.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69
    Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от КрАсКаА
    боже незнам какво да правя незнам аз съм луда чесно как можах да се саглася не му било удобно и сега даже незнам къде е не си дига телефона писах смс кво да правя неможе да разберът нащте няма ли непочтени гинеколози които за повечко парички ше се навият без разрешение от родител незнамммм (( ужасена съмм

С обява ли ще ги търсиш?

Pas de chance...

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    кога го направихте може още да не е късно за постинора

КрАсКа
    Guest
    ама вие не разбирате как ще кажа на нащте те ще ме закопаят а колкото до на георги (приятеля ми) родителите кво може да му кажат той се пак е на 17 след месец навършва 18 а и на него кво му пука колко смс-а написах колко пъти му звнях и нищо как може да има такива хора ко да прая незнам искам да напрая аборт без даразберат наште фанахте ли дали има такав гинеколог кажете който да се сагласи

Дима
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    бах ти работата направо ужас. не знам какво да напиша друго. тоя тъп ли е или да. без презар и да свършиш вътре малииииии. баси тъпака. казвай на вашите че те е изнасилил. така ще минеш метър а тоя ще отнесе всичко кат е голям разбирач.
    това е интересна идея. защо да не помислиш върху нея колкото и да не е почтенна.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от КрАсКаА
    еми тва е гадното той свърши в мен иначе нямаше да питам
    Ескапел или Постинор Дуо, ако не са минали 72 часа.

КрАсКаА
    Guest
    да май така ше кажа че са ме изнасилили нямам избор просто

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от изгонена__от__рая
    След като е свършил в теб има голяма възможност да си бременна.Сега питай приятеля ти удобно ли му е?
    Всъщност не е голяма възможността. Познавам сума ти двойки, които искат бебе и с месеци, че и години не могат да имат. Здрави са, съвместими са, правят си секс, когато момичето е в овулация и пак не могат да имат бебе. То да се зачене не е толкова просто нещо.

КрАсКа
    Guest
    направихме го снощи към 12 дали ще подейства пустинор ако го зема сега ... майка има ше зема от нейните само кажете дали ше подейства

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от LGPz
    Като те чукаше ония беше ли ти яко?Да?Еммм щом си била достатъчно голяма да се изчукаш,значи сега трябва да си достатъчно голяма и да си понесеш последствията!
    ps. Знам,че така не ти помагам,но и аз искам (поне 1 път) да се изживея като родител А ти скоро ще бъдеш,споко.
    А, така.
    Върви на гинеколог и го питай как да направиш медицински аборт, т.е. с медикаменти. В темата за абортите е описано как става.

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Ти вместо да му пишеш в тея смс-и "Бремена съм!ПОМААЙ!!!...' пиши "Вчера/Онзи ден беше прекрасно искам да се видим днес!" и като дойде ... А колкото се отнася до родителите - 99% съм сигурен,че те биха те подкрепили в това,което правиш! (Освен ако не са някакви изроди...)
    Incomplete..........

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от КрАсКа
    направихме го снощи към 12 дали ще подейства пустинор ако го зема сега ... майка има ше зема от нейните само кажете дали ше подейства
    Да, ще подейства. И как така си направила тест и той е положителен като забременяване няма 1 седмица след акта. Хиляди пъти го пиша, но за да стигнат сперматозоидите яйцеклетката минават 1-2 дни поне, за да се спусне оплодената яйцеклетка до матката-поне още 3-4. Уф, много си неосведомена. Не прави секс, моля ти се. И внимавай да глътнеш Постинор, а не противозачатъчно от регулярните контрацептиви, че съвсем ще покажеш колко си зле.
    Тест се прави поне 7-10 дни след акта.
    Ако тестът ти е положителен-помисли си дали преди седмица-2 приятеля ти пак не се е празнил в тебе.

Guest
    мда взимай кинти и върви на гинеколог и му разкажи всичко. той ще знае най-добре какво да се направи.

КрАсКа
    Guest
    кажете дали постинора ще помогне ако сме го правили снощи към 11-12 вечерта ако ще помогне няма за кво да им казвам нищо на нашите така че кажете ак оне им званя писна ми вече той си е виновен

Г.Жени
    Guest
    А ако си бременна от по рано казвай на вашите, че оня те е принудил и си забременяла след туй. Друг вариант няма.

КрАсКа
    Guest
    зех пустинор .... и да преди седмица две пак го правихме но беше с презерватив така че е невъзможно да е от тогава мисля

Град
    Свищов
    кажете дали постинора ще помогне ако сме го правили снощи към 11-12 вечерта ако ще помогне няма за кво да им казвам нищо на нашите така че кажете ак оне им званя писна ми вече той си е виновен
    Ще помогне! Прочети ми дългото мнение малко по-нагоре!

КрАсКаА
    Guest
    незнам незнам да видим сега дали тоя постинор ше подейства ако не варианта за изнасилването .... мерси на този който го предложи

Guest
    1. Отиди на лекар. Той ще ти каже какво да пиеш и как да провериш да ли бременна.
    2. Ако се окаже, че си и трябва аборт казвай на родителите си, че си забременяла не по твоя воля. И те ще търсят сметка от сополанкото.
    3. Може да им кажеш и че те е изнасилил както те съветват, ама тогава не може да отидеш на гинеколог щото може по някакъв начин да разберат че пръво си ходила доброволно на лекар, пък после викаш че са те изнасилили.

КрАсКа
    Guest
    krem4eto0 добре ок разбрах и прочетох мнението ти благодаря ти много и искрено ....

Само да ти кажа, че презервативите не са чак толкова неудобни.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на quench
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Само да ти кажа, че презервативите не са чак толкова неудобни.
    така е - по-неудобни са изрязаните пръсти от ватова ръкавица или опаковките от вафла "Мура"

Ти - тихо! И за мен понякога са ужасно неприятни, но се налага.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Краска
    Guest
    еми незнам дали са удобни няма на кво да ги пробвам хех...
    а на кремчето съм и много благодарна ама ацки много0 макар д ане е познавам след седмица пак ще направя теста дано е отрицателен или пък може би този греши наистина е невъзможно на следващия ден и да има резултат вече мерси крем4ее )

Фен
    Град
    City of Sofia
    ПИКЛО ОТИВАЙ ЗА ПРОСТИНОР ВЕДНАГА!!!
    Bring it! What?
    We right here
    We're not goin anywhere
    We right here
    This is ours and we don't share
    We right here
    Bring your crew cuz we don't care
    We right here