- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- вярно ли е, че..!?(поредния мит)
Хора, искам да ви питам и вас!!![]()
Вярно ли е, че след като си правил секс и спираш да се развиваш ?? Поредния мит ли е това, или има някво логично обяснение!?![]()
Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...
Prosto porednata izmislica na nqkoi bolen moz1k . Seks mojej da pravish togava kogato si dostat14no razvit. tova shte reche okolo 15-17 godini .![]()
Вярно е! ДаааПървоначално написано от roxanka
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Нееее![]()
[size=7][b][u]fosse cos
ne ne e vqrno...tova koi ti go kaza vrasni4kite ti ot 3klas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Да бе, така е естествено
Момичетата сега правят секс от 13 годишни...не че са си малко развити, но все пак...видимо продължават да го правят. Или ти мислиш че като правииш секс и ще си вецно на тази възраст ли?
Да бе човек спираш наистина! и ако си го направил на 13 и пишката ти е била малка такава ша си остане,косата колкото ти е расла толкова край,тялото и височината-край стоп в момента в който си мушнеш малката чурка в некой заблуден лапишки задник щот всичките такива лапета сте шматки и НЕготови за секс но въпреки тва го правите а незнаете колко ще се съжалявате тва е от мен айде![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Be kak gi mislite tez gluposti be ... razbira se che ne e wqrno.
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
Да вярно е!!! За това драги ми момиченца и момченца не правете секс на 11-12 годишна възраст защото няма да ви пораснат цицките и пишлетата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да. Дори като правиш секс мозъка ти спира за винаги и ставаш тъп. Ти си жив пример.Първоначално написано от roxanka
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
бих добавил-Първоначално написано от koalka
![]()
Ооооооооо па много ясно![]()
![]()
Нямам думи за автори като теб
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
da vqrno e ....logi4eskoto obqsnenie na tvoq vypros e 4e ti ili si na 10 godini ili si mnogo typ