.
Отговор в тема
Страница 6 от 11 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 272
    Град
    Шумен
    много добър въпрос...родителите са за това - да ни научат на своя опит и знания за живота и всичко в него ,и за да се пазим и учим от техните грешки...иначе просто пълен респект на баща ми , 'щото такъв човек до сега не съм срещал...
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Град
    Враца
    аз съм се метнал на тати че не обичам много да обесняям и лесно се пала ако некой ме дразни по тъп начин
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град
    НяМъ Ти КаЖа
    Бих искала да приличам на майка ми.Изключително дисциплиниран човек,каквото каже го изпълнява,умна е,помага винаги с каквото може.Изобщо готина е въпреки,че ме дразни често,но не мога да отрека и тези й добри качества!

Град
    Sofia, Bulgaria
    Не и не

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Vun6no prili4am na mama i na pastroka mi(prosto i dvamata sme svetli sus zeleni o4i i horata vinagi ni misliat za rodnini ). Ina4e kato harakter mn iskam da sum kato mama i mn se staraia da sum kato neia no mai pove4e sum se metnala na pastroka mi S ba6ta mi niamam po4ti ni6to ob6to.Samo dulgite kraka i prusti na rucete sum vzela ot nego

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Vanshno prilicham na bashta si,a po harakter sam sashto operena i oparnicheva kakto maika si.
    Kato cqlo sam dovolna ot tova koeto sam vzela ot tqh

mi i da iska6 i da ne iska6 malko ili mnogo vseki prili4a na roditelite si. primerno az imam nosa na maika mi, o4ite i u6ite na ba6ta mi i t.n., a puk haraktera mi e malko smesen mejdu dvamata

Аз съм си аз! Ако исках да приличам на някой целия ми живот щеше да е "чужд".

от части..

аз приличам на татко ама бих искала да приличам малко и на мама мн е яка сички я мислчт за рускиня пък аз съм мургава ама хубавичка съм си бе

Ami az ne iskam i ne moga da prili4am na maika mi.Tq ima s1vsem drug vkus i interesi.Az si padam malko buntarka,a mama e po-izt1n4ena nqkaksi.Ne e nqkva konserva,mn e gotina daje,oba4e ne si se predstavqm kato neq.
    My dream isn't an absurd...it's just imposible for your possibilities

нем определено не искам стила и на двамата не ми харесва няма да обяснявам защо но просто искам да бъда себе си и не искам да приличам на наще в каквото и да било отношение

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Аз много уважавам родителите си и всичко, което са направили за мен, но има доста черти, които не харесвам в тях. Не искам да приличам на майка си- доста мнителна е, съди хората, злобна е, дори към мен и баща ми понякога, а и често ни лъже.

Град
    някъде там...и аз не знам къде :)
    да,искам.Те са мн положителни хора и наистина има какво да искам да съм наследила(особено ума на майка ми! )
    Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш

Голям фен Аватара на asasfdf
    бих искал да бъда като нашите - много оправни в живота, земни и весели..

Взела съм и от двамата по малко,но с мама имаме напълно различни предпочитания за дрехи и за тва доста често спорим на тая тема,иначе има някой неща по които искам да приличам на тях

Град
    живея в мой си свят..където съм си истинска :)
    хъъ .. не умирам от голямо желаниe ;DD .. искам да приличам на леля ми !
    baD GirLs nEEd love to0 ..

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    ..мм зависи..от части искам ..
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Цитирай Първоначално написано от dessito{p}
    interesno mi e kak mojete da mrazite roditelite si????
    damm ima gadni hora ama pa chak da gi mrazite nz

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    БОЖКЕ ОПАЗИ .....НЕНЕНЕНЕ!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    Е как къдЕ?Еми у нас бЕ ;)
    На баща ми?! Хах точно обратното.. той крещи за най малките тъпи неща.. дразни се за простотий.. аз се дразня само когато някой ми досажда,било то в скайп или наживо
    На майка ми.. ами по скоро не.. нз.. аз съм си себе си и това си е Което сметна за добре го правя.А за работата НЕ! Те се занимават с ДЪРЖАВНА работа хах .. в днешно време частна фирма + някава по лека държавна си е супер. И никога не бих искал деца а те имат 2 хаха .. как ще позволя някакви малки нахални нагли досадни дечица да ми изяждат паричките .. да ми губят времето.. да ми се катерят по главата.. тва не си е работа.. кажете НЕ на децата!Мислете за себе си !
    http://impulse.bg
    н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
    Skype--> teh_pro_3
    Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]

Град
    in youR dReams (mm)
    Не не не не не и пак НЕ. Пф та те дори не са родители. През оная работа им е и на двамата и за мене и за сестра ми.
    Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.

Град
    Белград/София
    Искам да, освен това всъщност доста си приличам с майка ми . Не като външност, а като характер.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    В никакъв случай не искам да приличам на майка ми ... По-скоро от сега си приличам на тати и искам да си остане така. Той е страхотен характер и пълна противоположност на майка ми...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    изобщо не искам да приличам на родителите ми...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си