.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    priTiSnaTa_v_uguLa
    Guest

unijiha me jestoko...

zna4i, problemat mi e sldniat:

s gadjeto mi pravim stra6en seks no malko po-mrasen ot "normalnoto" bie mi 6amari, dokato mu duham ili me kara da mu go lapam sled kato e bil otzad zvu4i mrasno no za nas tova e ejednevie i e mn zabavno.
    problema e 4e toi 4esto hodi da pie s edna kompania ot kvartala. minalata sedmica se napil i im se e hvalel kvi raboti pravim a ednoto ot mom4etata hodi s mnogo golqma kliukarka i tq znae vsi4kite mrusotiiki koito pravim - a i gi e razkazala pone na nqkolko du6i v kvartala za6toto otno6enieto kam men na teq hora se promeni rqzko

moga li da popitam kak moga da q spra da ne se prevra6tam v kurvata na kvartala 4e tatko ako razbere 4e pravq takiva ne6ta 6te me prebie

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Клюкарите не се променят. Те се раждат такива.
    Спокойно, ще те побъзикат известно време, ще им омръзне едно и също, и ебавките ще станат по-малко.
    Обаче да знаеш - дори и след 20години, пак ще го помнят.
    Приятелят ти е виновен в случая - да разправя личния ви живот пред околните.
    Нищо не можеш да направиш.
    Всички мъжета са прасета.

Голям фен
    Град
    Имам :)
    То тръгне ли, спиране няма. Късно е вече да промениш нещата. Приеми ги такива каквито са.

Guest
    emi izmilsi si nqkva laja za onaq kliukarka i razkaji na vsi4ki makar da e laja,ama da e ne6to na koeto moje da se povqrva

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Спокойно, ще те побъзикат известно време, ще им омръзне едно и също, и ебавките ще станат по-малко.
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Върни им го тъпкано.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Върни им го тъпкано.
    Ku4kaaaaa Znam,4e na takava se pravi6. Ama o6te ne si stanala i edva li 6te stane6

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    emi izmilsi si nqkva laja za onaq kliukarka i razkaji na vsi4ki makar da e laja,ama da e ne6to na koeto moje da se povqrva
    А така.
    Някаква по-стойностна, дето другите ще повярват.
    Наистина действа.
    Веднъж една приятелка разправяла на цялата махала, че съм се е...ла с двама. Чак в подробности разказала там каквото си съчинила. И всички повярваха. На нея! Не на мен. :/
    Ама накрая я накарах да си признае и тя каза на всички, че тва е лъжа.
    За да не сгафиш със самопризнание, лъжи до дупка.

кики
    Guest
    той па тоя твоя фр е ебати клошара .. всички мъже са прасета е даже слабо казано

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от кики
    той па тоя твоя фр е ебати клошара .. всички мъже са прасета е даже слабо казано
    тя яде шамарите (че и харесва даже)
    от гъза във устата (това е моя девиз, както казваше Мишо Шамара)

и по пътя на логиката... ние сме прасета?
    за това, че тя го яде немит?

The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

anunimus
    Guest

капучино

каде са тия мръсници гомени че нещо не ми е ясно сички се правят на света вода ненапита докато не пробват после почва да им харесва,а на това девойчв ще и кажа само едно кво ти дреме даже и бащати да те спука от бой няма да се предаваш ще си правиш това което ти доставя удоволствие,а аз останах с впечетление че ти харесва да те пошляпват такаче не му бери грижи толкова.А я кажи от кой град си?

ima na4in spox kakvato i da e nezavisimo klukarka ili ne tq su6to se nqkude 6te zgafi ....i togava moje6 da q zduha6 a moje i da ne 4aka6 deistvai kaji i 4e vie pone pravite ne6to po-razli4no ot drugite i 4e tq samo moje da me4tae za tova koeto ti pravi nqma stra6no
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от die
    4e tq samo moje da me4tae za tova koeto ti pravi nqma stra6no
    Да, много ще й завиди. ..

Цитирай Първоначално написано от penywise

kato ti haresva tva zakvo trqbva da se srami6 ot nego a ?ba6tati zakvo 6e te spuka ot boi 4e go lapa6 lainqn li i az da sum kat te vidq 6ta sma4kam........
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Oмъщението, не е начина.
    Просто ги игнорирай и това е.
    От друга страна, ти си виновна, че си си хванала такъв. Просто го остави и си намери някой по-свестен.
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

nqkoi ko ti kaje neshto mu kaji 4e se obi4ate i geldte da rznoubrazqvate poloviq si jivot za da ne si omruznete
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Евала...! Точну тка
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

След като ти харесва, защо се притесняваш от това? Не трябва да правиш неща, от които се срамуваш. А това, че правиш подобни неща, не те прави курва, след като ги правиш с един мъж.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    gadjetoo ti e malumnik....kak moje taka si razpravq jivota zaslujava nakazanie ''bez sex 2 meseca '' bazik de emi izmisli i ti nekva laja koqto da opravdava kazanoto do tuk,drug na4in nqma.....horata sa mn podli
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

premesti se v dryg grad .. i duhai na gruk koito ne se napiva i ne kliukari!
    Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.

Град
    София
    А ти от кой кв си бтв?
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от penywise

много правилно. след като той те унижава в леглото, напълно ясно е че може да те унижи и пред приятелите си. ти сама си си виновна - такъв човек си си избрала, такива неща правите, такива клюки ще се разнасят. не знам обаче защо смяташ че момичето което е разпространило ваще тайни е виновна. като е интересно се разпространява. все пак тя явно не ти е приятелка, кво й пречи да си говори квото е научила и да ти се смеят за това което правиш!? верно - тя си заслужава да й се върне, но в този случай най-голяма вина имаш ти! който е жертвата - той е и виновника. сори че така ти го казвам, ама тва е мойто мнение.
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Аз като харесвам бурния секс, това значи ли, че не искам да се държат с мен мило? Стига глупости. Кефи я - прави го. Някои хора правят доста по-извратени неща. Това си е тяхна работа, важното е на човек да не му пука и да няма задръжки.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на koalka
    Зарежи го този, не ти трябва такъв подлец и тъпак.Не си струва, а да не ти пука какво говорят, а и да ти пука нищо не можеш да направиш.Не си такава, за каквато те смятат, защото не си била с много момчета за пари.

klukarite prosto zavijdat ti se napravi 4e ne ti puka vdini visoko glavata i si kaji na um ''da e jiva i zdrava'' na neq 6te i se vyrne mnogo typkano ot samosebe si povqrvai mi sled vreme nqkoi neq 6te q raznasq taka spoko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си