.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

ФИТНЕС!!!!-СЕРИОЗНО

Начи първо искам да кажа,да ми отговарят хора дет наистина разбират и са сигурни в тфа дето казват,6ото наистина ми тряя да знам!

Въпроса е:Начи взех си протеин(суроватъчен) с вкус на ягода,за 7,80 лв от една голяма аптека на bioprograma и искам да питам дали 1 тубичка 6е ми стигне да направа масата(към 5-6 кила да наддам)???Или о6те колко треа да продължавам да го взимам,или пък да си взема някъв друг протеин??

Guest

Re: ФИТНЕС!!!!-СЕРИОЗНО

5-6 кила нестава току така пак и за 8 лева бати протеина нз но според мене е смешно

Голям фен
    Град
    София
    хубав протеин е към 70-90 лв...

The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    То ако става ей така просто да дадеш 7,80 и да качиш 5-6 кила маса...
    Има си раздел за подобни теми

Хубав протеин е 150 до 180 лева!
    Няма странични реакции!
    Само не се прецаквай с някакъв от 10 лева защото ще те избият пъпки!
    Да не говориме и за разтроиството след това!!!
    Сътветно разбираш,че тоя дето си го взел трябва на момента да го хвърлиш!
    Друк път питаи преди да взимаш квото и да е....
    Light The Universe

Град
    На Баскетболното игрище!
    еми ти по-добре си вземи сок с вкус на ябълка заеби къф е тоя протеин за 7 лв ! не се излагай само се тровиш ! иди ако има магазин на Мусаши някъде при вас или от такъв квалифициран магазин за фитнес неа смисъл да се тровиш !
    I am what I am !!!

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Яж повече!Аз АЦКИ ТРУДНО качвам кг. ,но ям .. и след тренировка пия по 1 гейнер(за възтановяване.Правят ми го в залата и 1 голяма доза ми струва 1.60)
    Incomplete..........

Повече от фен
    Помисли малко-как от 1 кило ще качиш 5-6 Качва се с ядене,и то здраво ядене Зависи от структурата ти-ако качваш чисто яж здраво въглехидрат и протеин,ако се омазняваш по-лесно яж по-малко въглехидрат и още повече протеин(за да достигнеш все пак нужните калории).Мазнините и в двата случая ги поддържай умерени.И още един съвет-точно от този протеин не си купувай,дори може да ти ПОПРЕЧИ да качиш Хубав протеин има и за 56лв-всъщност толкова струва най-добрия,100% Уей на Оптимум Нутришън.Много е добър,но аз лично си давам парите само за прана-по-изгодна е.Протеина е за хора,които нямат никакво време или наистина не могат да ядат много.

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    ae karai q kat mene na 4isto...nikfi proteini ni6to da ne zima6... samo qko pluskane i prez den na zala ( drugo si e ve4e ako ima6 gen za tas raota)
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Guest
    Ми къде го видехте тоа протаин за 56 лв...то от там дет си го зех най-скъпия бе6е 10лв ама бе6е смесен с креатин...нали аз искам да съм чист,блъскам си мн по 3 пъти седмично,в нас праа лицеви много,дъмпел си имам 10 кила,ама мн трудно надавам само с ядене и блъскане ,така просто права мн добър релеф ама не и обем също и креатин преди и след тренировка зимам за сила,и на мене ми казаха че така за 15 до 30 дена 6е наддам 5-6 кила(толку ми треат за нормата) аз съм 1,76 и 60 кила и ръката ми е 30,2...нз вие казвате друго немоа добре да преценя

Guest
    Ми къде го видехте тоа протаин за 56 лв...то от там дет си го зех най-скъпия бе6е 10лв ама бе6е смесен с креатин...нали аз искам да съм чист,блъскам си мн по 3 пъти седмично,в нас праа лицеви много,дъмпел си имам 10 кила,ама мн трудно надавам само с ядене и блъскане ,така просто права мн добър релеф ама не и обем също и креатин преди и след тренировка зимам за сила,и на мене ми казаха че така за 15 до 30 дена 6е наддам 5-6 кила(толку ми треат за нормата) аз съм 1,76 и 60 кила и ръката ми е 30,2...нз вие казвате друго немоа добре да преценя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си