- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Za momi4etata ... Kolko 4esto masturbirate?
Първоначално написано от Adwokat
![]()
![]()
мдаа пове4ето от вас по4ват на около 12,13 и си бият доста 4есто! вие ще гниете в ада ВСИ4КИТЕ!!!
базикам се
![]()
Аз даже и да чукам всеки ден,пак ще намеря време да развъртя змея. Така че хич да не ти пука стисни го този клитор и не го пускай докато не изтръпне. Ако не си дествена си вкарай нещо по твой избор и го развърти дълбоко в малкото си пиче
ami az tuk nemoga da kaja dali e normalno no mislia 4e da mnogo hora poznavam det mas. ama ne zn
nejna,dobra,sexy,gotina,I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!
О, аз познавам съвсем мънички деца, които маструбират.
Завират си гащичките от долу, пипат се или се галят така лекичко.
Ами то това си е физиологична нужда, нещо нормално е, ама нали го правим сами и го приемаме като нещо "странно".
Хората дето не маструбират се страхуват, мисля...
няма такива които не маструбират това са митове. ако не го правят значи имат сериозен проблем
ХАЙДЕ ВСИЧКИ ДРУЖНО ДА МАСТРУБИРАМЕ!!!
skre4..aleleee...6e se nasera ot smqqh weeeeeeeeeeeeПървоначално написано от live2beCooL
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нормално и тази която казва че не го прави -лъже!
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
няма за какво да се чувстваш гадно все едно някое момче да се чувства гадно О.о това си е нашето удоволствие когато мъжете не ни задоволятПървоначално написано от A_JoLiE
)
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO