- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 11 годишната ми сестра се оглежда за секс партниори
имам сестра
тя е на 11
аз имам приятели
те са на 18-19
тя ги харесва
и ми се струва че им се сваля
тва нормално ли е?!??!!!??
neka si gi oglejda breina4e nee normlano spored men...
![]()
Ами отдалечи я от твоите приятели.
Нормално е като има по-голям брат и да се заглежда по приятелите му.
Аз винаги съм си мечтала за по-голям брат, ама добре, че нямам![]()
Не е нормално..пази я!![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Е как че не е?Тя само ги загледжа...леко флиртче нищо повече.Според мен няма да е нормално,ако не я вълнуват изобщо.Но пък и не е нормално , ако има нещо повечеПървоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Това е нормално, днешната младеж с каква скорост се развива...![]()
moje bi i e interesno..da e v po golqma kompaniq...no vse pak e tvarde malka...taka 4e si provedi seriozen razgovor s neq...
За света може да си един, но за някого ти си света!
хубаво е момиченцата да се е6ат от малки
ахахаха приятел довечера ще имаш гости от НСБОППървоначално написано от кузов
![]()
По темата:не е нормално наглеждай я
Tq e edva na 11 .... az ne go vijdam za normalno ama seki si ima mnenie..Първоначално написано от изгонена__от__рая
Напълно нормално е да се заглежда, но ако иска да прави друго, за което по филмите искат 18 години вече не е добре.
Иначе аз от може би по-малък започнах да се заглеждам по какичките на плажа, кои с горнище, кои без, кои по впити в дупето прашки.. Ехх..странно, ама още от тогава го правя т'ва![]()
"Когато се раждаш, ти плачеш, а светът се радва. Живей своя живот, така че когато умреш, светът да плаче, а ти да се радваш."
сиг. е разгонена....Пазия-те могат да се възползват от нея!
pazia ia mnogo 6te se vazpolzvat ot neia i 6te kajat na vsi4ki 4e tvoiata sestra e kurva 6te vidi6 pazia mnogo mnogo ama naistina mnogo uspeh i o6te ne6to pogovori s neia i i kaji 4e triabva da se zaglejda po mom4eta na 13 12 godini a ne na 18 19 4ao uspeh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МууХахХАхаХАхахА.......кой го казва....аз в някво твое мнение бях видяла че и ти от 11 - 12 годишна духаш......Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Само кислород искам за да мога да дишам,
само път свободен искам за да мога да тичам,
само една надежа искам свободен да пея
и една марихуана да се смея
mmmm ne e normalno
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
e 4e tq e na 11 tova spored vas e normalno taka li?porednite neuki du6ici
Пич, пази си сестричката и то много добре. Малка е още. Предвид сегашната обстановка и по-бързото съзрязане на децата днес е нормално на 11 години да започне вече да се заглежда по момчета, това обаче не означава, че е правилно да се занимава с по-големи батковци. Да не говорим, че на тази възраст надали има кой-знае какви познания и като едното нищо може да си навлече сериозни неприятности.
ma da gi oglejda be!normalno e znae6 4e dne6nata mladej e po ............![]()
![]()
![]()
Е, нормално е да се закача, но само до там..
Не разбрахте ли?Малките момиченца почват да правят секс още от детската градина... Може би прекалено стимулиращото време е причината лапетата да се заглеждат по сексуални партньори още от ранна детска възраст.
не ма слуша главата ко да прая???
normalno e .. shtom q syrbi ot doly![]()
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
В заглеждането няма нищо лошо, не се впрягай за глупости.Но си я наглеждай, че е малка, а щом е малка е и глупава. А някой от твоите приятелчета, като нищо може да я налъже и да направи белята.
Maлка Курвичка
нормално е да ходи да се прави на голяма пред приятелите ти с цел да я харесат, да си вдигне самочувствието и да се мисли за голяма работа... но не е нормално, ако й се мърсува с тях... разбери кое от двете е и много я пази, ако е второто...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.