.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Кам
    Guest

Moderated: Искам да отслабна с 3кг. Дайте съвети!

Моля ви да ми дадете идеи за отслабване!Искам да отслабна с 3 кг.Ако може да ми дадете некви менюта и упражнения!Не мога да нося готини тениски,а бедрата ми се рзливат!Моля ви помогнете! [-o<

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Колко килограма каза че имаш да смъкваш
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    hodi redovno na fitnes i qj po malko,v smisal-ne prekalqvai!!plodove,zelen4uci i mle4ni produkti....sa6to i dieti4ni hrani,no ne posqgai kam hap4etata za otslabvane,za6toto edna moq bratov4edka se natrovi to4no ot ''zlatno 4udo''i stana deno 4udo.........razgledai i nqkoi spisaniq-kato po stari broeve na cosmopolitan za mesec iuni2006 tam mislq 4e ima6e uprajneniq........uspeh!!

Голям фен
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    i tva ne e lo6a ideq 6o ne se setih..........

abe hora kolko takiva temi ima veche a i 3 kg pochti nishto ne e...az otslabnah s 5
    http://prize.bg/ensi
    Или Тук!

Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!

Probvai sutrin na gladno da piesh 1 4asha topla voda , ili sled vsqko qdene da izpivash po 1 supena l1ji4ka QB1LKOV ocet v1rshi mnogo dobra rabota i mojej da si hapvash ot Nestle fitnes s plodove (mnogo e vkusno ) i taka de tey 6te stane za okolo 15-20 dena . A i oshte edna ideq ogranichavai se , hapvai 4esto no po malko i malko kalori4ni produkti ( pileshko BQLO meso , ribka )

Guest
    nenenen pravi taka VSEKI PYT PREDI QDENE PIII PO EDNA CHASA VODA I PRAVI PO 15 MINUTI OPRAJNENIE MOJE I DA TICHASH

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    stra6na programa...predi qdene da ti4a...ti taka li prai6? po dobre da vnimava kvo qde i da prai upr.predi qdene!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    v smisal-mn predi qdene...v to4o opredeleno vreme

Повече от фен
    ne sam kazala da ticha predi qdene a da sportuva po 15 minuti na den po dobre cheti po vnimatelno qsnooooooooooo
    Живеи живота има смисал
    живеи във всеки изминал ден
    живеи защото те обичам
    живеи но заедно със мен

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    qsnooooooooooooooooo,razbrah te..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове