .. въпроса е коя черта от кой съм спечелил :Р
Примерно , кефя се на характера на баща ми , страхотен хумор .. изобщо веселяк , надявам се да стана като него .. че сега горе-долу радвам го весело , но не е като него .. той няма задръжки![]()
![]()
Кожата на майка ми .. много е мека , и мисля , че едно 50-75% съм си спечелил :Р
Очите .. на майка ми , но ако бяха сини като на баща ми .. страшно ми харесват неговите очи ..
Какво друго искам .. искам да съм щастлив като тях , за това , че са се намерили , и са създали такова хубаво семейство ..
Искам да съм честен като тях , и всичко което са постигнали да постигна и аз , с честен труд като тях ..
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Емии имам някой тяхни качества и искам някой..
На майка ми.. - злобна,умничка..![]()
Иначе бих искала да съм работна като нея,ама не..аз съм заклет мързел..
На баща ми - умна пак..,мързела,стила за музика и дрехи..
На баща ми искам му спокойствието и очите.
Обичам ги тея хора!![]()
London Tipton
не във всяко отношение...
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
аз съм пълна противоположност на наще и да искам няма как![]()
по характер общото с майка ми е че и двете сме страшни инати и леко злобнички. За външност съм и взела очите и носа. Това са ни единствените прилики, иначе сме страшно различни.![]()
Вече от гледната точка на порастнал пубер се старая да извличам от всеки един от тях най-доброто и да се опитвам да го прилагам. Макар че истината е, че съм наследила всички лощи качества на баща ми - ината, пушенето, тънкообидчивостта и широките пръсти.![]()
на баща ми не искам да приличам дори и 1 % щото намирам много гадни неща в характера му а ако можех да избирам бих избрал да приличам 60% на майка ми и 40% на баща ми но в действителност не е точно така![]()
donqkade iskam da prili4am na ba6tasi!! v momenta se opitvam da mu podrajavam no tova nese zabelqzva ot drugata stranaПървоначално написано от Sirma
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Ами, да донякъде.Има някои черти от характера и на двамата, които много харесвам и би ми се искало да притежавам, но пък и има такива, които много мразя![]()
В професианалн план искам да съм като бащами и в определени въпроси на майками.Аз съм момиче и мисля че искам повече да притжавам качествата на тате .![]()
pfff.....po hyy murtva ot kolkoto da prili4am na tqh.....makar 4e za jalost sum zela nqkoi lo6i ka4estva....ni6to drygo...![]()
![]()
С паРиТе нА мАйка сИ и кОЛиТе На БащА Си пРеД мЕн нЕ ВърВиШ...С дРеХи На АрмАни И ПраДа Си Бил,Е ПоВеЧе Ли Си!?ИзЧезни С ТазИ ДвОличНа УсМиВка......Не чЕ Се НаДуВам...СтИгА ОбСъЖДа КолКо СтрУвАм!РазБерИ...Не Се КуПуВаМ!
да защо не ...те са преуспяли , успяват да издържат двете си лигави деца, които овярваите ми изискват много средства ...не не искам да съм като тях , искам да съм по интосиазирана и по-дура ... но тва няма да се случи
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ми,не .
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Аз искам да си приличам на себе симакар че наште са печени
- This is the DJ!
Не,както казаха по-горе - по-добре мъртва от колкото да приличам на тях!
Не,а и не приличам много,затова понякога допускам,че съм осиновена!![]()
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
ami az si prili4am na tati po harakter o4ite sa mi samo na mama n6 dr po van6nost na nikoi ne prili4am nz za6to,pove4e prili4am na po golqmata si sestra![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....