- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Според вас да правя секс на 14 и половина нормално ли е?
Ами тази година завършвам седми клас и мисля вече да сбъдна мечтата на приятеля си - да спя с него , но все още не съм сигурна дали да го направя...Вие какво мислите по въпроса?!
няма такъв термин като 'нормално' в започването на полов живот. когато се почувстваш готова и у теб се пробуди желание и дори нужда да правиш секс - тогава прави. по думите ти съдя, че все още не си готова, а просто искаш да зарадваш приятеля си. колкото и да го обичаш - поставяй себе си и тялото си на първо място и остави сбъдването на мечтата му за по-късно.Първоначално написано от Анонимко
най-важни са твоите чувства, мечти и желания, мила!
решавай ти..
забравих да спомена факта, че е възможно тялото ти също да не е готово. пубертетът е период, в който момичетата се подготвят да станат жени (т.е да правят секс и да се размножават), но все още не са жени.
Абе щом питаш по форуми значи по-добре още не осъществявай мечтата на приятеля ти не мисля че си готова щом мислиш че непознати хора от форум биха ти дали правилния отговор ...![]()
Every second Chance begins with the firts step!
Щом се чудиш, значи не си готова.
Изчакай.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
щом не си сигурна - 100% значи НЕ!
да не говорим и, че още си дете!!!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ако си готова го направи , но ако го правиш само да зарадваш приятеля си недей![]()
;] Why Not ? [;
Направи го щом толкова го искаш!И аз тая година завъшвам 7клас,а с моя приятел го правим от една година !
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
poprincip spored men vseki ose6ta koga e do6al momenta da go napravi za parvi pat az li4no si imam principi i ne bih go napravila predi da navar6a pone 17 (sega sam po4ti na 16)![]()
Savet ot men ne go pravi zaradi nqkoi, napravi go edva kogato si naistina gotova priqtelqt ti ako naistina te obi4a 6te te 4aka =)
SPORED MEN oshte ne si gotova...po4akai o673 malkoy![]()
А приятелят ти на колко е? Аз са пръв път чувам човек да има подобна мечта - да прави секс.
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
то на кое момче тфа не му е мечтата?!?!![]()
по темата....както казват живота си е твой...ти решаваш да бъде така или да не е...бъди сигорна в всяко едно решение.не се води по акъла на приятеля си!!!мисли!!!
пп.има възможност нищо да не ми разберете ама карай![]()
mi ti si zn nai dobre...as go napravih na 14 1sedmica sled rd-to mi![]()
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Първоначално написано от GiRo
То тва не е мечта, то тва си е нагон, нещо нормално.
На десет е нормално. След това вече си закъсняла, УЖАСНО закъсняла.
pff mili4ka normalno e kvo....
Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.Настоящето е това, което минава неусетно покрай нас, докато премисляме миналото и се тревожим за бъдещето!!!!!
P.S.Най-хубавият ден - днешния.
Ако беше готова нямаше да питаш тук!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Да си продаваш тялото...Може да ти е приятел, ама да го правиш само защото той го иска...
Малка си, не го желаешизчакай още...доста
napravi go !!! zatvurdqva vruzkata![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
o6te si mnogo malka,iz4akai o6te malko.ako priqtelqt ti dyrji na teb 6te te 4aka kolkoto e neobhodimo![]()
долнотия такава
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
не я слушай тая. Тя ако беше срещнала гаджето си на 8 години сигурно пак щеше да прави секс с него.Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Ако не го искаш-не го прави!