- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, опитвали ли сте...
Момичета, опитвали ли сте от скъпоценната течност - спермата и харесва ли ви на вкус.
не но е лековита!
Да, опитвала съм доста пъти и ми харесва. Понякога леко нагарча, ама то е,а ко моя е ял нездравословна храна предните 3-4 дни(пържено да речем)
ne ne mi xaresva nz kak moje da ima momi4eta na koito da im xaresva
Да опитвала съм,не веднъж...обаче определно бих живяла и без да я опитвам!![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
аз на доста места чета, че спермата е полезна както за зъбите така и за организма, понеже има в нея много витамнини и ензими.
да бе да .. и гаджето ми вика че била изключително полезна за бременните..врели некипели.Първоначално написано от Анонимко
![]()
qvno ti e dosta bedna sexualnata kolturaПървоначално написано от Ice_Queen_
![]()
Първоначално написано от Анонимко
ахахха,о.к просветлиме тогава,за спермата,тия явно си я опитваЛ,чеЛ си и си наясно.Моля те,нека бъде светлина!![]()
Първоначално написано от naia
![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
i na mene taka slu4i se vednuj da q usetq be6e malko vkusa e ybiistven ne vi go preporu4vam bihte jiveli i beza da q opitate.Първоначално написано от изгонена__от__рая
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
хуя си е хуи и спермата е по важна дори от водата![]()
Oпитвала съм.. Не е като супер много да ми харесва, но не ми е и гнусно
![]()
Робинята на Quench
Приятелят ми иска всеки път да свършва в устата ми. Така че вече не ми прави впечатление и дори ми харесва. После като свърши в устата ми започва ме да се целуваме бурно. Много е гот.
Опитвам си доста честичко и си ми харесва много![]()
...it's WilD ObseSSioN...
Особено за кожата е много полезна
Мойта била оферта, защото не съм бил пушач![]()
Ех бе! Малко реклама,а?Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
![]()
Робинята на Quench
Статистиката показва, че жените, които гълтат спермата страдат 12 пъти по- рядко от рак на гърдата.
факт.
Може би е само съвпадение, че мужете, които правят френска любов на партньирките си страдат 8 пъти по-рядко от рак на простата?
И на мен михаресва. Гълтам и последната капка. Моя много се кефи. Мераклийка съм обаче да опитам спрермата на и на друг.
Бахти спермоядите... =D>
shtom ima vitamini elate shte vi dam AXaxAXXaxAXAx
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
=D>Първоначално написано от naia