.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

ВАЖНО !!!!!!!!

Здравейте! Вчера се сдобих с татуировка. Следвам всички инструкции за заздравяването - не пропускам да я мия с антибактериален сапун, с Вита- Мерфен и вазелин. Но днес от обяд забелязвам , че като я мажа с крема сякаш пропуска мастило , разбирам го от това , че крема е бял , а намажа ли я по повърхността се разнася боя и става сив. Страхувам се да не би нещо да не е наред!!! МОЛЯ , КОИТО МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ НЯКАКВА ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ И ДА МИ ПОМОГНЕ ДА ГО НАПРАВИ ВЕДНАГА !!! ВАЖНО Е , ЗА ДА ЗНАМ ДАЛИ ТРЯБВА ДА ТЪРСЯ ПОМОЩ ОТ ТАТУИРОВЧИКА ИЛИ Е НОРМАЛНО ЯВЛЕНИЕ. ПРИТЕСНЯВАМ СЕ , ПОМОГНЕТЕ МИ
    Здравейте приятели!

Цитирай Първоначално написано от georgimilkov Виж мнението
    Здравейте! Вчера се сдобих с татуировка. Следвам всички инструкции за заздравяването - не пропускам да я мия с антибактериален сапун, с Вита- Мерфен и вазелин. Но днес от обяд забелязвам , че като я мажа с крема сякаш пропуска мастило , разбирам го от това , че крема е бял , а намажа ли я по повърхността се разнася боя и става сив. Страхувам се да не би нещо да не е наред!!! МОЛЯ , КОИТО МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ НЯКАКВА ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ И ДА МИ ПОМОГНЕ ДА ГО НАПРАВИ ВЕДНАГА !!! ВАЖНО Е , ЗА ДА ЗНАМ ДАЛИ ТРЯБВА ДА ТЪРСЯ ПОМОЩ ОТ ТАТУИРОВЧИКА ИЛИ Е НОРМАЛНО ЯВЛЕНИЕ. ПРИТЕСНЯВАМ СЕ , ПОМОГНЕТЕ МИ
    Не се притеснявай. Къпи я хубаво със сапунЯ и после още по-хубаво я мажи. Всичко т'ва по 3 пъти на ден , в продължение на 2 седмици. Няма да имаш проблеми, ако е дупчил както трябва

А ЗАЩО В ТОЗИ РАЗДЕЕЛЛ ?!?

не става ли като се свържеш с човека,който ти я е правил ?

опитвам се да се свържа , но телефона му е изключен , а студиото днес не работи .... ПРИТЕСНЯВАМ СЕ СЕРИОЗНО
    Здравейте приятели!

а това студио сигурно ли е...да не е някакво безизвестно,забутано и подозрително?Трябва да е качествено,инъче може наистина нещо да не е наред.Не става ли да отидеш на..дерматолог,незнам ?!

Супер фен Аватара на FasterBeach
    Възможно е и вcе още да cе 'отмива' излишното мастило... (Не това, което ти е под кожата)
    Доколкото си спомням и при мен имаше нещо подобно, пък сега нямам никакви проблеми.

не искам да те плаша, но има опасност татуировката да ти падне на земята, което е ПРОБЛЕМ...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Нормално е татуировката да избледнее. Изглежда по различен начин от направена току що и след като заздравее. И се казва татуист.. моля ви..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Фен Аватара на toretto03
    Град
    РУСЕ-ГРАДА С НАЙ МНОГО БЕГАчКИ ОТ ГЛАВА НА НАСЕЛЕНИЕТО
    не се притеснявай ,при мене беше по същият начин ,и нямах никакви проблеми
    С Любов към Автомобилния Спорт !!!
    toretto03 написа:
    Че аз само заради Cucko0 съм се регистрирал в този форум

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Цитирай Първоначално написано от -meGusta- Виж мнението
    А ЗАЩО В ТОЗИ РАЗДЕЕЛЛ ?!?
    Защото е възможно да си е татуирал макарите,следователно...абе ...свързано е със секса по един или друг начин.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си