.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Guest

Moderated: Как да се измъкна да не си спя две вечери вкъщи?

taka zna4i maika mi i ba6ta mi zmainavat za 4ujbina po praznicite na 24-ti,25,26 i 27 mai i ostavam vku6ti s baba mi i dqdo mi (poneje jiveq v ku6ta na 3 etaja,na6iq i 2-riq etaj sa svobodni za6toto i vui4o mi zaminava ta sum sami4ka s baba mi i dqdo mi) Maika mi me predupredi 4e tiq dni v koito gi nqma trqbvalo da sum si plutno vku6tio za6toto sum znaela baba mi i dqdo mi kakvi sa i 4e nqma da se razberem na tema izlizane. Problema e che si pravq planove da ne spq vku6ti pone 2 ve4eri,no ne znam kak da se izmukna ot baba mi i dqdo mi bez da mi mpravqt problemi. Sorta ot "6te spq v priqtelka" nqma da mine te prosto sa malko stranni i 6e se opitat 4 dni da me durjat edva li ne samo v nas...Poneje tva nqma da stane i prez denq 1000% 6e izlizam,no kakvo da izmislq za ve4erite.Ili ako ne 2,pone ednata ve4er da ne sum si vku6ti... Na vas slu4valo li vi se e i kakvo bihte me posuvetvali?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

sexita
    Guest
    mi,mili4ka,az li4no ve4er izlizah...taino,dokarto spat.Izlez normalko ve4erta,pitai gi v kolko da se pribere6,priberi se navreme za da sa spokoini,kaji 4e si lqga6 ii prosto iz4akai da zaspqt...hukvai

Ako si u4eni4ka kaji 4e 6te hodite s klasa na ekskurziq za 2 dni s prespivane i 4e e zadyljitelno no trqbva da go kaje6 kogato i va6ite sa tam 4e da moje da gi predopredqt.
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

haxaxaxaxaxa em ne mi sa e sly4valol takoz neshto0o nz....iz4akai da zaspqt i otlitai

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си