- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Подходящ ли е за ученици аналният секс?
Докато и е време? На 13 ли ви е вече времето за яко ебанеПървоначално написано от adsxfc
Леле колко съм дърта е задръстена
![]()
Ама вие добре ли сте бе? Как може да сте толкова прутални? Девойчето попита дали може! Кажете и да и толкос! Само трябва да си намери някои "Анален вожд" готов за приключенияПървоначално написано от BuBsSs
![]()
ох сякви луди![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
moje da si karame taka dokato tq stigne universiteta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....................abe...tapa tema i tolkoz
пхахаххах иeззззз е и аз съм съгласна хаххПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
f@nt@zi@
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa..........ne moga pove4e...egati smeha.....saglasna sam s teb!!Първоначално написано от f@nt@zi@
Първоначално написано от jony
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Трябва ли да се разделя на ученици и на не ученици.На който му харесва го прави.
Докато и е време? На 13 ли ви е вече времето за яко ебане Леле колко съм дърта е задръстена
кой ти е казал че съм на 13 ако искаш да знаеш съм на 16 така че съм достатъчно голяма за да решевам какво да правя
mi hubo de ,kato iska6 go napravi.kvo tolkova pita6?da ti iam glupavata tema....kvo ob6to imat dvete ne6ta.zamislqite se nalko predi da zadavate glupavi vaprosi!
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
Ама темата е върхаЕ.. кво лошо има .. момичето се притеснява за образованието си
тука доста неща бяха дадени като пример че аналният секс може да й навреди
![]()
![]()
![]()
Като не знае момичето нека пита някой по-опитен
![]()
Тревата е враг на човека!!! Но Господ е казал: "Обичай враговете си"
И каква е връзката с училището?
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
nikakva-maitap da stava,vreme da minava!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tova e mnogo protivopokazno za6toto posle nqma da moje6 da si sedne6 na 4ina xxaaxa
ebasi tapata tema![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Направи го някой петък вечер че ако е някой друг ден, до даскало няма да можеш да стигнеш)
хаха....изключително полезен е за ученици между 1ви и 3ти клас....подобрява зннията ти по четене и писане....![]()
i mnogo stoinostnaПървоначално написано от quench
![]()
ако разбере класната....
Една тема - забавление за няколко дни. Ама и автора си га бива.![]()
е що бе като те е6н@т отзад и после в училище като пръцнеш и няма да те чуват, щото ше е голяма дупкатаа и ще си пръцкаш наволя...сещаш ли сехехее
маа фака
еми тва е смяйхххх .. практикувай го пък може да си вземеш изпитите набързооооо ако се паднеш на некой даскаЛ ... .![]()
axaxaxax problema e 4e sled kato se naebe otzad i posle kato i se dohodi do WC prez 4asa niama da moje da izdarji do mejdu4asieto i 6e se izpuska...v takav slu4aii e KRAINOOOO nepodhodia6toIz4akai da stane6 studentka i togava po4vai da praktikuva6
![]()
![]()