.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Guest

Moderated: Как да си изправя косата така?

h t tp :/ /i mg 248.images hack. us/ img248/ 2605/2dba875cc0abffea03685dffv4. jpg

kak da si napravq kosata taka be hora izpravqm q no nikoga ne moje da stoi taka pls vseki kakvoto znae-da kazva pls

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

ne6to ne se otvarq saita ili tam kakvoto e
    napi6i go pak

sladko_beb4ence
    Guest
    mi sys presa be ina4e linka sa otvarq kato go kopnete na adress bar-a i mahnete vsi4ki raztoqniq evnpo go e napisala tai 6toto gostite ne moat da puskat link4eta..

Guest
    mahnete intervalite zashtoto gostite nqma t pravo da puskat linkove...

Град
    tuk i tam
    http://img248.imageshack.us/img248/2...03685dffv4.jpg
    tfa e linka i s presa za izpraqne moje6 sa naprai6

Мега фен
    Град
    София
    С преса ,като я направиш седи по същия начин!Само ти трябва търпение,эа да я иэправиш цялата
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    hah.. Az minalata sedmica si q izpravih taka vapreki 4e sam kadrava no be6e pri edna friziorka -rabotoholi4ka koqto me izpravi(protivno na o4akvaniqta sas se6oar) i kosata sedq taka 3-4 dni!

Голям фен
    da ili na frizior,koito 6te te izpravi sas se6oar ili sama s presata.
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Guest
    molq vi kajete kak da q izpravq taka,no naistina da stoi pravo.Izpravqm q,no pochva da se chupi..abe typa rabota.A v momenta nqmam izlishni pari kajete s kakvo da q namaja predi tova,abe izobshto nqkakva tehnikaqs koqto da polucha jelaniq efekt.Blagodarq!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    и мойта коса е така, каквото и да правя се подвива по крайщата, мн съкс, с всякакви преси съм я мъчила не ще да стой права по крайщата и тва е
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

1 съученичка се прави така с ютия ама аз с нз как става с ютия..някой да обясни как става?!

Емии и аз си изправям косата с ютия .. Кичур по ки4ур гладя и става идялно права С преса никога не мога да постигна този резултат.. С ютията става и по бързо и е по-трайно
    Stop it .. I just want Somebody to Get fLy it .. I got what I neEd , but can you top it ?! I may be younG , but I know whaT I want .. If you show mE Baby , you can Get on .. So come on ..

Град
    tuk i tam
    Цитирай Първоначално написано от bUmM`bAmM`TrEsS
    Емии и аз си изправям косата с ютия .. Кичур по ки4ур гладя и става идялно права С преса никога не мога да постигна този резултат.. С ютията става и по бързо и е по-трайно
    malee ti si luda ne ti li izgarq kosata

Цитирай Първоначално написано от sladko_bebchence
    A mislish che s presa ne se izgrq.....
    Само кислород искам за да мога да дишам,
    само път свободен искам за да мога да тичам,
    само една надежа искам свободен да пея
    и една марихуана да се смея

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от die_die_my_darling_
    1 съученичка се прави така с ютия ама аз с нз как става с ютия..някой да обясни как става?!

Разделяш косата на кичури, чупливите ги закачаш със шнола.
    Започва се от долу, вземаш кичур не повече от 2-3 пръста дебелина, навеждаш главата в посоката от която идва кичура (ако е от ляво, навеждаш главата на ляво), с едната ръка хващаш една кърпа, полагаш кичура върху кърпата така, че ютията директно да е по косата и гладиш във въздуха, но придържаш кърпата. Като го изправиш, закрепяш го с друга фиба, за да отделиш изправеното от чупливото.
    Това е за къса коса.
    За дълга коса, навеждаш си главата на долу, решиш я, и цялата коса я полагаш върху някакво одеало и отгоре я минаваш продължително с ютията.
    аз поне така правя.
    Не стига, че става по-бързо, отколкото с преса, ами и по-изправено.
    Точно така!

Град
    tuk i tam
    Цитирай Първоначално написано от hip Hop Mace
    Цитирай Първоначално написано от sladko_bebchence
    A mislish che s presa ne se izgrq.....
    izgarq ama po-malko moita e s kerami4ni pristavki i q polzvam ot godina i ne e izgorqla koi znai kolko

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    добре де, как я гладиш, слагаш я на нещо или с парата ми е мн интересно, щот с пресата ми пада половината коса
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    добре де, как я гладиш, слагаш я на нещо или с парата ми е мн интересно, щот с пресата ми пада половината коса
    Недей слага вода в ютията, защото така я овлажняваш и по-бавно се изправя.
    Гладиш си я като обикновена кърпа.
    Като положиш косата си (ако е дълга), разресваш я, даже с четката или с гребена я минаваш и на 2-3 санта от гребена даваш с ютията и така няколко пъти и за десетина минути си готова.

Ей cherinka ся мноо се навих да се изпраяя с ютия щото до ся внаги с преса и ми се прееба косата

Обаче нашта ютия има 3 степени,на коя степен да я включа....не знам дали на 1 ще се изправи,пък на 3 ме е страх да не изгори...
    Само кислород искам за да мога да дишам,
    само път свободен искам за да мога да тичам,
    само една надежа искам свободен да пея
    и една марихуана да се смея

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от hip Hop Mace
    Ей cherinka ся мноо се навих да се изпраяя с ютия щото до ся внаги с преса и ми се прееба косата

Обаче нашта ютия има 3 степени,на коя степен да я включа....не знам дали на 1 ще се изправи,пък на 3 ме е страх да не изгори...
    Важно е да е вряла ютията.
    А пресата - вярно е наистина, че доста коса се оскубва..
    Аз, последния път с преса, лошо ми стана като видях колко коса имаше по килима...

Ама внимавай да не се изгориш някъде, защото аз имам един белег на челото и на дясното рамо ( едни джазги) от опарване
    ама добре, че са незабележими.

I az ot dosta vreme se kanq da ase izpravq s iutiq ama moqta kosa e mn kadrava i sredno dalga i malko me e strah!do sega sam bila samo 2 pati ispravena i mn mn mn iskam da se ispravq!a kato se ospravqte s iutiq slagate li predi tova techni kristali ili neshto podobno???
    ...is just too little too late...

abe momi4eta ludi li ste s tiq iutii i az sum si izpravqla kosata s iutiq predi da si zema i presa.. kogato iskax mn mn da mi e prava kosata. dobre 4e roditelite mi mi vkaraxa malko mozyk v typata glava i mi kupixa presa 6tot razbraxa 4e kat iskam da sum s prava kosa nqma otyrvane. po dobre si kupete presi ima i po evtini. ne si my4ete kosata s tva

p.s. edna moq fr me nau4i da si izpravqm kosata s iutiq a tq pyrviq pyt kogato si q be6e izpravqla taka si be6e podpalila kosata.. taka 4e gledai da ne q uveli4i6 na poslednata stepen ako se pak iska6 s iutiqta..
    GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/

Цитирай Първоначално написано от L0v3`suX
    abe momi4eta ludi li ste s tiq iutii i az sum si izpravqla kosata s iutiq predi da si zema i presa.. kogato iskax mn mn da mi e prava kosata. dobre 4e roditelite mi mi vkaraxa malko mozyk v typata glava i mi kupixa presa 6tot razbraxa 4e kat iskam da sum s prava kosa nqma otyrvane. po dobre si kupete presi ima i po evtini. ne si my4ete kosata s tva

p.s. edna moq fr me nau4i da si izpravqm kosata s iutiq a tq pyrviq pyt kogato si q be6e izpravqla taka si be6e podpalila kosata.. taka 4e gledai da ne q uveli4i6 na poslednata stepen ako se pak iska6 s iutiqta..
    E с пресата как я гладиш?Нещо слагаш ли преди тва?Плс кажете ,че моята коса мн бухва

Чакай, аз не разбрах... допираш ли ютията до косата или... какво
    HEP is not style! HEP is my life!

с преса,ама мн зависи и от косъма на косата ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си