.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Digital
    Сексът е почти най-важното нещо в една връзка
    Ако си малка и ходиш с някой пикльо, който само се опитва да те натърти и да топне чушлето, просто спри да се занимаваш с него
    последно ?
    Кажи ми има ли сериозна и истинска връзка без секс?

Но от друга страна, ако оня не търси сериозна връзка, а иска само да я наебе не си струва.

Просто момичето е спестило доста подробности и трудно мога да дам мнение, което да я удовлетвори.

Ne bih spala s edno mom4e,za da go zadarja.Ako me obi4a mnogo 6te me razbere.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Ami ne ... sqkash za men sexa ne e nai-wajen w edna wryzka ...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

Re: sexsali e nai vajen v edna vraska?

Цитирай Първоначално написано от mim4eto_vr
    bih te li spali s edno mom4e za da ostane s vas?
    НЕ! Ако той иска да е с мен-ще е с мен и без секс. Ако постави подобен ултиматум значи, че не ме обича и, че иска само секс от мен. Не използвам сексът като метод за задържане ло струват повече от който и да е мъж на света!

Мега фен Аватара на koalka
    Не.Първо, че няма смисъл, защото като спя с него той ще ме зареже.И второ-не искам да спасявам връзката си по тоя тъп начин.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Сексът е почти най-важното нещо в една връзка - почти, защото не е всичко, разбира се.
    Но без секс няма нищо истинско...

Ако си малка и ходиш с някой пикльо, който само се опитва да те натърти и да топне чушлето, просто спри да се занимаваш с него.
    не е баш така. Преди да правим секс с моя си имахме доста добра връзка. Даже си мисля на моменти, че сексът попромени нещата към по-лошо. В смисъл романтиката замина на кино!

Спя с мъже, защото ги харесвам, а не за да остане с мен заради ебането. Иначе сексът е жизненоважен за възрастния човек и затова е важен в една връзка.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    Абе жени мн ясну 4е требва да опитате поне пък после той ще си реши дали да остане с вас важното е да ви истрапи за послено :P

Супер фен
    Град
    Венера
    тцъ

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    А бе както и да го въртите, секса си е най-важния компонент

Супер фен

Re: sexsali e nai vajen v edna vraska?

Цитирай Първоначално написано от mim4eto_vr
    bih te li spali s edno mom4e za da ostane s vas?
    Разбира се,че не.Щом ми налага такива условия значи иска само това и рано или късно когато му писна пак ще свърши лошо,така че няма смисъл.
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

NE !!
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Не най-важно но както някои каза:
    -Няма ли секс и чувствата избледняват...

NE BIH GP NAPRAILA

Секса се поражда от любовта,а не любовта от секса.Може да е важен за една връзка,но не е най-важното,ако някои ми каже "Ако искаш да си с мен тряа спиш с мен" ще ми падне в очите тоя човек и няма да го погледна никога повече.Та секса не е най-важното нещо според мен
    Every second Chance begins with the firts step!

Az li4no nokoga ne bih go napraila.Ima mn drugi na4ini da prikove6 vnimanieto na nqkoi i toi da iska da e s teb!

nomeredno.eu
    Guest

http://nomeredno.eu -истинските цени на марковата парфюмерия

Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!

NE vqrno e 4e vruzkata mn okrepva ama akote obi4a 6e 4aka
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Град
    Казанлък
    Принципно зависи колко е сериозна вразката...и не е той най-важния,обаче когато има секс отношенията между двамата стават как да кажа по-слотени... въобще връзката се заздравява
    Не Ме е Яд ,Че сИ ТъП,А Че Си ЛиЧи...

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    NEEEEE RAZBIRA SE 4e NEEEE nikoga ne bih go napravila i sled tfa da me zareje..
    ..aide nqma nujda da sum porednata mu broika...
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от изгонена__от__рая
    Еми не!Не виждам смисъл
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Супер фен
    Град
    до тебе...
    И какъв е смисъла?! Аз не бих спала с някой само за да го задържа до мен . просто няма смисъл се пак това е мое мнение мисля че има доста по важни неща от секса в една връзка!
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Никога! Дори да съм лудо влюбена, ако не искам, няма. Ще търпя болката от зарязването .. но секс насила - НЕ.
    Ако момчето държи на мен, няма да ме кара да правя такива неща.. а ще ме изчака. И ще иска да прави секс заради самата мен, а не заради секса. Защото ме иска, а не защото двойките правят секс.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си