.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Guest

Свършвате ли вътре или го вадите при ползване на презерватив

Напоследък чух от няколко човека, че, като правят секс, не свършват вътре, нищо, че ползват презерватив. Та въпросът ми е: свършвате ли вътре или го вадите за по-голяма сигурност?

ami kato se zamili6 tova e pulna glupost..za6toto prezervativa e napraven za da svur6va6 v nego..trqbva da si adski strahliv ili tam nz kuv za da go vadi6 predi da svu6ti6
    Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..

Голям фен
    Ако е с презерватив си свърваш вътре, ако въобще свършвам...

Цитирай Първоначално написано от mi6enceto
    ami kato se zamili6 tova e pulna glupost..za6toto prezervativa e napraven za da svur6va6 v nego..trqbva da si adski strahliv ili tam nz kuv za da go vadi6 predi da svu6ti6
    напълно съгласна съмс тебе
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Guest
    аз пък си свършвам вътре без презерватив

Цитирай Първоначално написано от mi6enceto
    Ти май ще си първата с люлка в най-скоро време, а.
    След като си само на няма и 15 и имаш само няколко месеца опит стига си заблуждавала хората бе мамка му. От няколко дена те наблюдавам и съм крайноразочарован от тебе.. пфф.

Презерватива не е за свършване в него всеки път. А е за да те пази, ако стане фал - преди да си се устил и да си свършил.. Също и предпазва течността която излиза прди да свършваш.
    По-добре не свършвай в нея дори да си с презереватив. Щот ако е бил скъсан/спукан и не си забелязъл... горко ти..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Guest
    айде стига дивотии бе, за 10 години активен полов живот досега нито един спукан/пробит/скъсан презерватив не съм видял, само един изхлузен и няколко забравени (да чукам на глава, ТОГАВА успях да го извадя навреме)
    съвременните презервативи са ЗДРАВИ и не се късат дори ако се ползватт от СЛОН
    единствения смисъл да го вадиш при еякулация , докато си с презерватив е да ТРЕНИРАШ "бързо вадене"

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Щот ако е бил скъсан/спукан и не си забелязъл... горко ти..
    Или с други думи- търси кръстници...

Shmatko
    Guest
    Аз 3 съм гърмял и то дурекси.

Guest
    да бе, сигурно... пък аз ти повярвах... ама само ако се оакже, 4е си ги мазал с вазелин преди употреба, или 4е си ги транспортирал по 2000 км и по 7 месеца в задния си джоб..
    пукал дюрекси, ох, ще се пукна от смех

презервативите са сигурни, но само ако се ползват пресни и по предназна4ение

Shmatko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    да бе, сигурно... пък аз ти повярвах... ама само ако се оакже, 4е си ги мазал с вазелин преди употреба, или 4е си ги транспортирал по 2000 км и по 7 месеца в задния си джоб..
    пукал дюрекси, ох, ще се пукна от смех

презервативите са сигурни, но само ако се ползват пресни и по предназна4ение
    Е пресни бяха ама кондома държи около 45мин як секс и после обикновенно гърми яко.
    Ако искаш ше си тура един и ше ти го боцна в гъза да видиме за колко време ще изпращи.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Вътре си свършва.
    Тоя презерватив точно за това е направен.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Дори и да го правим с презерватив в повечето случаи свършва без да е в мен. винаги просто ме кра да се дръпна или го вади 2 секунди преди да свърши. защо ли? Защото ако не е поставен правилно, останало е малко въздух или са с по-малко резервоарче, то при еякулацията е увеличава налягането и късането е много вероятно!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Е пресни бяха ама кондома държи около 45мин як секс и после обикновенно гърми яко.
    Ако искаш ше си тура един и ше ти го боцна в гъза да видиме за колко време ще изпращи.

Глупости са това. Правила съм секс по 2!!! часа , или по час и нещо ( по едно време приятелят ми беше в някакъв такъв период) и нито съм имала скъсан презерватив, нито нищо .
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от bungle

Глупости са това. Правила съм секс по 2!!! часа , или по час и нещо ( по едно време приятелят ми беше в някакъв такъв период) и нито съм имала скъсан презерватив, нито нищо .
    Тъй, тъй!
    Тва презервативите за тва са измислени - да си свършваш вътре. Аз на моя никога не съм му го правила на проблем.
    Ако е поставен правилно, няма късане

Робинята на Quench

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    ми не знам приятелят ми го вади понякога преди май да свърши

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Shmatko
    Аз 3 съм гърмял и то дурекси.
    Леле, какво правиш ти, бе?
    С приятеля ми ползваме durex и никога не е имало гафове.

Иначе по темата.. то пък оставаше и да го вади.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Тъй, тъй!
    Тва презервативите за тва са измислени - да си свършваш вътре. Ако е поставен правилно, няма късане
    I am the hope of the universe! I am the answer to all living things that cry out for peace! I am protector of the innocent! I am the light in the darkness! I am truth... Ally to good, nightmare to you!

Oo
    Guest
    mi az si go vadq 6toto priatelkata mi me kara i taka... ama uvajavam mnenieto i 6tom taka se 4uvstva po sigurna vadq si go...

drug e vyprosa 4e ne sam napalno siguren dali go postavqm pravilno, smisal gledam da nqma vazduh ama vse si mislq 4e ostava po malko znam li moje taka da mi se struva

Ina4e polzvam durex extra safe i do sq gafove e nqmalo (da 4ukna na darvo)

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от GokuKakarot
    Тъй, тъй!
    Тва презервативите за тва са измислени - да си свършваш вътре. Ако е поставен правилно, няма късане
    Love you Kris !!!

Мега фен Аватара на koalka
    До сега е нямало случай, при който да не е свършил в мен с презерватив говорим.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от bungle

Тъй, тъй!
    Тва презервативите за тва са измислени - да си свършваш вътре. Аз на моя никога не съм му го правила на проблем.
    Ако е поставен правилно, няма късане
    Не съм го карала аз-това си е лично негова инициатива. Аз нямам проблем с това-на хапчета съм и да се скъса-все тая. Но.............той иска да ме пази максимално!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Милион пъти пиша вече .. ако не свърши вътре, при условие, че се пазим .. ще ми стане кофти. Сякаш ми има нещо.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Хах е незнам,ама ние с моя приятел сме си страхливи и се филмираме яко при най-малкия гаф,за това с презерватив или без-не свършва в мен.
    f@nt@zi@

Град
    Някаде по Дунав
    Според мен няма опасност.
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си