- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Искате ли да приличате на ваш'те?
Искам да приличам на мама само в отношение за характера..Инъче за друго не :P[/img]
мне![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
Емии не ... ама искам да приличам на един авер баща му мн пекан тип хаха
само за путки, ебане ,чекии и бой говори![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
да!!искам и на мама и на тати все тая... като характер предпочитам да приличам на тати а за образованието което имат бих го последвала без да се поколебая ако ме имаше в насоката в която и 2мата са учили ..
![]()
ами имам някои черти от тях но може би искам да приличам на баща ми повече
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Не.Честно казано имам съвсем различни виждания за живота си от този,който водят родителите ми.
Че аз по характер съм като майка ми, абсолютно копие, дори започнах и външно на нея да приличам. Само ми се ще да бяхме по-спокойни, че палим от малко...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
НЕ ПО НИЩО!
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
да не дава Бог!
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
НЕ .. ще бъда такава каквато аз искам![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Искам да приличам на баща си от гледна точна на интелекта, търпението му, начина по който манипулира тихо всички около него.
На майка ми не искам да приличам по никой параграф.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
.......
аз пък приличам повече на баща си![]()
![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
ами и да и не.В смисъл готини са,ама опредено ми е по-добре,че по характер не съм взела нищо от тях
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
На баща ми приличам, дори и да не го исках, факт.
Характер, умението да дразни, да се шегува с всичко наоколо, ината, старанието в дадена започната работа и качеството винаги да бъде свършена на ниво ..уау нз ама даже ме влекът предметите по които той е бил добър някога в училише
нз вродено ми е .. и всички наистина ми казват че като ме гледат сякаш виждат него ..
![]()
И честно казано адски много се радвам за това.
На майка ми и грам не приличам.. не искам и да приличам.. по НИЩО.
.!.
И аз, и аз.Първоначално написано от thelideto
^Първоначално написано от dessito{p}
мда егаси ако не бяха те нямаше да сте тук и те са единствените хора на които можете сто процента да разчитате![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Аз на тати приличам характер и лице (без очите) а на мама приличам от шията надолу :РР
Не, не искам да приличам на майка ми. По външен вид съм се метнала на нея - слаба, руса, със сини очи.. Но не искам никога да се държа с децата си така, както тя се държи с мен.
Stay up all night with the stars *
Абе не е съвсем така.Първоначално написано от happyfacex
.!.