.
Отговор в тема
Страница 5 от 11 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 272
    Когато стана майка,искам да възпитам децата си,както наще са възпитали мен.Но иначе НЕ

Град
    #mainatown
    До такава степен ми се натрапват че мразя всичко свързано със семейства,традиции,празниц и,бизнеса им и т.н. Не искам да приличам на тях.Те имат свои очаквания и планове за мен и всичко това без да се допитат до мен. Имам чувството че всичко което искам и изграждам като характер в себе си е точно обратното на това което те очакват от мен.Но това е моят живот,така че мисля да продължавам да правя това което аз искам.
    Обичам само един човек и това съм аз.

Град
    София
    Уважавам родителите си.
    Хората наистина винаги са се скъсвали от бачкане за да ми осигурят всичко, и същевременно са се стараели да ме възпитат, да стана човек.
    И все пак - не. Не искам да приличам на тях. Имаме твърде много политически, идеологически различия и въобще различни гледни точки за живота.
    И все пак те са хора, които имат някакви ясни позиции и винаги неотклонно са ги следвали. Вероятно това е единственото нещо в което ще се радвам да приличам на тях.
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

да не съм луда
    не бих искала да приличам
    нито на майка си
    нито на баща си

Не! Колкото и остро да звучи,не желая да приличам на родителите си...имам съвсем други интереси и цели!

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Че искам - искам , и ясно е , че ще се метна на тях .. въпроса е коя черта от кой съм спечелил :Р

Примерно , кефя се на характера на баща ми , страхотен хумор .. изобщо веселяк , надявам се да стана като него .. че сега горе-долу радвам го весело , но не е като него .. той няма задръжки

Кожата на майка ми .. много е мека , и мисля , че едно 50-75% съм си спечелил :Р

Очите .. на майка ми , но ако бяха сини като на баща ми .. страшно ми харесват неговите очи ..

Какво друго искам .. искам да съм щастлив като тях , за това , че са се намерили , и са създали такова хубаво семейство ..
    Искам да съм честен като тях , и всичко което са постигнали да постигна и аз , с честен труд като тях ..
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Емии имам някой тяхни качества и искам някой..
    На майка ми.. - злобна,умничка..
    Иначе бих искала да съм работна като нея,ама не..аз съм заклет мързел..
    На баща ми - умна пак.. ,мързела,стила за музика и дрехи..
    На баща ми искам му спокойствието и очите.

Обичам ги тея хора!
    London Tipton

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    донякъде...

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    не във всяко отношение...

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Мега фен Аватара на Spider4eto
    аз съм пълна противоположност на наще и да искам няма как

Голям фен Аватара на CaSsIe
    по характер общото с майка ми е че и двете сме страшни инати и леко злобнички. За външност съм и взела очите и носа. Това са ни единствените прилики, иначе сме страшно различни.

Изключително много уважаам родителите си! И естествено и те са хора, не са перфектни, имат си някакви недостатъци...
    Вече от гледната точка на порастнал пубер се старая да извличам от всеки един от тях най-доброто и да се опитвам да го прилагам. Макар че истината е, че съм наследила всички лощи качества на баща ми - ината, пушенето, тънкообидчивостта и широките пръсти.

на баща ми не искам да приличам дори и 1 % щото намирам много гадни неща в характера му а ако можех да избирам бих избрал да приличам 60% на майка ми и 40% на баща ми но в действителност не е точно така

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС

Re: Искате ли да приличате на ваш'те?

Цитирай Първоначално написано от Sirma
    Момичета, искате ли да бъдете като майките си в какъвто и да е аспект-професия,характер,стил и т.н?
    И съответно ,момчета, искате ли да приличате на бащите си!
    Иобратното може-момиче да иска да прилича на баща си и момче-на майка си!
    donqkade iskam da prili4am na ba6tasi!! v momenta se opitvam da mu podrajavam no tova nese zabelqzva ot drugata strana
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Да.
    What you give is what you get!

Ами, да донякъде.Има някои черти от характера и на двамата, които много харесвам и би ми се искало да притежавам, но пък и има такива, които много мразя

В професианалн план искам да съм като бащами и в определени въпроси на майками.Аз съм момиче и мисля че искам повече да притжавам качествата на тате .

pfff.....po hyy murtva ot kolkoto da prili4am na tqh.....makar 4e za jalost sum zela nqkoi lo6i ka4estva....ni6to drygo...
    С паРиТе нА мАйка сИ и кОЛиТе На БащА Си пРеД мЕн нЕ ВърВиШ...С дРеХи На АрмАни И ПраДа Си Бил,Е ПоВеЧе Ли Си!?ИзЧезни С ТазИ ДвОличНа УсМиВка......Не чЕ Се НаДуВам...СтИгА ОбСъЖДа КолКо СтрУвАм!РазБерИ...Не Се КуПуВаМ!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    да защо не ...те са преуспяли , успяват да издържат двете си лигави деца, които овярваите ми изискват много средства ...не не искам да съм като тях , искам да съм по интосиазирана и по-дура ... но тва няма да се случи

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Ми,не .
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    По-скоро искам да приличам на баща си.

Аз искам да си приличам на себе си макар че наште са печени
    - This is the DJ!

Не,както казаха по-горе - по-добре мъртва от колкото да приличам на тях!

Град
    Terra incognita!
    Не,а и не приличам много,затова понякога допускам,че съм осиновена!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    in my world!
    ami az si prili4am na tati po harakter o4ite sa mi samo na mama n6 dr po van6nost na nikoi ne prili4am nz za6to,pove4e prili4am na po golqmata si sestra
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си