- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ИмА лИ УпАсНоСт дА зАбРеМенЕяЯ
Първоначално написано от КрАсКаА
С обява ли ще ги търсиш?
Pas de chance...
кога го направихте може още да не е късно за постинора
ама вие не разбирате как ще кажа на нащте те ще ме закопаята колкото до на георги (приятеля ми) родителите кво може да му кажат той се пак е на 17 след месец навършва 18 а и на него кво му пука колко смс-а написах колко пъти му звнях и нищо как може да има такива хора ко да прая незнам искам да напрая аборт без даразберат наште фанахте ли дали има такав гинеколог кажете който да се сагласи
това е интересна идея. защо да не помислиш върху нея колкото и да не е почтенна.Първоначално написано от Анонимко
Ескапел или Постинор Дуо, ако не са минали 72 часа.Първоначално написано от КрАсКаА
да май така ше кажа че са ме изнасилили нямам избор просто
Всъщност не е голяма възможността. Познавам сума ти двойки, които искат бебе и с месеци, че и години не могат да имат. Здрави са, съвместими са, правят си секс, когато момичето е в овулация и пак не могат да имат бебе. То да се зачене не е толкова просто нещо.Първоначално написано от изгонена__от__рая
направихме го снощи към 12 дали ще подейства пустинор ако го зема сега ... майка има ше зема от нейните само кажете дали ше подейства
А, така.Първоначално написано от LGPz
Върви на гинеколог и го питай как да направиш медицински аборт, т.е. с медикаменти. В темата за абортите е описано как става.
Ти вместо да му пишеш в тея смс-и "Бремена съм!ПОМААЙ!!!...' пиши "Вчера/Онзи ден беше прекрасно искам да се видим днес!" и като дойде ...![]()
А колкото се отнася до родителите - 99% съм сигурен,че те биха те подкрепили в това,което правиш! (Освен ако не са някакви изроди...)
Incomplete..........
Да, ще подейства. И как така си направила тест и той е положителен като забременяване няма 1 седмица след акта. Хиляди пъти го пиша, но за да стигнат сперматозоидите яйцеклетката минават 1-2 дни поне, за да се спусне оплодената яйцеклетка до матката-поне още 3-4. Уф, много си неосведомена. Не прави секс, моля ти се. И внимавай да глътнеш Постинор, а не противозачатъчно от регулярните контрацептиви, че съвсем ще покажеш колко си зле.Първоначално написано от КрАсКа
Тест се прави поне 7-10 дни след акта.
Ако тестът ти е положителен-помисли си дали преди седмица-2 приятеля ти пак не се е празнил в тебе.
мда взимай кинти и върви на гинеколог и му разкажи всичко. той ще знае най-добре какво да се направи.
кажете дали постинора ще помогне ако сме го правили снощи към 11-12 вечерта ако ще помогне няма за кво да им казвам нищо на нашите така че кажете ак оне им званя писна ми вече той си е виновен
А ако си бременна от по рано казвай на вашите, че оня те е принудил и си забременяла след туй. Друг вариант няма.
зех пустинор .... и да преди седмица две пак го правихме но беше с презерватив така че е невъзможно да е от тогава мисля
Ще помогне! Прочети ми дългото мнение малко по-нагоре!Първоначално написано от КрАсКа
незнам незнам да видим сега дали тоя постинор ше подейства ако не варианта за изнасилването .... мерси на този който го предложи
1. Отиди на лекар. Той ще ти каже какво да пиеш и как да провериш да ли бременна.Първоначално написано от КрАсКа
2. Ако се окаже, че си и трябва аборт казвай на родителите си, че си забременяла не по твоя воля. И те ще търсят сметка от сополанкото.
3. Може да им кажеш и че те е изнасилил както те съветват, ама тогава не може да отидеш на гинеколог щото може по някакъв начин да разберат че пръво си ходила доброволно на лекар, пък после викаш че са те изнасилили.
krem4eto0 добре ок разбрах и прочетох мнението ти благодаря ти много и искрено ....
Само да ти кажа, че презервативите не са чак толкова неудобни.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
така е - по-неудобни са изрязаните пръсти от ватова ръкавица или опаковките от вафла "Мура"Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Ти - тихо! И за мен понякога са ужасно неприятни, но се налага.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
еми незнам дали са удобни няма на кво да ги пробвам хех...
а на кремчето съм и много благодарна ама ацки много0 макар д ане е познавамслед седмица пак ще направя теста дано е отрицателен или пък може би този греши наистина е невъзможно на следващия ден и да има резултат вече мерси крем4ее
)
ПИКЛО ОТИВАЙ ЗА ПРОСТИНОР ВЕДНАГА!!!
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
ДМХ ти па тихо... вече взех постинор не бой се![]()