- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kakva pricheska za kraq na uchebnata godina?
kakva pricheska za kraq n a uchebnata godina da si napravq Imaite v predvid che ne e zavyrshvaneto na 12 klas a na 8 MISI PREDVARITELNO NA VSICHKI ako moje slagaite snimki
mi izpravi si q ili si q naprei s pqna zavisi kak ti hodi
lol...nedei ni6tu da si prai6...tva sa izguziciaz 6e hoda pak ro6af ROFL...bez da se sresvam ROFL .......super qku e !
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Mi i az 6te zavar6vam 8 klas taq godina i 6te hodq na frizior da mi pravi pri4eska.Tva vse pak ne e 12 klas 4e 4ak na frizior da hodq ama pak 6te sam zaposledno sas sau4enicite si iskam da me zapomnqt kato horata pak ina4e vsqkakva pri4eska moje
napravi se s difuzer \/
nikoga ne e kasno da napravi6 ne6to mrasno,za6toto kolkoto po-kasno,tolkova po-mrasno!!!!
K'vo 6te kajete za friziora ne e lo6o nali?
Колко ти е дълга косата?
ami az da shte otidq na frizior no nz kakva pricheska kosata inache mi e pod ramenete polovin pedq
Mi kato otide6 na frizior i tam 6te ti prepora4at nai-dobriq variant za tvoita kosa i ako ti haresa i taka
тва са смешни истории, кво като се наконтиш и си мила с тях последната вечер, ще те запомнят така ли?!?
не се занимавай с глупости направи се с няква маша или преса и толкова!!!
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Triabva da sme ti vijdali liceto i kosata,za da opredelim!Ne znaem i vkusovite ti predpochitania!Na men moje da mi haresva nechto,koeto na teb ne ti dopada,ili na men nechto mi stoi dobre,a na teb-ne!Naprimer moeto lice e s kragla forma kato luna i ima pricheski,koito mi stoiat po-dobre ot drugi!Ne kazvach i ima li chasti ot liceto ti,koito jelaech da iztaknech ili pak skriech...![]()
Първоначално написано от pricheskata
=D>
![]()
![]()
Хубаво щом си решила да си направиш прическа.Сама си избираш каква да бъде тя да отива на лицето ти и на дрехите-тоест не може някаква официална прическа примерно и някви накъсани дънки с голо кръстче.Запони едно нещо-БЪДИ КРАСИВА ЗАРАДИ САМАТА СЕБЕ СИ А НЕ ЗАРАДИ ДРУГИТЕ.Уважавай тялото си и се грижи а него така и околните ще е харесат.Нека доброто им мнение обаче не бъде изцяло преоритет за теб.Напълно съгладна съм с това което каза malko mace.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone