- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 17 съм, а още не съм го правил!?
На 17 съм и още не съм го правил. Дори не съм се целувал с момиче! Това нормално ли е според вас? Спред мен не!![]()
Естествено, че е нормално. Да правиш секс не трябва да ти е фикс-идея. Той просто се случва, очаквано или не.![]()
ami ne mislq 4e e nenormalno
kakto se kazvakogato mu doide vremeto
puk i to nqma da stane ot samo sebe si trqbva i ti da u4astva6 nameri si priqtelka kato za na4alo puk posle 6te doide celuvkata ... sled tova i sexa
nqma da se pla6i6![]()
Ми ако стоиш у вас и пишеш поеми за момичето което хареваш не са учудвам!
Секи може сичко да си казва но за мен не е нормално на 17 да не си правил нищо, на 17 трябва да живееш живота по мн параграфи....виж сичко си е до личен избор!
Това е ясно, че трябва да си намеря приятелка и т.н. Но въпроса е защо до сега не съм го направил и нормално ли е това?Може би съм малко сдухан и не ми стиска, незнам
![]()
Kittie_:
Аз си живея живота спокойно и не мисля, че да си живееш живота трябва непременно да си го правил с някое момиче. Разбира се това е част от живота и всеки човек трябва да го изживее, да изживее любовта и т.н.![]()
Но както се казва има време за всичко нали?
![]()
abe pich to tui normalno ama ako i chekia ne si si udrial do sega togava veche e osobeno pritesnitelno i triabva da otidesh na lekar
Ееее, човече ти ме изкара ебаси....![]()
Нз ся не съм психоаналитик не те и познавам...но причини да нямаш приятелка до сега - много. малко са са важните - може да нямаш щот си обратен...може да е от комплекси от атрибута може да е и даже щото се притесняваш че си на 17 и не си го правил сичко може да е...
За живеенето на вижота - споко тоя живот ако не направиш нещо значи или си го правил в предишния или ще го правиш в следващия! няма да се минеш!![]()
Мне, спред мен проблема е, че съм доста срамежлив, но какво да се прави такъв съм си![]()
Айде лека нощ![]()
Abe rano ili kusno 6te go napravi6, ne se pritesnqvai. Samo trqbva da otkrie6 momi4eto. I da prestane6 da bude6 tolkova sramejliv, za6toto samo gubi6 ot tazi rabota. I az bqh taka predi godini ama sega dosta se promenih i sum stanala golqma nepokistkaNe trqbva da ti puka ot ni6to prosto
Kogato pogledne6 kum zvezdite, si spomni za onazi, koqto ne uspq da mi svali6!
[quote="незнайният_войн"]Това е ясно, че трябва да си намеря приятелка и т.н. Но въпроса е защо до сега не съм го направил и нормално ли е това?Може би съм малко сдухан и не ми стиска, незнам
![]()
Не мога да ти отговоря защо още не си го направи...най-вероятно не си намерил подходящото момиче и си малко по-срамежлив,което не трябва да е така!!!Но мисла,че е нормално и всяко нещо ще си дойде с времето![]()
опитай да поговориш и с някоя твоя приятелка. момичетата ги бива за товаи въобще не се срамувай (ако можеш, де). т'ва си е най-естественото нещо на света - любпвта. като за начало си харесай някое момиче и се опитай да я зарибиш. ако не стане, здраве да е. от опит глава не боли, както е казал народът.
успех, бро.
А стиа бе не си се целувална 17 леле.. а кой знаа кога ша го напраиш
маце, не се изказвай така, де. ще комплексираш момчето. к'во кат не се е целувал? т'ва да не го прави по-малко човек от теб и мен?
i az mislq,4e tova e normalno......no po-dobre ve4e probvai(pone celuvkata),za6toto 6tom sega ti e kofti,predstavqm si po-natatak kolko 6te s ekompleksira6.....sega mu e tamyn vremeto![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
Ne sa sduhvai nadejda ima. 6tom si udarjal dosq fronta miruvai. Az det po4nah rano si4ko sq naprao ne mi sa jivee... po moreto tuka si4ko po4va rano i neznam ve4e. Stoi miren debni jenkite i se metni na nqkoq stoinostna, koqto ima nqkoi v glavata. Pojelavam ti tova koeto az taka i ne sam nameril dosq...
eish mom4e, ostai gi tez symneniq normalno li e ili ne, hodi nalazi nesto. To ne e nikakva taina, 4e jenite hi4 ne podbirat, stiga da im e predstaveno kato horata. tai 4e nedei tolkoz da mu misli6, gledash gi v o4ite i govorish, ama ne da gi luje6 tam ami otkroveno im prikazvash. tai de, hora sa i te, 6e te raqzberat, ai sys zdrae i nedei tolkoz go misli mi hodi probwai
aide aide i az za pryv pyt se celunah na 17! a fenki ne mi lipsvaha i predi da go napravq.Първоначално написано от MaDdNeSs`GirL
normalno si e nema da se pUashish samo)
a mislil li si za samoubiistvo?
Споко ве, Брат. Няма страшно. Само недей да се стремиш към това, защото няма да стане.
az sym na 18 i oshte ne sym se ebal, a i ne iskam. Sex is for losers.
Da ne si pravil sex e normalno,no da ne si se celuval ei tva e nenormalno.![]()
Напълно нормално е аз познавам момче което става на 18 след 5 дена и не е правило СЕКС до ся)) ама не е умрял де ,макар чесно да ти кажа аз без СЕКСа и без момичето ми биХ пукнал
))