.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Голям фен Аватара на tainstvenata
    Цитирай Първоначално написано от Just_Be
    Цитирай Първоначално написано от L0v3`suX
    abe momi4eta ludi li ste s tiq iutii i az sum si izpravqla kosata s iutiq predi da si zema i presa.. kogato iskax mn mn da mi e prava kosata. dobre 4e roditelite mi mi vkaraxa malko mozyk v typata glava i mi kupixa presa 6tot razbraxa 4e kat iskam da sum s prava kosa nqma otyrvane. po dobre si kupete presi ima i po evtini. ne si my4ete kosata s tva

p.s. edna moq fr me nau4i da si izpravqm kosata s iutiq a tq pyrviq pyt kogato si q be6e izpravqla taka si be6e podpalila kosata.. taka 4e gledai da ne q uveli4i6 na poslednata stepen ako se pak iska6 s iutiqta..
    E с пресата как я гладиш?Нещо слагаш ли преди тва?Плс кажете ,че моята коса мн бухва
    слагай кристали
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Голям фен
    slaga6 edna karpa varhu kosata i na niska stepen na iutiqta gladi6.ne sam sigurna ama mai taka se pravi.edna priqtelka si q izpravq6e s iutiq tai kato se izpravq mn po-dobre i po-barzo otkolkoto s presa(ama to zavisi ot presata de) i taq pritelka taka i se izto6ti kosata ot taq presa.sede6e qkva super nakasana.ne si iznasilvaite taka kosata
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Голям фен
    a i zabravih da pitam,za da ne puskam nova tema.
    NQKOI MOJE LI DA MI NAMERI SNIMKA NA IZPRAVENA KOSA S OBEM.OBA4E OTPRED DA IMA KI4UR NA EDNA STRANA,IZPRAVEN.NE ZNAM DALI ME RAZBRAHTE,AMA MN MI TRQBVA TAKAVA SNIMKA.
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Град
    In YoUr DrEaMs BaBy....
    Ne e vajno samo izpravqneto a kakvo i slaga6 predi i sled tova q kajete nqkoi ZNAE LI S KAKVO DA ZAMENQ KRISTALITE Z AKOSA za6toto nqmam vreme dove4era trqbva da se izpravq.........
    vivian eto ti nqkolko ,
    ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!

тази втората е мн яка

Re: Moderated: Как да си изправя косата така?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    h t tp :/ /i mg 248.images hack. us/ img248/ 2605/2dba875cc0abffea03685dffv4. jpg

kak da si napravq kosata taka be hora izpravqm q no nikoga ne moje da stoi taka pls vseki kakvoto znae-da kazva pls

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    xodi na frizior tam imat po mo6tni presi

Cvetkaaaa
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Цитирай Първоначално написано от die_die_my_darling_
    1 съученичка се прави така с ютия ама аз с нз как става с ютия..някой да обясни как става?!

Разделяш косата на кичури, чупливите ги закачаш със шнола.
    Започва се от долу, вземаш кичур не повече от 2-3 пръста дебелина, навеждаш главата в посоката от която идва кичура (ако е от ляво, навеждаш главата на ляво), с едната ръка хващаш една кърпа, полагаш кичура върху кърпата така, че ютията директно да е по косата и гладиш във въздуха, но придържаш кърпата. Като го изправиш, закрепяш го с друга фиба, за да отделиш изправеното от чупливото.
    Това е за къса коса.
    За дълга коса, навеждаш си главата на долу, решиш я, и цялата коса я полагаш върху някакво одеало и отгоре я минаваш продължително с ютията.
    аз поне така правя.
    Не стига, че става по-бързо, отколкото с преса, ами и по-изправено.
    Цитирай Първоначално написано от bUmM`bAmM`TrEsS
    Емии и аз си изправям косата с ютия .. Кичур по ки4ур гладя и става идялно права С преса никога не мога да постигна този резултат.. С ютията става и по бързо и е по-трайно
    Точно така!

=D> ama to si zavisi ot kosata, zashtoto primerno moita ne stava mnogo hubavo ako cqlata q poloja i zapochvam da q izpravqm.. az primerno q razdelqm na 4 kichura i zapochvam da gi izpravqm i nakraq zaedno cqlata i gotovo A s presa e nevyzmojno da se napravq(pone sama) MNOGOOOO vreme mi otnema i nakraq sled 5 min max pak si e syshtata.. a s iutiqta za 10 min MAX sm gotofa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си