- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършвате ли вътре или го вадите при ползване на презерватив
Напоследък чух от няколко човека, че, като правят секс, не свършват вътре, нищо, че ползват презерватив. Та въпросът ми е: свършвате ли вътре или го вадите за по-голяма сигурност?
ami kato se zamili6 tova e pulna glupost..za6toto prezervativa e napraven za da svur6va6 v nego..trqbva da si adski strahliv ili tam nz kuv za da go vadi6 predi da svu6ti6![]()
![]()
![]()
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
Ако е с презерватив си свърваш вътре, ако въобще свършвам...
напълно съгласна съмс тебеПървоначално написано от mi6enceto
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
аз пък си свършвам вътре без презерватив
Ти май ще си първата с люлка в най-скоро време, а.Първоначално написано от mi6enceto
След като си само на няма и 15 и имаш само няколко месеца опит стига си заблуждавала хората бе мамка му. От няколко дена те наблюдавам и съм крайноразочарован от тебе.. пфф.
Презерватива не е за свършване в него всеки път. А е за да те пази, ако стане фал - преди да си се устил и да си свършил.. Също и предпазва течността която излиза прди да свършваш.
По-добре не свършвай в нея дори да си с презереватив. Щот ако е бил скъсан/спукан и не си забелязъл... горко ти..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
айде стига дивотии бе, за 10 години активен полов живот досега нито един спукан/пробит/скъсан презерватив не съм видял, само един изхлузен и няколко забравени (да чукам на глава, ТОГАВА успях да го извадя навреме)
съвременните презервативи са ЗДРАВИ и не се късат дори ако се ползватт от СЛОН
единствения смисъл да го вадиш при еякулация , докато си с презерватив е да ТРЕНИРАШ "бързо вадене"
![]()
![]()
![]()
Или с други думи- търси кръстници...Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
Аз 3 съм гърмял и то дурекси.![]()
да бе, сигурно... пък аз ти повярвах... ама само ако се оакже, 4е си ги мазал с вазелин преди употреба, или 4е си ги транспортирал по 2000 км и по 7 месеца в задния си джоб..
пукал дюрекси, ох, ще се пукна от смех![]()
![]()
презервативите са сигурни, но само ако се ползват пресни и по предназна4ение
Е пресни бяха ама кондома държи около 45мин як секс и после обикновенно гърми яко.Първоначално написано от Анонимко
Ако искаш ше си тура един и ше ти го боцна в гъза да видиме за колко време ще изпращи.
Вътре си свършва.
Тоя презерватив точно за това е направен.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Дори и да го правим с презерватив в повечето случаи свършва без да е в мен. винаги просто ме кра да се дръпна или го вади 2 секунди преди да свърши. защо ли? Защото ако не е поставен правилно, останало е малко въздух или са с по-малко резервоарче, то при еякулацията е увеличава налягането и късането е много вероятно!
Е пресни бяха ама кондома държи около 45мин як секс и после обикновенно гърми яко.
Ако искаш ше си тура един и ше ти го боцна в гъза да видиме за колко време ще изпращи.
Глупости са това. Правила съм секс по 2!!! часа , или по час и нещо ( по едно време приятелят ми беше в някакъв такъв период) и нито съм имала скъсан презерватив, нито нищо .
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Тъй, тъй!Първоначално написано от bungle
Тва презервативите за тва са измислени - да си свършваш вътре. Аз на моя никога не съм му го правила на проблем.
Ако е поставен правилно, няма късане
![]()
Робинята на Quench
Леле, какво правиш ти, бе?Първоначално написано от Shmatko
![]()
С приятеля ми ползваме durex и никога не е имало гафове.
Иначе по темата.. то пък оставаше и да го вади.
Първоначално написано от SINDEL
I am the hope of the universe! I am the answer to all living things that cry out for peace! I am protector of the innocent! I am the light in the darkness! I am truth... Ally to good, nightmare to you!
mi az si go vadq 6toto priatelkata mi me kara i taka... ama uvajavam mnenieto i 6tom taka se 4uvstva po sigurna vadq si go...![]()
drug e vyprosa 4e ne sam napalno siguren dali go postavqm pravilno, smisal gledam da nqma vazduh ama vse si mislq 4e ostava po malko znam li moje taka da mi se struva![]()
Ina4e polzvam durex extra safe i do sq gafove e nqmalo (da 4ukna na darvo)![]()
Първоначално написано от GokuKakarot
![]()
Love you Kris !!!
До сега е нямало случай, при който да не е свършил в мен с презерватив говорим.
Не съм го карала аз-това си е лично негова инициатива. Аз нямам проблем с това-на хапчета съм и да се скъса-все тая. Но.............той иска да ме пази максимално!Първоначално написано от SINDEL
Хах е незнам,ама ние с моя приятел сме си страхливи и се филмираме яко при най-малкия гаф,за това с презерватив или без-не свършва в мен.![]()
![]()
f@nt@zi@
Според мен няма опасност.
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..