- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sexsali e nai vajen v edna vraska?
Кажи ми има ли сериозна и истинска връзка без секс?Първоначално написано от Digital
Но от друга страна, ако оня не търси сериозна връзка, а иска само да я наебе не си струва.
Просто момичето е спестило доста подробности и трудно мога да дам мнение, което да я удовлетвори.
Ne bih spala s edno mom4e,za da go zadarja.Ako me obi4a mnogo 6te me razbere.
Ami ne ... sqkash za men sexa ne e nai-wajen w edna wryzka ...
НЕ! Ако той иска да е с мен-ще е с мен и без секс. Ако постави подобен ултиматум значи, че не ме обича и, че иска само секс от мен. Не използвам сексът като метод за задържане ло струват повече от който и да е мъж на света!Първоначално написано от mim4eto_vr
Не.Първо, че няма смисъл, защото като спя с него той ще ме зареже.И второ-не искам да спасявам връзката си по тоя тъп начин.
не е баш така. Преди да правим секс с моя си имахме доста добра връзка. Даже си мисля на моменти, че сексът попромени нещата към по-лошо. В смисъл романтиката замина на кино!Първоначално написано от _Cuddly_
Спя с мъже, защото ги харесвам, а не за да остане с мен заради ебането. Иначе сексът е жизненоважен за възрастния човек и затова е важен в една връзка.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Абе жени мн ясну 4е требва да опитате поне пък после той ще си реши дали да остане с вас важното е да ви истрапи за послено:P
тцъ
Разбира се,че не.Щом ми налага такива условия значи иска само това и рано или късно когато му писна пак ще свърши лошо,така че няма смисъл.Първоначално написано от mim4eto_vr
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
NE !!
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Не най-важно но както някои каза:
-Няма ли секс и чувствата избледняват...![]()
NE BIH GP NAPRAILA![]()
Секса се поражда от любовта,а не любовта от секса.Може да е важен за една връзка,но не е най-важното,ако някои ми каже "Ако искаш да си с мен тряа спиш с мен" ще ми падне в очите тоя човек и няма да го погледна никога повече.Та секса не е най-важното нещо според мен![]()
Every second Chance begins with the firts step!
Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!
NE vqrno e 4e vruzkata mn okrepva ama akote obi4a 6e 4aka![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Принципно зависи колко е сериозна вразката...и не е той най-важния,обаче когато има секс отношенията между двамата стават как да кажа по-слотени... въобще връзката се заздравява![]()
![]()
Не Ме е Яд ,Че сИ ТъП,А Че Си ЛиЧи...
NEEEEE RAZBIRA SE 4e NEEEE nikoga ne bih go napravila i sled tfa da me zareje..
..aide nqma nujda da sum porednata mu broika...![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Първоначално написано от изгонена__от__рая
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
И какъв е смисъла?! Аз не бих спала с някой само за да го задържа до мен . просто няма смисъл се пак това е мое мнение мисля че има доста по важни неща от секса в една връзка!
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Никога! Дори да съм лудо влюбена, ако не искам, няма. Ще търпя болката от зарязването .. но секс насила - НЕ.
Ако момчето държи на мен, няма да ме кара да правя такива неща.. а ще ме изчака. И ще иска да прави секс заради самата мен, а не заради секса. Защото ме иска, а не защото двойките правят секс.