- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- mnogu sum zleeeee
ся си наказан .. събираш от закуски за аборт на момичето![]()
;] Why Not ? [;
stiga ste go iurkali we! vie ste ebati glupacite. cherinka ti puk i da iska6 nqma koi da svar6i v teb ma vij se kva si u4ukana v mucunata, tuka po forumite se prai6 na interesna i im se podigrava6 a kato izleze6 navun na teb se smeqt!Първоначално написано от cherinka
Ei aman ot glupaci!
Po temata: pi4 ako ne sa minali 3 dena otivai do aptekata mislq 4e postinor im se vika6e na teq hapove vzimai i da pie momi4eta... ako ne sa laja 12-13 leva sa! Dano ti se razmine i drugiq pat umnata! Az za tva ne maham prezervativite maina 4e daje s prezervativ se pla6a ebi mu maikata...
Кръстете го за момче Владо-Кузо, а за момиче Курнелия...
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
nemislish, misli mlako
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Верно тъз черника да не е някое куче да я е*а в козата , явно се мисли за интересна...Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Кога стана гафа? Какво точно е изпила, защото има разлика между противозачатъчни и хапчета за спешна контрацепция. Ако е пила Постинор в рамките на 3 дни след гафа, няма защо да се притесняваш. След седмица направете и тест за по-сигурно. И следващия път само с презервативи.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Май говорите за себе сиПървоначално написано от Adwokat
![]()
браво горски... добре си се справил![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Постинор трябва да пие незабавно.Не си опитен и не се усещаш кога свършваш, защо не го правите с презерватив, а си правите експерименти???
Protivoza4ata4nite se piqt predi sexa,a ne sled nego.Da si polzval prezervativ.
zako mu e momi4e samo da q praskat i da reve na ba6ta si posle 4e e bremenna :P trea mu 1 mujaga da opuva macki i da e qk i da produlji rodata muПървоначално написано от cherinka
![]()
ей да ни викаш на кръщенето![]()
абе не мога да разбера кво всички казвате само "ми да си ползвал това..да си ползвал онова" човека иска да сподели мъката си и да ви поиска съвет. много добре знае къде какво се продава. станалото- станало със сигурност си е взел поука. ама не мога да разбера закво вместо да му помогнете с някои сериозен отговор, пишете тъпотии като "ми честито татко си вече..." и такива. не стига, че е притеснен ама вие допълнително правите така момчето да е напрегнато! единственият коментар по сериозен беше на Aleandra-за което БРАВО =D> !!!
каквото е направил сам си го е направил къде му е бил акъла в малката глава ли?Първоначално написано от Цвети (АвриЛ)
emi da si zeme edin test za bremennost i ako e bremenna da naprai abort do deto e vreme..i dr pat da misli6 pove4e s gornata otkolkoto s dolnata si glava![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
приятел ако сте сериозни приятели нали разбираш големи хора а не 17-18 годишни можете да оставете бебето щото българите и без тва замираме но ти си решаваш късмет ти желая![]()
аве вии сте мн прости ве хора..представете си че на вас се случи някой ден..тогаа яко ли ше ви е някой да ви се подиграва и да ви кръщава детето?![]()
![]()
![]()
А, ти къде искашПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
По темата: Пич, дай и да глътне едно постинорче, а ако вече са минали 3 дни на лекар![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!