.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Guest
    4eta vi az postovete."NE ne go pravi...malka si ....nz si kvo" ae alooooooooooooooo ako se 4uvstva gotova da go naprai...kvo "malka e" ima momi4eta na 14 god det izglejdat na 20 ot ke ste sig 4e e malka...fuckin teens

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    4eta vi az postovete."NE ne go pravi...malka si ....nz si kvo" ae alooooooooooooooo ako se 4uvstva gotova da go naprai...kvo "malka e" ima momi4eta na 14 god det izglejdat na 20 ot ke ste sig 4e e malka...fuckin teens
    Но тя не го иска, а иска да изпълни мечта на гаджето си. Има разлика!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Направи го щом толкова го искаш! И аз тая година завъшвам 7клас,а с моя приятел го правим от една година !
    Иеееее верно ли бе???То тва е голяма гордост,че се е**ш от 6-ти клас.. ХахаххаХха ужас

А по темата-мисля,че още ти е рано за секс.
    f@nt@zi@

Град
    Някаде по Дунав
    Мисля, че не си готова.По-добре изчакай и заедно си сбъднете мечтата
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Spored mene si o6te malka,a i kakto kazvat drugite kato se 4udi6 po dobre nedei.Badi sigurna v sebe si i v tva 4e go iska6.

МАНИАЧКА
    Guest
    Милата ми тя!НЕ ГО ПРАВИ-ТОВА Е СЪВЕТ ОТ МЕН!Все пак правя секс дооста често и започнах на 18 години!!Имаш време след това колкото искаш!Не трябва да го правиш ,за да сбъднеш нечиая мечта1Това е глупаво!Изчакай още!После ще имаш възможност да го правиш денонощно!Ама СЕГА си САМО на 14!ПОМИСЛИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си