.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
    Ami ne znam .... moq vapros e da se 4ustvam li gadno 4e masturbiram? Gre6no li e????
    Все едно ни момчетата да се чустваме виновни че бием чикий аьаь
    мдаа пове4ето от вас по4ват на около 12,13 и си бият доста 4есто! вие ще гниете в ада ВСИ4КИТЕ!!! базикам се

Гошко хубавеца
    Guest
    Аз даже и да чукам всеки ден,пак ще намеря време да развъртя змея. Така че хич да не ти пука стисни го този клитор и не го пускай докато не изтръпне. Ако не си дествена си вкарай нещо по твой избор и го развърти дълбоко в малкото си пиче

ami az tuk nemoga da kaja dali e normalno no mislia 4e da mnogo hora poznavam det mas. ama ne zn
    nejna,dobra,sexy,gotina,I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!

Guest
    О, аз познавам съвсем мънички деца, които маструбират.
    Завират си гащичките от долу, пипат се или се галят така лекичко.
    Ами то това си е физиологична нужда, нещо нормално е, ама нали го правим сами и го приемаме като нещо "странно".
    Хората дето не маструбират се страхуват, мисля...

Гошко хубавеца
    Guest
    няма такива които не маструбират това са митове. ако не го правят значи имат сериозен проблем

ХАЙДЕ ВСИЧКИ ДРУЖНО ДА МАСТРУБИРАМЕ!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от live2beCooL
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    kvo ozna4ava tva
    bati idiotite gi ima na toq svqt..... ti kak go nari4a6? 4ekii li ? ili skre4?!? ROFL
    skre4..aleleee...6e se nasera ot smqqh weeeeeeeeeeee

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    Нормално и тази която казва че не го прави -лъже!
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
    Ami ne znam .... moq vapros e da se 4ustvam li gadno 4e masturbiram? Gre6no li e????
    няма за какво да се чувстваш гадно все едно някое момче да се чувства гадно О.о това си е нашето удоволствие когато мъжете не ни задоволят )
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си