- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 11 годишната ми сестра се оглежда за секс партниори
Ами според мен не е нормално,все пак 11 год ... тя сега съзрява и и е любопитно ! Наистина трябва да говориш с нея и както вече казаха много преди мен - да я пазиш добре ! Данестане измет на обществото...
kato kajat, 4e sestra ti e ku*wa , idi dokazwaj, 4e nqma6 sestra![]()
![]()
![]()
mi te nai sa ti priqteli kakvo mogat da i napravqt?spored men tova ne e problem...
Love is the slowest form of the suiside...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си
Влез в ролята на големия лош батко и я опази от твойте приятелчета и и налей малко акъл в главичката мъничка![]()
Every second Chance begins with the firts step!
ами поговори с нея! тфа не е нормално! обясни й 4е още е малка за секс партнори!
да седне да си играе с куклите!
боже светът варви с главата надолу![]()
той въобще не върви... просто си е сбърканПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
pazi q 4e na dne6no vreme batkovcite ne podbirat mnogo mnogo
НОрмално е да ги заглежда...но само толкова...в смисъл всяко момиче на тая възраст обръща внимание но момчетата но е нормално да се стига само до "леле тоя батко колко е хубав"...ако наистина за секс...тогава зле
еее спасе спасе, честит имен ден на патерица
Kакви са тези деца за Бога![]()
Аз на 11 още си играех с куклите,не с.....ПАЗИ Я
![]()
![]()
![]()
Нормално е. И аз някъде на толкова започнах да се заглеждам по батковци.![]()
Останалите са прави - пази я да не направи някоя глупост.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ae na 11 ne e li v 4 klas ????
po dobre q nagdlejdai... no misli6 li 4e 18-19 godi6nite ti priqteli biha go napravili s 4etvartoklasni4ka ???![]()
![]()
![]()
абе секакви ги има...знаеш лиПървоначално написано от Just_say_no
![]()
.........Тва или е ебавка или преувеличаваш проблема..не ми се вярва да иска секс партньор![]()
мисля,че просто иска да се хареса на всички и да останат с готини впечатления от нея
чак пък "секс партньор" на 11 няма да си търси 18 год спокс.......
![]()
![]()
![]()
![]()
Aghahaha koi go kazva.4e ti nali na12 se be6e ***** s 19 godi6en..alele...Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Като иска момичето нека си се заглежда.Лошо няма.Само някой батко да не и даде да пробва близалката дето пуска бяло кремче.![]()
![]()
![]()
Доакто не се регнах преди седмица ли колко в този форум не бях чувала за тия деца.Бре боже какво стана...но да ти кажа честно вече всичко ми изглежда нормално.12 годишна духа,10 годишна си завряла кренвирш,11 годишна се отворила с краставица....въобще думи нямам...![]()
![]()
ам тфа е нормално щот и аз си се заглеждам със приятелите на брат ми ма едвали да иска секс от тях спокс.....
А бе ти нямаш ли глава на раменете бе идиот?Имам чувството,че такива като теб немислят преди да постват!Закакво постваш като ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗНАЕШ ОТГОВОРА?МАЛОУМЕН ЛИ СИ?Първоначално написано от спас
Това че се заглежда по батковците в случая твоите приятели е донякъде норчално.Започни да се притесняаш ако си мислиш че освен невинни флиртчета иска от тях нещо повече.Айде късмет.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кой го казва!
![]()