- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Жените са по первезни от мъжете
Според мен жените са по перверзни от мъжете не мислите ли?
0opredeleno0 !
Мислим.
И според мен е така, ама за разлика от вас не говорим много-много и затва създаваме впе4атление за по-стеснители, срамежливи и тн..
![]()
Робинята на Quench
КОООООЙ, не говори? Жените?Първоначално написано от SINDEL
![]()
пфффффхахахахаххахахаахах ахаха![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Дам ... определено жените са по-перверзни от мъжете .... въпреки че и последните не ни отстъпват много ...![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Мъжете просто говорим простотии, а жените си споделят, но в компанията и то...къде къде по-такива неща от нас (хората (от мъжки пол))
Estestveno !!! moita priatelka e sys mnogo po-mrysno podsyznanie ot men\
/
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
откри Америка конгречалеишан!!!![]()
Light The Universe
em radvai se xaxaxa
PraVi KaKv0T0 tRqBvA,PaK Da StaVa KaKv0t0 6t3 ! ! !Ne ISkaM Mn0g0 IskAm Vsi4k0 ! ! !
МхмХКМхм така е... Само дето ние не говорим простотии пред хора.. Само с приятелки..А момчетата толкова го натякват че си мислиш че за тях връската е само секс.... Абе то перверзни перверзни ама не ни личи нали..
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Мда и аз да бях жена и да ме чукаха по цял ден,а аз гъзъ да не си помръдвах и аз щях цял ден за тва да мисля![]()
няма спор , че жените са по перверзни.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Първоначално написано от Schnitzer
![]()
![]()
![]()
аххахха ц,цпо-перверзни сме определено,не че и момчетата остават по-назад,но все паак
![]()
![]()
f@nt@zi@
всяка жена може да стане по-перверзна от който и да било мъж,стига да има достатъчно стимул за това![]()
![]()
Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж
И аз така смятамПървоначално написано от Samanta Jones
![]()
![]()
![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Доказано на 100% \/
...it's WilD ObseSSioN...
Нем Нещо по перверзно от мен няма поне не съм виждал по перверзна от мен жена. Сори нема да се съгласиме.
i az taka mislq!!!
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
da perverzni sme i ne govorim mnogo
no to za tfa e kazano ku4e deto mnogo lae ne hape