- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Според вас да правя секс на 14 и половина нормално ли е?
4eta vi az postovete."NE ne go pravi...malka si ....nz si kvo" ae alooooooooooooooo ako se 4uvstva gotova da go naprai...kvo "malka e" ima momi4eta na 14 god det izglejdat na 20 ot ke ste sig 4e e malka...fuckin teens![]()
Но тя не го иска, а иска да изпълни мечта на гаджето си. Има разлика!Първоначално написано от Анонимко
Иеееее верно ли бе???То тва е голяма гордост,че се е**ш от 6-ти клас..Първоначално написано от malkoto_sladur4e
ХахаххаХха ужас
![]()
![]()
А по темата-мисля,че още ти е рано за секс.![]()
f@nt@zi@
Мисля, че не си готова.По-добре изчакай и заедно си сбъднете мечтата![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Spored mene si o6te malka,a i kakto kazvat drugite kato se 4udi6 po dobre nedei.Badi sigurna v sebe si i v tva 4e go iska6.
Милата ми тя!НЕ ГО ПРАВИ-ТОВА Е СЪВЕТ ОТ МЕН!Все пак правя секс дооста често и започнах на 18 години!!Имаш време след това колкото искаш!Не трябва да го правиш ,за да сбъднеш нечиая мечта1Това е глупаво!Изчакай още!После ще имаш възможност да го правиш денонощно!Ама СЕГА си САМО на 14!ПОМИСЛИ!