- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Жените са по первезни от мъжете
jentie sa po perverzni zashtoto ne govorqt a deistvat naprvo a majte samo govorqt a neprqvqt nishto
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
така е. Просто в компанията на мъже сме мн примерни. Иначе кви ги приказваме когато сне една порядъчна женска компания... леле майко
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Така е, но за мен причината е друга-мъжете искат перверзна и разкрепостена жена край себе си и ние го знаем. За това и да говорим мръсотии е нещо приемливо. Обаче много малко жени искат перверзен мъж и за това мъжете се въздържат, за да не стреснат момичето.
Първоначално написано от krem4et0
![]()
Spored men na jenite im e vrodeno tova..a kogato imame nujda ot sex oshte poveche stavame perverzni![]()
![]()
![]()
as sa6to sam na menenie 4e jenite sa po prverzi samo det te ne kazvat kakvo iskat... i tova e problem...e as nqmam tozi priblem de![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
nali znaete 4e tezi koito govorqt ni6to ne pravqt....a mom4etata dosta govorqt
много говорим ама много и правимПървоначално написано от gafinka
![]()
![]()
razbirase,4e e taka,no myjete paradirat s tova,a jenite go pazqt samo za nqkoi,ne mislite li? :P
~~~Sytrin ne iskam da se sybujdam,iskam noshta da prodyljava,i sus celyvki da me dokosvash,a tvoq miriz po men da ostava~~~
Така си е.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Честно казано... започвам да се убеждавам, че и момичетата не си поплюват![]()
![]()
Тихите води са най-дълбоки нали знаете
Ама в това няма нищо лошо, даже е мнооого хубаво ^_^
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Мда и аз да бях жена и да ме чукаха по цял ден,а аз гъзъ да не си помръдвах и аз щях цял ден за тва да мисля
axax zemi stabi travestit i oseti trapkata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}