- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kak da prava svirka? na 11 s1m. predvaritelno 10x za otgovor
ami az nqma da te obijdam kvato si takava se v guz edna ot nogoto ama ako iska6 da ne te obijdat i da ne si izgrajdat lo6o mnenie zza teb pois4akai tva e ima vreme za vsi4ko ti si na 11 6te po4ne6 svirkite sled 2-3 maseca nai-malko i sexa i kvo kato stane6 na 16 tree da rajda6 6toto ve4e si4ko 6te ti e sku4no nz ama tva deto misli6 da prai6 hi4 ne e na dobre i 6te produljava tva pluene po tvoi adres !!![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Хех сигурно след година-две ще има теми от сорта на "на 8 съм някой може ли да ми каже дали е измислена някоя нова поза,че ония са ми скучни вече"![]()
Ко да са праи - It'z a КУРВА world!!! \/
![]()
Агент провокатор !
Отваряш си устата и лапваш пишлето на приятеля ти, като леко го масажираш за да стимулираш нещо като ерекция, която той все още не е овладял ... май.
После с нежни движения си движиш главата напред назад, като внимаваш със зъбите.
Хей, не ме псувайте - зададе ми въпрос - дадох отговор.
По мое мнение трябва да го лапа яката, чак да потекат лиги и пикоч.
Като ще пропада ще пропада като хората.
Жалко за родителите ти, за теб 5 пари не давам.
Направо Божественярски!!!Първоначално написано от bquick
![]()
Light The Universe
АБЕ СТИГА ОБИЖДАЛИ МОМИЧЕТАТА ДЕТО СЕ ПУСКАТКВО ДА ПРАВИМ 16-17 ГОДИШНИТЕ МОМЧЕТА С ПО-ГОЛЕМИ КАКИ ЛИ ДА СЕ ФАЩАМЕ АЗ ПРАКТИКУВАМ ОТ 15 ГОДИШЕН И АКО 14 ГОДИШНИТЕ НЕ ПУСКАХА НЯМАШЕ КАК ДА СТАНЕ НОМЕРА ПРЕДИ ДА НАВЪРША 19
![]()
И СА СТИГАМЕ ДО ВЪПРОСА МОМИЧЕ КОЕТО СЕ ЧУКА НА 15 Е КУРВА
А МОМЧЕ КОЕТО СЕ ЧУКА НА 15 Е ...?
I wanna kill you...![]()
Ще ти спестя мъките...то свирката...ми то трудно бе па то боли па хапе па щипе па дере ....ебати зверо!
![]()
![]()
Сериозно искаш ли да те убия...аз съм навита!
![]()
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
AvtorkeeeeEla mila tuka da napraavi6 svirka na edna 6tanga..posle az pla6tam raznoski po pogrebenie
....Ssq serioz.....TI SI TUPA DOLNOPROBNA, NEOBRAZOVANA MALKA KU4KA DETO DRUGA NE ZNAE I NQMA DA NAU4I!.... uspeh...bude6teto e pred teb
![]()
![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Не ми се вярва някой нормален човек да те посъветва как да му направиш свирка. Личи си, че и двамата сте на един акъл. Налягай си парцалките и кротувай още понеее 2-3 годинки, ако не и повече.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Не използвайте форума за ебавки.
На 11 и мисли за свирки...някои хора не правят свирки и като станат зрели,а ти в 4 клас(маи)за свирки мислиш....егати...по тая логика даи на 12 да раждаме,а на 5 секс да правиме...никои няма да ти даде съвет как да правиш свирки,а и то не е толкова трудно,така че си налягаи парцалите,както каза модераторката и си гледаи уроците!В тая България учени и интелигентни хора не останаха...сичките по магистралата отидоха да се учат...![]()
с 11 годишните си устенца шматко![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като я видях тая тема ми се накъдри късата права коса![]()
Имам братовчедка която е на твоята възраст и тя си играе с кукли а ти кво да духаш си тръгнала каде бе дребно![]()
Аиде разбирам на 15-16 да пробваш оки аиде имаш някаква сексуална култура от това което се вижда на всякаде ама на 11 то това си е извращение![]()
![]()
Земи учи за да не си зимаш с френска изпитите че като гледам на каде си тръгнала и до 7 клас няма да стигнеш ПАТКА С ПАТКИТЕ
мда за съжеление ха и на 11 см........Първоначално написано от t aZ that u r kissin'
кажи му ти падне на колене и ти веднага го лапай
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Хахах... даже се хванахте...![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
toq mesec svirka, drugiq sex, a sled 9 meseca beb4eKakvo 6tastlivo semeistvo 6te ste
![]()
![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
ебах тия курви...тц...тц....тц...ей много си зле миличка на 11 свирки ше праиш....тц...кашмер....баси и курвите дет ги има по тоя свят...
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
Само не ми е ясно защо тая тема още не е заключена?Почти всички постове са флууд и обиди,което до колкото аз знам е в разрез с правилника.Освен това темата може би е така наречената "ебавка"...Колкото и да стои тая тема компетентен отговор няма да получи,защото не вярвам някой нормален човек да отговори на подобен ненормален въпрос(което всъщност го каза и Aleandra).Не се меся в работата на модовете,но според моето скромно и некомпетентно мнение темата е за ключ.Достатъчно се позабавлявахме.
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
моля се това да е бъзик щото това вече е прекалено на 11 свирки да правят то като чета темите и коментарите направо си мисля,че съм монахиня егати ужаса това не е нормално просто![]()
![]()
![]()
![]()
Защо всики ставате курви ?!![]()
![]()
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
TAKA... NADQVAM SE TEMATA DA NE E POREDNATA EBAVKA... a ako ne e:
Momi4e... purvo 14 godi6nite mom4eta nqmat 4aaaaaaaak takava nepreodolima nyjda ot sex! ako ne e nqkuf KRETEN nqma da ti se surdi 4e ne iska6 da my napravi6 svirka...
vtoro hvanala si se s batko a na taq vuzrast 3 godini sa baq... se pak ti si 4-5 klas a toi-8-9... tvoite suy4enici sa dosta razli4ni ot negovite! a ako pita6 v forymi kak zna4i trqq prez o6te dosta jiteiski sityacii da mine6 dokato stane6 gotova za ne6to takova..
хаха
Remember... all I'm offering is the truth. Nothing more.
You can always find me in skype: jerry_borislav
http://borislav.act4trees.com/
Kato e hubovo gadjeta da si ima tuka pishete v foruma grozni debalanki za kurvi :P
nishto li4no kompleksarki ok?