- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво мислите за емо кора?
ти майсе имаш за голям професор,а _SL_ ?Първоначално написано от Анонимко
Какво да ти кажа...Просто приеми,че има много гледни точки...Не очаквам да ме разбереш...И не е лошо да спреш със злобните коментарчета...вече разбрахме колко си "страшен,велик,мъдър и как винаги само ти си прав"....Сам се правиш смешен
![]()
поазнавам човек с такъв прякорПървоначално написано от quench
![]()
Васко Кора![]()
Ооф много сте смешни скъпи деца. Значи токлова сте глупави и елементарни...като не ви харесва нещо - просто го заебавате и точка. За кво отделяте токлова време д апсувате и биете емотата?! Глупациии! Аз като ен харевам чалгари не им обръщам внимание - те се избиват помежду си
. Ей тъпо племе сте честно. Само се пенявите и ядосвате
Знаете ли кво? Аз обичам да привличам внимание...независимо по какъв начин
И знаете ли колко ми е кеф като ме псуват и обиждат и мразят щото съм емо
> Не е важно как си привлякъл вниманието важно е да си го привлякъл
Обичам да ме мразятСамата мисъл че влудявам някой неприятен тип само с присъствито си ме кара да се размазвам от кеф И по тоя начин вместо да ми навредите пак става на моето
абе мама му стара ти що ВЕДНЪЖ не направиш коментар на това дето съм написал а не на мене? аз съм си кретен...ама вий па сте бетер...Първоначално написано от die_die_my_darling_
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
аз пък съм багер![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мерси че ми каза...макар и че сама се досетих..поне си признаваш-да кретен сиПървоначално написано от _SL_
![]()
Мода е вече.....всички теми във форумчетата да са свързани с ИмОтЪтЪъЪъЪ....ПУуУу деа ко толкоз ги мразите фе...![]()
![]()
БаЛи Му МаЙчИцЪтЪъЪ
![]()
![]()
![]()
Поне си го признавашПървоначално написано от Polikarpa
![]()
пак не можа да направиш свестен коментарПървоначално написано от die_die_my_darling_
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ох а ти какиното понеже всичкиет ти коментари са изпълнени със смисъл и ме учат как да живеяПървоначално написано от _SL_
Ти си ми смисъла на живота - без твоите интелектуални коментари не бих могла да живея
![]()
пуууСЛ,колко си прост пък ти...не те е срам,не само не искаш да те обиждат пък и разговор искаш да водите!
не знаеш колко е хубаво да си един признат от обществото багер![]()
мъчиш се мене да ме изкараш смешен ама май ти трябва още малко сиво вещество че да осъзнаеш че ти си бая по-смешна от мене в моментаПървоначално написано от Анонимко
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни