- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kak da prava svirka? na 11 s1m. predvaritelno 10x za otgovor
edno smisleno izre4enie... 1voto v tazi tema :PПървоначално написано от your_fantasy
Това че сте на по 16-17 години не ви оправдава да сте тъпи като гъз. може ли на сяка тема да повтаряте едно и също - курва та курва... Толко ли не разбрахте че тва е ебавка? То си му личи от 100км както и 99% от темите, в които се сцепвате да пишете кой е курва и кой не и накъде отивало младото поколение.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ami kak se pravi svirka spored teb zema6 edno darvo i edno noj4e i po4va6 i kvoto stane i aide taz godina svirka dogodina otvertka
LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?
Как се прави свирка бе? Награбваш му го, лапаш го, прайш така нагоре-надолу и си въртиш езикаКво е трудното?
Тва горе ^ го писах азЗабравих да се логна
![]()
Обаче вие продължавате да се хващате на бъзицитебахти тъпите парчета И чак се пенят и ядосват и викат курви курви хахахаха
дете!Първоначално написано от 1denislava1
![]()
a ma ei ti nakade si tragnala we?ti mai mn prosta si pada6?kurvencee malko ti kade se slaga6 we?pi6leme det mi stiga do huq,na 11 god iska da pravi svirki.nakade si tragnala ti be?
Xexeexex 2.5 месеца ходите и как разбра,че го обичаш хахаха.Обичаш му ти нещо друго ...Първоначално написано от 1denislava1
![]()
По темата,няма да коментирам !![]()
ццц много курви се събрахте тука ве...Авторката на темата питай приятеля ти
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Питай ваще за да знаят че дъщеря им е гадна малка курва...
Какво коментирате само момичето, смятайте какво е тва момче, 14 годишно, дето се е хванало с 11 годишна пикла.Чудя се какво ли й обарва![]()
ша ви кажа аз как се прави свирка да ви забарам със шамари .................................................. ..![]()
![]()
Устаряхме и Полудяхме
АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ
a we ti 6to za bokluk si we?????????????????bati tapoto pi6leme ela mi naprai sverka na mene we kurve ne6tastno!vari po magstralata i nqkoi moje da te nau4i!tupo pi6leme takova !VZ
На 11 годинки свирки ше прай!Абе дете ти не си с главния си бе ! Знайш к'во миличка айде бегай пред блока играй с децата и тоя 14 годишния дет иска свирка и ти се моли го остави....Много се обичкали та ти си едва на 11 бе милаа Осъзнай се най накрая![]()
хахахаха ПИКЛА!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме затрудняват.
Ха мале, братовчедка ми е точно на 11 и честно казано ако я чуя така да приказва ще й обърша два шамара!Ама като я гледам тя поне има повече акъл от тая простата авторка, дето с гаджето й се "обичкали" хахахахВземи се малко в ръце бе мърло, на 11 свирки ще прайш, на 13-14 ще се проебеш, а на 16-17 по магистралата ще обикаляш...Как може да ги има такива прости..нз..нз
![]()
![]()
![]()
Абсолютно съм съгласна. Сестра ми е на 10 и ако я чуя да каже такоз нещо охх мамо какво ще я прая. Ти нормална ли си бе алоо. На 11 години ти още незнаеш каде се намираш свирки ще правиш. Земи се осъзнай, щото след време...Първоначално написано от MoHuTo
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
сега си чаткаме с гаждето и ето ,че му копнах темата и той искаше да искаже мнение, но понеже няма рег просто каза че си тъпа пробита Кур*а щом имап някви допирни точки до мъжка пишка на 11 години... цитирам: "abe kurvo fani si zabodi pistoelt v gyrloto a ne pi6ka 6tom si trygnala da duha6 na 11!!!"
ot koi grad si![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You are Misleading and or Homosexual
На 11 и свирки ше прави...тц тц тц.Пък и гаджето ти е на 14-и на него му е рано за това.Тей че обичайте си се и толкова.Първоначално написано от 1denislava1
хъхъ..
Е кво искате да кажете-че всички момичета,които правят свирки са курви?!За тези,които го правят на всеки срещнат-да,ама ако си с някой от много време и си се обичате,защо да не му доставиш удоволствие и по друг начин.Мисля,че в това няма нищо лошо.
Ти си за бой, много бой. Сядай си на д-то и не мисли за глупости.