.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51
    ейзича
    Guest

Искам деца от нея, тя се дърпа

Ходим повече от 2 години и вече е време да си имаме деца. Тя изкласи гимназията и сега ще е абитюренка. Искам да и направя дете и да се венчаем но тя се дърпа. Възможно ли е да не смята връзката ни за сериозна или да иска да ме сменя с др,г? Сега отива да балува в Гърция и се притеснявам, че там ще ми изневери жестоко и аз няма да разбера нищо.

УУуааууу...успокой се малко! Тя е на 19 години. Това, че сте заедно от 2 години, не значи, че трябва да зареже образованието си и младостта си, за да гледа твоите деца. Може да те обича и да иска сериозна връзка, но това не значи, че трябва да бъде слугиня без образование.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Закво са ви деца бе?Само памперси,лекари,супички,кр мчета

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Ами, да, това, че е станала на 18/19 не означава, че вече трябва да зарязва всичко и да ражда. Даже обратното. Хубаво, че 2 години сте заедно, ама защо мислиш, че ако незабавно не си родите дете, значи връзката ви е несериозна. Ама и ти явно много не я познаваш или не си общувате, щом се чудиш дали тя не смята така. А още по-зле за отношенията ви говори фактът, че си сигурен едва ли не, че тя при първа възможност ще ти изневери.

PI4aga ako smeta6 4e 6ti izneveri budi pruv iaz imax 1 vruzka na 1,5god i se po4yvstvax kaluf. stiga si gledal filmi luja e 4e muja pruv izneverqva predi mojebi se ga NE!!! izebi celia svqt dokat e v gurzia pa posle se razberete. Ili daje q blufirai,kai i 4e si 4ykal nekva i vij ko staa sled tva to 6si pokaje nema ko da se ostaa6 s gre6ni nadejdi ako smqta6 i naistina misli6 4e e vuzmojno da stane taka na bala (koet e 70%sig) budi pruv tva e.
    s jena ne sporq
    sqka6 s me4ka da se borq
    ili na radio da govorq
    to se 20 po-dobre sam da si burborq

Е как иска666 да не се дърпа като моми4ето е на 19 Тя вероятно мисли за университет и т.н. Има о666те много време за деца и брак. Съветвам те да не я претиска666. О666те пове4е, 2годи666на връзка... не е кой знае колко . Определено не е малко, на за брак...
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Що бе, 19 години е една хубава възраст да роди човек.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Ходнааааа А по темата най-добре маиче е към 25

Град
    У дома пред компютъра
    Остави я да се наживее.Ако сега се затвори с бебешора, едно, че ще зареже образованието си, другото го споменах.На колко си ти?

Всъщност до 25 години е най-добре да се роди. Учих това в 1-ви курс още

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    УУуааууу...успокой се малко! Тя е на 19 години. Това, че сте заедно от 2 години, не значи, че трябва да зареже образованието си и младостта си, за да гледа твоите деца. Може да те обича и да иска сериозна връзка, но това не значи, че трябва да бъде слугиня без образование.
    M v Garciq...axaxax koi znai dali she gleda negovite deca Moje na nqkoi drug decata da gleda

Guest
    Въпроса е в това, че по тия балове яко се ебaт и не се замислят много. Особено щом балът е в чужбина почти 100% ще се напие и нае6e и това се случва често

Цитирай Първоначално написано от CMexyPaH4e
    M v Garciq...axaxax koi znai dali she gleda negovite deca Moje na nqkoi drug decata da gleda
    Не те помня като тъпо същество, но или умираш от лигня днес, или мозъкът ти е изключил напълно.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Всъщност до 25 години е най-добре да се роди. Учих това в 1-ви курс още
    Да, и аз това го знам.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Guest
    шо ли си мисля че автора е на 27-28 годинки и е некадърен да си фане мома на неговата възраст и затова се опитва да завлече ученичките

На някои албанец тука е пълно с такива изруди

Град
    sofiq
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Не те помня като тъпо същество, но или умираш от лигня днес, или мозъкът ти е изключил напълно.
    Tochno parvoto (umiram ot lignq dnes) i to kvo nqma pri takiva temi

ti lud li si?tq e na 19,teparva i predstoi bal,studentstvo.Koga 6te vidi studentski jivot?
    Milsq 4e e stra6no egoisti4no ot tvoq strana da q ograni4ava6 taka i da slaga6 tvoite jelaniq nad neinite.Ami ako sled o6te 2 godini ti omrazne i tq i deteto....ti si tragva6 i q ostavq6 na malko nad 20 s dete i edno sredno obrazovanie....Za men si super egoist.Za vsi4ko si ima vreme i mqsto,a za men na 20 maika e prekaleno rano i neobmisleno!

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

Супер фен

Re: Искам деца от нея, тя се дърпа

Цитирай Първоначално написано от ейзича
    Ходим повече от 2 години и вече е време да си имаме деца. Тя изкласи гимназията и сега ще е абитюренка. Искам да и направя дете и да се венчаем но тя се дърпа. Възможно ли е да не смята връзката ни за сериозна или да иска да ме сменя с др,г? Сега отива да балува в Гърция и се притеснявам, че там ще ми изневери жестоко и аз няма да разбера нищо.
    Хах мой човек виж сега...едно бебе е голяма отговорност!Да не мислиш,че само ще го гушкате,ще му се радвате и всичко ще върви по мед и масло? Та това е дете!Момичето сигурно не е готово за това..доколкото разбирам щом ще има бал значи е на 18-19...как мислиш,че е готова толкова малка?малко ф са готови на тия години!И не мога да разбера как мислиш,че ще ти изневери като..оле!Значи ти искаш да се ожениш и да имаш дете сега с жената на която дори нямаш доверие? Е вече нямам думи! Ти не си готов дори,каму ли тя ! И това бебе нали тя трябва да го износи,нали тя ще го ражда?Да не мислиш,че всичко това е иху аху...и че е върха на удоволствието? Май още си много малак за да осъзнаеш всички тези важни неща,та за какви бебета мислиш ти?
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Първото ти свясно мнение =D>

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Въпроса е в това, че по тия балове яко се ебaт и не се замислят много. Особено щом балът е в чужбина почти 100% ще се напие и нае6e и това се случва често
    Глупости. Аз не съм се чукала на бала си, въпреки, че имаше с кого. Всеки ден мога да правя секс, ама не всеки ден завършвам. Аз празници като бал, рожден ден, нова година и прочие не развалям със секс.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    malkoto_sladur4e
    Абсолютно съм съгласна с теб!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Сега може би са й най-хубавите години...
    Никоя не иска дете толкова рано...

Ако ти щеше да го раждаш и да го гледаш щеше ли да родиш, а?!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на koalka
    Нормално е да не иска дете в тази възраст.Пресъединявам се към горните мнения, наистина едно дете е отговорност и то голяма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си