.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: analen sex ...

analen sex ...

mm zdraveite, na 17 god. sam i imam priqtel ot 8 meseca, mnogo sme blizki i ve4e 6 -7 pati go pravim analno. rabotata e tam, 4e mnogo me boli i iskam da pitam pri vsi4ki li e taka i tazi bolka 6te spre li s vremeto, imam predvid ako go pravim pove4e ... molq vi kajete ot opit !
    i 6amar da mi iztarve6, pak 6te mi otiva !

При мен също има болка,но е поносима и не е чак толкова голяма...предполагам,че с времето това ще се оправи но преди всичко трябва да бъдеш отпусната
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Shmatko
    Guest
    Една гъста зелена храчка ше е перфектния лубрикант!

mm mersi za mneniqta parvo no imam o6te edno zapitvane. kakvi lubrikanti da izpolzvame? kajete mi molq vi nqkakvi izpitani i ne mnogo skapi . takiva kakvito da si kupq ot aptekata a ne ot sex shopa...

Shmatko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от birliban
    mm mersi za mneniqta parvo no imam o6te edno zapitvane. kakvi lubrikanti da izpolzvame? kajete mi molq vi nqkakvi izpitani i ne mnogo skapi . takiva kakvito da si kupq ot aptekata a ne ot sex shopa...
    Казах ти кой е най-ефтиния и ефикасен лубрикант.

ti vqrno 4e mi kaza oba4e ne mi var6i dobra rabota ... trqbva mi ne6to po dobro

Град
    София
    ti vqrno 4e mi kaza oba4e ne mi var6i dobra rabota ... trqbva mi ne6to po dobro
    КВО ПО-ДОБРО... ТОЙ ТИ КАЗА НАЙ-ДОБРОТО
    Вие на хероин ли сте бе?

Shmatko
    Guest
    Добре, ако няяте кво импровизирате.
    Аз съм пляскал в гъза с грем за ръце, олио, масажно масло, храчка, възелин, касторл (ебавам се )

На мен без овлажнители ми е по-добре принципно. Идеята е да е търпелив човек и мъжът да не се опитва да го навира целия с топките и да те чука като невидял...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

xora daite po seriozno 6toto naistina iskam da izpitam udovolstvie ot analniq sex daite kompetentno mnenie plsss [-o<

probvali sme s olio - to izsahva , s krem - toi sa6to , s plunka - se6tate se .... ne se se6tam s kakvo drugo ama mai tova e prosto teq varianti otpadat

Град
    София
    ХОДИ В СЕКСшОПА
    Вие на хероин ли сте бе?

Shmatko
    Guest
    Явно месестия ти гъз е мноо сух . Ся слушай кво праиш.
    Начи изсираш се, после зимаш подвижния душ и си промиваш аналното отверстия хубаво докато почне да изтича чиста вода. След тва смазваш с поне едно то горе изброените (възелина е най-гаден) и ти го натресква в гъза. Ако нешо не ти е ясно ела при батку ти на едн КУРс и ше си готова после.

Мега фен
    Град
    SF

Ми купете си лубрикант някакъв. Лошото е, 4е тея дето се водят за анален секс ги има само в секс-шоповете и са по 20-30 лв и нагоре. За в аптеките.. ами от там можеш да си вземеш Глайтгелен или от лубрикантите на Дурекс. Тва съм виждала

Робинята на Quench

evala na shmatko mersi bate ti si 4oveka tova mu trqbva na forumna - "istinata v o4ite "

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    като те боли-не го прави. сексът трябва да носи удоволствие, а не болка.

Shmatko
    Guest
    evala na shmatko mersi bate ti si 4oveka tova mu trqbva na forumna - "istinata v o4ite "
    Може и учителю да ми казваш

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Shmatko
    Може и учителю да ми казваш
    ПО ПОЛЕКА С ПОХВАЛИТЕ чЕ СЕ ВЪЗГОРДЯ
    Вие на хероин ли сте бе?

xax tova u4itelu mi haresa i da vqrno sexa e da nosi udovolstvie ama ako vidi6 i 4ue6 gajeto mi kato svar6va otzade 6te si gotova da si scepi6 zadnika da go vidi6 otnovo prosto bih iskala da e priqteno i za dvamata ne 4e 6te se otkaja..

Град
    София
    ako vidi6 i 4ue6 gajeto mi kato svar6va otzade 6te si gotova da si scepi6 zadnika da go vidi6 otnovo ..
    ВИДИш? ? ? ? УСЕТИш Е ГЛАГОЛА... БАВНО И ПЛАВНО
    Вие на хероин ли сте бе?

prava si v!k!tYyY

Guest
    1во те ебе в пу*ката...
    2ро...кат му дой ти свършва в "задните части" и оттам лека полека те чу*а в дупето докато свикнеш все пак ще ти трябва време де...

Град
    София
    prava si v!k!tYyY
    НАЛИ НЕ СЕ СЪМНЯВАш
    И ВНИМАТЕЛНО С ЛУБРИКАНТИТЕ... И СЪС СЕКСА..
    Вие на хероин ли сте бе?

pak kazvam ako nqkoi e dovolen ot nqkakav opredelen lubrikatn da spodeli zaglavieto mu

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    като те боли-не го прави. сексът трябва да носи удоволствие, а не болка.
    ahhaha, to tova e kato krastata, em boli, ama i surbi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си