- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли правили секс с 42 годишен мъж, ако ви кефи?
Първоначално написано от Далия-СФ
xax tva e zakonno i nelogi4no kakvoto 4ustva6 za dobre tva prai ako e bogat i ima kinti davai
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny,fuck yourself and safe your money
Първоначално написано от Анонимко
Шибандурник![]()
Тъй като гледам май пуберите имат повече акъл в главата от тебе.Първоначално написано от Гост
Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Боже кой го казва!Най-голямото курве във форума! И + това ти си малка а не тя![]()
s1glasna s1mПървоначално написано от cacegka_3a_cekc
a po temata ti moeto dete sigurno ne si se nau4ila sama za si vari6 mqkoto a si mi tr1gnala s 42 godi6en da spi6 kvo e tva mi kaji![]()
![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Абеее, да ми дойде Брад Пит (44г)... въобще няма да се дърпамхахаха т'шак си правя... честно казано не знам... но се сетих за него... е, ако си на 14 и се точиш на някой баш чичко... моля, моля
авееее, плющете се, ве... кат' ви се иска... и не виждате няк'ви пречки... съвкуплявайте си се както и с когото искате... ако имате малко повече морал и задръжки, не бихте били толкова 'ларж'
важното е всички да са задоволени...
![]()
омг как съм се разгонила по дяволите![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Pf ... 25 godini razlika ... kak dori mojesh da se zamislish za sex sys nego ...
offffffff 4e typa tema
IZmet 17 godini golqmata jena ve4e umrqla pa4a smotana nedugava pregurbena bolna galva patur batal izverg izskriveno lice meduza
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Ti si su6tata samo deto sigurno imate nqkolko godini razlika suotvetno stava :Първоначално написано от malkoto_sladur4e
"Ti si kuha leika i tupa malko po-golqma(no ne i po akul) kurva"
Не бих го направила!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
браво!ето едно трезвомислещо момиче отиваш към прогресПървоначално написано от Aleandra
взимайте пример от нея
malkoto_sladur4е каза:
Дорасла си ти Ти си куха лейка и тъпа малка курва"....haha koi go kaza tva - nai-goliamata kurva vav foruma...q se skrii malkoto_sladur4e 4e si mnogo tupa ku4ka zaspala.....
няма ли достатъчно готини момчета на твойта възраст че се занимаваш с човек които може да ти се нарече баща - не съм съгласен с това![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny,fuck yourself and safe your money
Ne, no sym se 4ukal s 40-godi6na jena
i me izkefi.
Първоначално написано от Анонимко
da a az sam e*ala120 godi6na![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Директно на въпроса-възрастта НЕ е от значение!Моят приятел е на 38,аз съм на 19.В твоя случай обаче искам да наблегна на друг въпрос,който ме смути.Как може да искаш да правиш просто секс?Мисля,че ако няма любов,секса е безсмислен.
Майко мила...баща ми е на 39...!!С 30 годишен не бих спала,а камо ли с 42!За мен е абсолютно ненормално..а ти прави каквото си знаеш.Само после да няма теми "а чичкото ми се изпразни в устата.мога ли да забременея?"!
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
тоя сигурно пие виагра
Първоначално написано от malkoto_sladur4e
а, той дали иска да спи с "дъщеря си" ?
Защо си лъжеш приятеля?
Ебати к'ви момичета има....
Немам думи, просто!![]()
И аз съм човек на принципите и аз съм на 17,но.......не бих спала дори и с 28 годишен мъж,а камо ли с 42.![]()
![]()
=D>Първоначално написано от Be You