.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47

Град
    selo СофиАА

Re: Бихте ли правили секс с 42 годишен мъж, ако ви кефи?

Цитирай Първоначално написано от Далия-СФ
    Един приятел на брат ми, на 42 години и негов колега, идва често в нас и от известно време си флиртим двамата често. Пича е много як, добре оформено тяло, спортен тип, с богато чувство за хумор и страхотна житейска биография и опит. Вярно, на 42 е, но не бих му дала повече от 30. Има дъщеря почти колкото мен, но това не ме притеснява особено. Просто бих правила секс с него, но не съм уверена, че е достатъчно..как да го кажа - морално и отговорно. Аз от своя страна съм човек на принципите и към момента най-големия мъж с когото съм имала полово сношение е 28 годишен.
    В момента имам и приятел, който не ми е съвсем сериозен, но излизам с него, той е 22 годишен.
    Аз съм на 17 и смятам, че съм достатъчно зрял човек, за да преценявам всяка ситуация и мъжете, с които съм, бих могла да съм, и бих желала.
    Просто търся още мнения и от други хора, във връзка с големите разлики, които са мода между мъжете и жените. Много мой приятели и познати излизат с мъже над 10 или около 10 години разлика. Тази тендеция е характерна може би и от финансов аспек, въпреки, че мен той никогаш не ме е блазнил. Увличам се от интелигентни мъже, с чувство за хумор и много очарование.
    xax tva e zakonno i nelogi4no kakvoto 4ustva6 za dobre tva prai ako e bogat i ima kinti davai
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny,fuck yourself and safe your money

Unknown-19
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Unknown-19
    Поредната кукувица... колко жалко...
    Едва ли появата на Комплексарят изненадва някого

Шибандурник

Цитирай Първоначално написано от Гост
    Аз на 18 спах с 49 годишен. Няма лошо, не ги слушай пубертетите. Споко мацка.
    Тъй като гледам май пуберите имат повече акъл в главата от тебе.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Дорасла си ти Ти си куха лейка и тъпа малка курва!

Боже кой го казва!Най-голямото курве във форума! И + това ти си малка а не тя

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от cacegka_3a_cekc
    Цитирай Първоначално написано от изгонена__от__рая
    След като си достатъчно голяма, за да прецениш,защто за допитваш до нас?А по темата ако аз съм на 41 да бих спала с 42годишен

i as sam n asa6toto mnenie i4i
    s1glasna s1m
    a po temata ti moeto dete sigurno ne si se nau4ila sama za si vari6 mqkoto a si mi tr1gnala s 42 godi6en da spi6 kvo e tva mi kaji
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Абеее, да ми дойде Брад Пит (44г)... въобще няма да се дърпам хахаха т'шак си правя... честно казано не знам... но се сетих за него... е, ако си на 14 и се точиш на някой баш чичко... моля, моля авееее, плющете се, ве... кат' ви се иска... и не виждате няк'ви пречки... съвкуплявайте си се както и с когото искате... ако имате малко повече морал и задръжки, не бихте били толкова 'ларж' важното е всички да са задоволени...

омг как съм се разгонила по дяволите
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Pf ... 25 godini razlika ... kak dori mojesh da se zamislish za sex sys nego ...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не бих. Но аз си имам принципи и правила, не бих ходила против себе си.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

offffffff 4e typa tema

IZmet 17 godini golqmata jena ve4e umrqla pa4a smotana nedugava pregurbena bolna galva patur batal izverg izskriveno lice meduza
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

xtinaa
    Guest
    Ti si su6tata samo deto sigurno imate nqkolko godini razlika suotvetno stava :

"Ti si kuha leika i tupa malko po-golqma(no ne i po akul) kurva"

Не бих го направила!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Не бих го направила!
    браво!ето едно трезвомислещо момиче отиваш към прогрес взимайте пример от нея

Guest
    malkoto_sladur4е каза:

Дорасла си ти Ти си куха лейка и тъпа малка курва"....haha koi go kaza tva - nai-goliamata kurva vav foruma...q se skrii malkoto_sladur4e 4e si mnogo tupa ku4ka zaspala.....

Град
    selo СофиАА
    няма ли достатъчно готини момчета на твойта възраст че се занимаваш с човек които може да ти се нарече баща - не съм съгласен с това
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny,fuck yourself and safe your money

Guest
    Ne, no sym se 4ukal s 40-godi6na jena
    i me izkefi.

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ne, no sym se 4ukal s 40-godi6na jena
    i me izkefi.

da a az sam e*ala120 godi6na
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Директно на въпроса-възрастта НЕ е от значение!Моят приятел е на 38,аз съм на 19.В твоя случай обаче искам да наблегна на друг въпрос,който ме смути.Как може да искаш да правиш просто секс?Мисля,че ако няма любов,секса е безсмислен.

Майко мила...баща ми е на 39...!!С 30 годишен не бих спала,а камо ли с 42!За мен е абсолютно ненормално..а ти прави каквото си знаеш.Само после да няма теми "а чичкото ми се изпразни в устата.мога ли да забременея?"!
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Супер фен
    тоя сигурно пие виагра

а, той дали иска да спи с "дъщеря си" ?
    Защо си лъжеш приятеля?
    Ебати к'ви момичета има....
    Немам думи, просто!

И аз съм човек на принципите и аз съм на 17,но.......не бих спала дори и с 28 годишен мъж,а камо ли с 42.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Be You
    И аз съм човек на принципите и аз съм на 17,но.......не бих спала дори и с 28 годишен мъж,а камо ли с 42.
    =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си