- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изпотяването
Е момичета как се справяте с изпотяването защото идва лято и все повече започва да ни притеснява тази тема. Какви продукти използвате и доволни ли сте ?
аз използвам Fa sport active и съм много доволна мирише много приятно и изобщо не се изпотявам.не е и скъп около 4-5 лева е\
/
Първоначално написано от comics
odorex mn pomaga i tuka v foruma mn go hvalqt![]()
Ами аэ попринцип много се потя,но намерих идеалният деэодорант!Вэемете си Fa Yoghurt-fresh Vanilla!Мирише жестоко и найстина предпаэва до вечерта!!!
[size=7][b][u]fosse cos
mi az si vzimam ot avon rol-on mislq che Winks ili neshtooo podobno,a inache systoo polzval i Dove mn e hubav
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
Аз ползвам някакъв гръцки Dermo,но изобщо не върши работа.
Да, а иначе и Dove е много добърПървоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
![]()
a za lice ima li neshto ? Zashtoto az se potq nai veche tam ... ii e mn gadnu![]()
Az izpolzvam noviq dezodorant Nivea Energy Fresh i sum stra6no dovolna.Samo 4e e s talk i trqbvda se vnimava da ne se izcapat drehite.I miri6e strahotno.
Този,който не цени това,което има,не го заслужава!
Tiq na Dove i Rexona sa ubiistveni! Az mnoo se potq, ma ot tqh vermno ni6to mi nqma![]()
kato za na4alo OBEZKOSMQVANE 6oto kosmite zadurjat vlagata i nali.... ina4e DOVE ili FArollon -4enca
Ми да ви кажа честно използвам мъжки дезедоранти. Много по силни са, а и миришат ЖЕСТОКО. Спряла съм се на черния Str8. Супер е![]()
Can anybody out there hear me?
'Cause I can't seem to hear myself
Can anybody out there see me?
'Cause I can't seem to see myself...
Използвам Рексона от 2-3 години и съм адски доволна.
Нивеа или Рексона, зависи![]()
![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
LYCIA persona(chete se Личия) .. ima i jenski i myjki .. jenskiq merishe napravo UBIISTFENO.. mnogo mi haresfa i do vecherta, dori i poveche si merishe i deistfa.. adci dovolna sm ot nego![]()
Аз ползвам стикче Lady Speed Stick 24/7 fruty splash.Не съм фен на мн силните миризми,предпочитам да ми мирише на чистичко просто а не на някакви тежки парфюми.А освен че ухае мн приятно наистина предпазва от изпотявяне.
Първоначално написано от ~*~By~Myself~*~
LYCIA persona(chete se Личия) merishe mnogo slabo.. v smisal ne e nekfo tejko i silno, zashtoto i az ne obicham takifa... mnogo svejo i hubavo merishe LYCIA![]()
аз не се изпотянам толкова много,но изпилзвам ролончета на oriflame и стикове на ДЕВА