- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена ли съм ?
Искам да попитам нещо . . . значи нямала съм полов контакт до сега,но съм се самозадоволявала . . . може ли да съм си скъсала ципата и вече да не съм девствена . . .![]()
nikoga ne e kasno da napravi6 ne6to mrasno,za6toto kolkoto po-kasno,tolkova po-mrasno!!!!
Basi .... offf male kfi sa tez vaprosi bee deca???? Boje MOLQ TE [-o< [-o< [-o< .... PRIBERI SI VERISIITE ....
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
НЕ знам дали си девствена но си тъпа при всички положения
Човек да не ви пита нещо . . ..![]()
xax ami zavisi kak si samozadovolqvala vymozno i da ne sibasi kak zadaa6 tolko typi vyprosi
=D>
Ами има интересно ми в просто . . . все пак трябва да знам,не мислиш ли?
Ми как . .. . пръст как може .. .
mili4ka mi napravi edin zdrav sex skusaj si cipata i nema si devstvena a moje bi ve4e si q skusala i ne si devstvena....![]()
Зависииииииииииииии!!!!Нико й не може да ти отговори дали си или не!!От каде да знам аз или cacegka_3a_cekc кфо ръгаш колко и каде....Първоначално написано от ????????????????
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Тц . . . няма ли начин сама да разбера,без да ходя на гинеколог ?
na4i sly6ai sq ama mn vnimatelno..vzima6 edna le6ta i si hvurlq6 edin bob
![]()
![]()
naprao me e sram ot va6te ?-si tolko tupo li e t'va pokolenie(bez da se obijda nikoi)
Еми не мога да ти кажа не съм била свидетел когато си се самозадоволявала.Ако ти не знаеш....не виждам друг начин освен чичо доктор,ако не искаш пускай теми от рода на тези![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Девствена си !![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
ми ако успееш да си завреш някоя друга бутилка или кремвирш и нямаш проблеми с това..значи или не си девствена,или си луда или и двете![]()
![]()
![]()
Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж
Ne!Pri samozadovolqvane se masajira klitora,za kva cipa govorim?Ako si b1rkala s ne6to (s pr1st primerno) pak nqma kak da si otvorena!Destvena si est!pf egati v1prosite!![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
mi ela na pregled pri mene i she ti kaja ako capash chershafi nachi ne rugash kachestveno![]()
![]()
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
Basi .... offf male kfi sa tez vaprosi bee deca???? Boje MOLQ TE .... PRIBERI SI VERISIITE ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Каза че не го е правила следователно незнае какво е да я "отворят". А не вярвам сама да истърпи болката да се отвори. Моето становище - девствена е !
Жина дей боба ма?
Въпреки че тук никой не разбира кой какъв е от каде е и така нататък мен щеше да ме е срам да задам такъв въпрос!!!Всеки ден чъвам нещта от сорта и чесно ви казвам не мога да повярвам че има хора способни на таива неща!!!...![]()
![]()
![]()
зависи какво си правила !!! ако си правила само г-н.ДиДжей си девствена но ако в влизало нещо и е текло кръвчица не си и спокойно можеш да почваш момчетата![]()
![]()
я кажи с какво се ръгаш най-често и колко на дълбокоПървоначално написано от ????????????????
![]()