- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам деца от нея, тя се дърпа
Ходим повече от 2 години и вече е време да си имаме деца. Тя изкласи гимназията и сега ще е абитюренка. Искам да и направя дете и да се венчаем но тя се дърпа. Възможно ли е да не смята връзката ни за сериозна или да иска да ме сменя с др,г? Сега отива да балува в Гърция и се притеснявам, че там ще ми изневери жестоко и аз няма да разбера нищо.
УУуааууу...успокой се малко! Тя е на 19 години. Това, че сте заедно от 2 години, не значи, че трябва да зареже образованието си и младостта си, за да гледа твоите деца. Може да те обича и да иска сериозна връзка, но това не значи, че трябва да бъде слугиня без образование.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ами, да, това, че е станала на 18/19 не означава, че вече трябва да зарязва всичко и да ражда. Даже обратното.Хубаво, че 2 години сте заедно, ама защо мислиш, че ако незабавно не си родите дете, значи връзката ви е несериозна. Ама и ти явно много не я познаваш или не си общувате, щом се чудиш дали тя не смята така. А още по-зле за отношенията ви говори фактът, че си сигурен едва ли не, че тя при първа възможност ще ти изневери.
![]()
PI4aga ako smeta6 4e 6ti izneveri budi pruv iaz imax 1 vruzka na 1,5god i se po4yvstvax kaluf. stiga si gledal filmi luja e 4e muja pruv izneverqva predi mojebi se ga NE!!! izebi celia svqt dokat e v gurzia pa posle se razberete. Ili daje q blufirai,kai i 4e si 4ykal nekva i vij ko staa sled tva to 6si pokaje nema ko da se ostaa6 s gre6ni nadejdi ako smqta6 i naistina misli6 4e e vuzmojno da stane taka na bala (koet e 70%sig) budi pruv tva e.![]()
s jena ne sporq
sqka6 s me4ka da se borq
ili na radio da govorq
to se 20 po-dobre sam da si burborq
Е как иска666 да не се дърпа като моми4ето е на 19![]()
Тя вероятно мисли за университет и т.н. Има о666те много време за деца и брак. Съветвам те да не я претиска666. О666те пове4е, 2годи666на връзка... не е кой знае колко
. Определено не е малко, на за брак...
![]()
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Що бе, 19 години е една хубава възраст да роди човек.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Остави я да се наживее.Ако сега се затвори с бебешора, едно, че ще зареже образованието си, другото го споменах.На колко си ти?
Всъщност до 25 години е най-добре да се роди. Учих това в 1-ви курс още![]()
M v Garciq...axaxax koi znai dali she gleda negovite decaПървоначално написано от `Death`Whore``
Moje na nqkoi drug decata da gleda
![]()
Въпроса е в това, че по тия балове яко се ебaт и не се замислят много. Особено щом балът е в чужбина почти 100% ще се напие и нае6e и това се случва често
Не те помня като тъпо същество, но или умираш от лигня днес, или мозъкът ти е изключил напълно.Първоначално написано от CMexyPaH4e
Да, и аз това го знам.Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
шо ли си мисля че автора е на 27-28 годинки и е некадърен да си фане мома на неговата възраст и затова се опитва да завлече ученичките
На някои албанецПървоначално написано от CMexyPaH4e
тука е пълно с такива изруди
![]()
Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Tochno parvotoПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
(umiram ot lignq dnes) i to kvo nqma pri takiva temi
ti lud li si?tq e na 19,teparva i predstoi bal,studentstvo.Koga 6te vidi studentski jivot?
Milsq 4e e stra6no egoisti4no ot tvoq strana da q ograni4ava6 taka i da slaga6 tvoite jelaniq nad neinite.Ami ako sled o6te 2 godini ti omrazne i tq i deteto....ti si tragva6 i q ostavq6 na malko nad 20 s dete i edno sredno obrazovanie....Za men si super egoist.Za vsi4ko si ima vreme i mqsto,a za men na 20 maika e prekaleno rano i neobmisleno!
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
Хах мой човек виж сега...едно бебе е голяма отговорност!Да не мислиш,че само ще го гушкате,ще му се радвате и всичко ще върви по мед и масло?Първоначално написано от ейзича
Та това е дете!Момичето сигурно не е готово за това..доколкото разбирам щом ще има бал значи е на 18-19...как мислиш,че е готова толкова малка?малко ф са готови на тия години!И не мога да разбера как мислиш,че ще ти изневери като..оле!Значи ти искаш да се ожениш и да имаш дете сега с жената на която дори нямаш доверие?
Е вече нямам думи!
Ти не си готов дори,каму ли тя !
И това бебе нали тя трябва да го износи,нали тя ще го ражда?Да не мислиш,че всичко това е иху аху...и че е върха на удоволствието? Май още си много малак за да осъзнаеш всички тези важни неща,та за какви бебета мислиш ти?
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Първото ти свясно мнение =D>
Глупости. Аз не съм се чукала на бала си, въпреки, че имаше с кого. Всеки ден мога да правя секс, ама не всеки ден завършвам. Аз празници като бал, рожден ден, нова година и прочие не развалям със секс.Първоначално написано от Анонимко
malkoto_sladur4e
Абсолютно съм съгласна с теб!
Сега може би са й най-хубавите години...
Никоя не иска дете толкова рано...
Ако ти щеше да го раждаш и да го гледаш щеше ли да родиш, а?!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Нормално е да не иска дете в тази възраст.Пресъединявам се към горните мнения, наистина едно дете е отговорност и то голяма.