- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ИмА лИ УпАсНоСт дА зАбРеМенЕяЯ
За нищо.Първоначално написано от Краска
И моля ти се попрочети малко литератра по въпроса как и кога става оплождането и кога може да се констатира бременност. Имаш нужда.
DMX както винаги да покаже че е тъп кат цървул друго няма да направи. ебахти и капута грозен. ще ги шибам аз анално тъй да знаеПървоначално написано от D M X
Мене пък ме накефи :PПървоначално написано от D M X
Incomplete..........
Първо трябва да научи малко за предпазването от бременност...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Абе тоя Постинор стана по-купуван от Кока Кола бе.......
леле никога не съм мислила че непознат човек може да ми помогне толкова... а и да кремчето0 след това няма как да не попрочета нещо повече за оплождането секса и т.н. ....... благодаря на всички които ме подкрепиха :* чао
И мен :PПървоначално написано от LGPz
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
mila otidi na doktor toi 6te ti kaji sas sigornost dali ima ne6to i taka 6te re6i6 kakvo da pravi6 ;(
лелеее абе тия лапетата се ебат като зайци![]()
![]()
всеки ден има поне по 3 поста от 14 годишни...сега всички на тая възраст да ме чуят ПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ ВЕ и още нещо-деца какво си мислите че правите на 14 години-секс ли???или просто се друскате отгоре та да направите кеф на някой батко....вече думи не ми останаха да пиша по такива тъпи теми..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вижте колко по-тъпи има от мене е,вие какво сте се хванали само с мене
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
ako e svur6il v teb e mn veroqtno da si!!no kak moja da se suglasi6 ne samo 4e ima vuzmojnost da si bremenna no i vuzmojnost za zaraza s mn bolesti...
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
е нееее по тъпа от тебе няма. повярвай ми. в случая момичето не е тъпо, а е сгрешила. а при всичките ти проблеми идват от там, че си тъпа и ти много. тъпа си кат галош, тъпа си кат карпатски вълк, тъпа си кат туй лайно дет го изсрах сутринта, тъпа си като... като... абе кат всичко си тъпа тъпанарке.Първоначално написано от malkoto_sladur4e
ей спамер тъп я си затваряй плювалника и стига псува деба майкати деба...немаш ли си друга работа освен да спамиш ве пубертетче дразнещоПървоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от КрАсКа
emi 6to ne pomisli kogato go napravi bes prezervativ? da si my kazala 4e se 4ystva6 po sigurna sas prezervativ i to4ka...a sega ako si bremenna si sasipi jivota...6to ne vi se davat 20sotinki za kondom![]()
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
v kraina smetka kvo stana nakraq ???![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР РРРРРРРРРПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
Някой има нужда от успокоителноМного весело
![]()
По темата: Според мен, ще е най-добре да идеш на лекар и АКО си бременна да абортираш с медикаменти
А първо иди за тест![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
оооо бе и ти май нещо си го прайл бе презерватив ми се струваПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
аман от нинджи вече....пич следващия път като ти се допсува прати ЛС не е нужно тука всички да ти четеме излияниятаПървоначално написано от Анонимко
![]()
....каза, човекът, който "НЕ" псува...
аман от нинджи вече....пич следващия път като ти се допсува прати ЛС не е нужно тука всички да ти четеме излиянията![]()
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!