.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Супер си е спермата..........не е толкова лоша на вкус, а и е полезна.
    А като знам, че така доставям огромно удоволствие на гаджето и имам още по-голямо желание да гълтам.
    Обичам моето малко сладко ангелче!!!

Цитирай Първоначално написано от sexappeal
    Супер си е спермата..........не е толкова лоша на вкус, а и е полезна.
    А като знам, че така доставям огромно удоволствие на гаджето и имам още по-голямо желание да гълтам.
    Доста хора се изказаха, че спермата била полезна!
    Точно за какво и къде е полезна?
    Аз освен за оплождане на яйцеклетка, друга правдоподобна версия за полезността на спермата не съм срещала...Може ли някой да ми обясни, защо е полезна?

Град
    София
    Тва е зародиш... За тва е полезна. Тцтцтц... Нали от тва се получават децата.. В нея има необходимите вещества за да се развие един организъм, който да поддържа после яйцеклетката.. Ето ти обяснение..
    Не съм опитвала... Не съм виждала... Не ми пука...
    Вие на хероин ли сте бе?

Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Тва е зародиш... За тва е полезна. Тцтцтц... Нали от тва се получават децата.. В нея има необходимите вещества за да се развие един организъм, който да поддържа после яйцеклетката.. Ето ти обяснение..
    Не съм опитвала... Не съм виждала... Не ми пука...
    Поне прочетете малко преди да пишете.Зародиш се получава след като се слеят сперматозоидчето и яйцеклетката!Сперматозоид ето е компонент, не зародиш!
    Това обяснение, звучи като обясненията на малките деца, а именно :
    Въпрос : Кога идва пролетта
    Отговор : Като свърши киселото зеле!
    Въпрос : От къде идват бебетата?
    Отговор : Носи ги щъркела!
    Дайте някъкво смислено обяснение.И аз мога да си измисля някви работи, ама това са си мои съждения, а не обяснение или разяснение по темата...

Град
    София
    Явно ти не си наред с биологията... Нз как е по анатомия не изучавам.. Но... Аз ти обясних защо.. Нз научните имена .. Нз признавам си.. Но тва е причината...
    Вие на хероин ли сте бе?

Явно ти не си наред с биологията... Нз как е по анатомия не изучавам.. Но... Аз ти обясних защо.. Нз научните имена .. Нз признавам си.. Но тва е причината...
    По простата причина, че съм доста наред и напред с биологията, зададох въпроса си!Освен изученото в училище и досега продължавам да се интересувам от биология и анатомия, както и от други сфери на познание!Никъде не съм срещала научно обосновано обяснение, че спермата е полезна!Само по тийнеджърски форуми, анкети и тн.
    Попитах, защото ми е интересно, вие - които вярвате, че е полезна, защо смятате така!
    А това, което знам, като полезност на спермата, аз вече съм го реализирала тоест имам си резултат от сперматозоидче и яйцеклетка, ама определено не са се срещнали в устата ми

Град
    София
    МмМм Дори не си помня миналите мнения.. Ама да ит кажа че яко ме дразниш.. Полезна е щото има вещества които помагат на зародиша да се развива... Ако ги нямаше тия вещества нямаше д аима бебе... Така поне си мислят тийнейджърите.. Които са напред с материала.. А сега мойто мнение... Което май никъде не казах.. М не ми сля че е полезна... Първо на спермата не и е мястото в устата ... Второ.. Първото не ви ли стига.. Айде със здраве че наистина нз кво пиша напоследък..
    Вие на хероин ли сте бе?

МмМм Дори не си помня миналите мнения.. Ама да ит кажа че яко ме дразниш.. Полезна е щото има вещества които помагат на зародиша да се развива... Ако ги нямаше тия вещества нямаше д аима бебе... Така поне си мислят тийнейджърите.. Които са напред с материала.. А сега мойто мнение... Което май никъде не казах.. М не ми сля че е полезна... Първо на спермата не и е мястото в устата ... Второ.. Първото не ви ли стига.. Айде със здраве че наистина нз кво пиша напоследък..
    Никъде не съм споменала, кой точно ги е давал мненията, че спермата е полезна!
    Може да те дразня - вероятно е така, защото май само си чешеш езика!Е кои са тези вещества дето спомагат на зародиша да се развива????Сперматозоида и яйцеклетката са основата на зародиша - ДНК,РНК и тн.Те се срещат и това им е ролята.След деленето на клетката и попадането и в матката, зародиша се развива посредством организма на майката!Как става това, още учените не са разбрали, въпреки, че има книги, изключителни книги(ВЕДИ), които дават подробни обяснения за това!
    А тийновете дето са напред с материала, понякога , не винаги подчертавам, са толкова зле горките, че няма накъде!
    И определено - съгласна съм - на спермата мястото не и е в устата!

Град
    София
    Ох толкова ми се спи че прочетох само последното изр... То ми хареса.. На спермата мястото не и е в устата.. !
    Вие на хероин ли сте бе?

А мястото на пениса в устата ли е? Наясно ли сте, че и петингът е извращение?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Варна
    Опитвала съм!Не ми харесва определено..
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Град
    София
    Единственото нещо което не е извращение е х*я в п*****а... Ама вече сичко е нормално така че .. Айде със здраве..
    Вие на хероин ли сте бе?

Говориш като шофьор на ТИР.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    София
    Аз ли... Мх днес се чувствам точно като такъв...
    П.П. ФЪККККККККККККК
    Вие на хероин ли сте бе?

ЖИК ТАК
    Guest
    Мълчи,гълтай,да ти е сладко....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си