- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- momi4eta...
momi4eta po kakuv na4in masturbirate?i lo6o li e ako si devstvena da masturbira6?men nai-kef mi e s prust i nakrainika na du6a.
nqma nishto lo6o i nishto nqma da ti stane shtom ti e hbuavo nishto nemoej da te spre da go pravish i az 4esto bluskam![]()
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Lo6oto pri mom4etata osven s ruka s drugo nemogat da se zadovolut ako nqma jensko ! A pri momi4etata vse 6te izkopat nqkoi razli4en i zadovolqva6t instrument! Bluskaite, luskaite navolq
К'во блъскаш главата ли или стволаПървоначално написано от jjjjjj6363
![]()
аз за момичето за кво ползва накрайника на душа да ме извика аз ще я ближа![]()
Самозадоволявай се на воляНяма нищо лошо
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Аз мастурбирам от 8-годишна. И нищо не ми е станало. Пък и така човек опознава тялото си.Първоначално написано от _Cuddly_
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
![]()
ползвайте search-а на форума бе![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Не е лошо, защо?Просто масажираш клитора си, което няма нищо общо с девствеността.
ei znam 4e tva koeto 6te oitam ne emn za tuka ama edna moq priqtelka postoqnno me pita kakvo da napravi za da i porasnat cicite znaite li ne6to,no da ne e bozata 6toto mai nepomaga pls kaje mi ne6to da i kaja
права си не е за тука...освен за силикон за друго не се сещамПървоначално написано от oriflame
![]()
Аз не мастурбирам!![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Щот не моешПървоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
По темата: Давай![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Ми и аз мастурбирам. Било то с пръст , а ако съм на обществено място с притискане
![]()
![]()
![]()
.
Не виждам нищо лошо
ПС-Мастурбирам от 8-9 годишна![]()
![]()
mhm i az taka.....Първоначално написано от Vivienne Westwood
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
И АЗ... И АЗ...Първоначално написано от MaRiNkA_16
![]()
![]()
![]()
п.п. Напълно нормално е...![]()
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
като ти е кеф що не!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! давай в същия дух ама ако трябва да избирам маструбацията или секса............. за тва по добре си хвани готин батко да те оправи...................................... ..![]()
97% от младото население слуша чалга,ако си от тези 3% които я мразят препиши това на профила си!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kato ti haresva si go pravi.
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
прави го ама направи един луд секс пак после можеш пак да си го правищ![]()