.
Затворена тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 105
    just me
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от your_fantasy
    TAKA... NADQVAM SE TEMATA DA NE E POREDNATA EBAVKA... a ako ne e:

Momi4e... purvo 14 godi6nite mom4eta nqmat 4aaaaaaaak takava nepreodolima nyjda ot sex! ako ne e nqkuf KRETEN nqma da ti se surdi 4e ne iska6 da my napravi6 svirka...
    vtoro hvanala si se s batko a na taq vuzrast 3 godini sa baq... se pak ti si 4-5 klas a toi-8-9... tvoite suy4enici sa dosta razli4ni ot negovite! a ako pita6 v forymi kak zna4i trqq prez o6te dosta jiteiski sityacii da mine6 dokato stane6 gotova za ne6to takova..
    edno smisleno izre4enie... 1voto v tazi tema :P

Guest
    Това че сте на по 16-17 години не ви оправдава да сте тъпи като гъз. може ли на сяка тема да повтаряте едно и също - курва та курва... Толко ли не разбрахте че тва е ебавка? То си му личи от 100км както и 99% от темите, в които се сцепвате да пишете кой е курва и кой не и накъде отивало младото поколение.

Град
    gabrovo

:0

ami kak se pravi svirka spored teb zema6 edno darvo i edno noj4e i po4va6 i kvoto stane i aide taz godina svirka dogodina otvertka
    LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?

Guest
    Как се прави свирка бе? Награбваш му го, лапаш го, прайш така нагоре-надолу и си въртиш езика Кво е трудното?

Тва горе ^ го писах аз Забравих да се логна

Guest
    Обаче вие продължавате да се хващате на бъзиците бахти тъпите парчета И чак се пенят и ядосват и викат курви курви хахахаха

Град
    Е отсреща

Re: kak da prava svirka? na 11 s1m. predvaritelno 10x za otg

Цитирай Първоначално написано от 1denislava1
    zna4i sa da so kaza tuka za si imam gadje ot 2.5 meseca i mnogo si se obi4kame s moeto bube, ama ne stava samo s celuvki i obarane, toi e na 14 i mi se moli za svirka
    az nz kak se pravi i me e sram da ne si izloza i da izbqga s nqkoq kaki4ka i za tva pitam tuka nqkakvi po spicialni rauti da kazvate
    ai 10x za otgovorite plss)))) cunki munki )))
    дете!

a ma ei ti nakade si tragnala we?ti mai mn prosta si pada6?kurvencee malko ti kade se slaga6 we?pi6leme det mi stiga do huq,na 11 god iska da pravi svirki.nakade si tragnala ti be?

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))

zna4i sa da so kaza tuka za si imam gadje ot 2.5 meseca i mnogo si se obi4kame s moeto bube
    Xexeexex 2.5 месеца ходите и как разбра,че го обичаш хахаха.Обичаш му ти нещо друго ...

По темата,няма да коментирам !

$$
    Guest
    ццц много курви се събрахте тука ве... Авторката на темата питай приятеля ти

Rammstein
    Guest
    Питай ваще за да знаят че дъщеря им е гадна малка курва...

Guest
    Какво коментирате само момичето, смятайте какво е тва момче, 14 годишно, дето се е хванало с 11 годишна пикла.Чудя се какво ли й обарва

ша ви кажа аз как се прави свирка да ви забарам със шамари .................................................. ..
    Устаряхме и Полудяхме
    АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ

a we ti 6to za bokluk si we?????????????????bati tapoto pi6leme ela mi naprai sverka na mene we kurve ne6tastno!vari po magstralata i nqkoi moje da te nau4i!tupo pi6leme takova !VZ

Lelee

На 11 годинки свирки ше прай!Абе дете ти не си с главния си бе ! Знайш к'во миличка айде бегай пред блока играй с децата и тоя 14 годишния дет иска свирка и ти се моли го остави....Много се обичкали та ти си едва на 11 бе милаа Осъзнай се най накрая

хахахаха ПИКЛА!!!
    Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме затрудняват.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ха мале, братовчедка ми е точно на 11 и честно казано ако я чуя така да приказва ще й обърша два шамара!Ама като я гледам тя поне има повече акъл от тая простата авторка, дето с гаджето й се "обичкали" хахахах Вземи се малко в ръце бе мърло, на 11 свирки ще прайш, на 13-14 ще се проебеш, а на 16-17 по магистралата ще обикаляш...Как може да ги има такива прости..нз..нз

Град
    Там, където е сърцето...
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Ха мале, братовчедка ми е точно на 11 и честно казано ако я чуя така да приказва ще й обърша два шамара!Ама като я гледам тя поне има повече акъл от тая простата авторка, дето с гаджето й се "обичкали" хахахах Вземи се малко в ръце бе мърло, на 11 свирки ще прайш, на 13-14 ще се проебеш, а на 16-17 по магистралата ще обикаляш...Как може да ги има такива прости..нз..нз
    Абсолютно съм съгласна. Сестра ми е на 10 и ако я чуя да каже такоз нещо охх мамо какво ще я прая. Ти нормална ли си бе алоо. На 11 години ти още незнаеш каде се намираш свирки ще правиш. Земи се осъзнай, щото след време...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Фен
    Град
    Монтана
    сега си чаткаме с гаждето и ето ,че му копнах темата и той искаше да искаже мнение, но понеже няма рег просто каза че си тъпа пробита Кур*а щом имап някви допирни точки до мъжка пишка на 11 години... цитирам: "abe kurvo fani si zabodi pistoelt v gyrloto a ne pi6ka 6tom si trygnala da duha6 na 11!!!"

ot koi grad si
    You are Misleading and or Homosexual

Супер фен Аватара на Shadow_Walker

zna4i sa da so kaza tuka za si imam gadje ot 2.5 meseca i mnogo si se obi4kame s moeto bube, ama ne stava samo s celuvki i obarane, toi e na 14 i mi se moli za svirka
    az nz kak se pravi i me e sram da ne si izloza i da izbqga s nqkoq kaki4ka i za tva pitam tuka nqkakvi po spicialni rauti da kazvate
    ai 10x za otgovorite plss)))) cunki munki )))
    На 11 и свирки ше прави...тц тц тц.Пък и гаджето ти е на 14-и на него му е рано за това.Тей че обичайте си се и толкова.
    хъхъ..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    аз от 11 годишна правя свирки пък съм си само с 1 момче все още

Абе к'во се фукаш ... т'ва е ужасно .. аз на 11 още си играех на барбита и скачах на ластик пред блока ... на 11 наясно ли си дали ти се ебе, дали ти се пикае или просто те е досърбяло?!Май не си !К'во си мислите, че като сте на 12-13 и още не сте правили секс сте ебати задръстените .. има жени, които на по 20-22 още са девствени .. к'во му е хубавото и похвалното, че на 11 вече се ебеш?! Ама не, то няма смисъл да ти наливам алъл .. тъпото си е тъпо .. и никак не му е лесно
    napylno podkrepqm

Guest
    Е кво искате да кажете-че всички момичета,които правят свирки са курви?!За тези,които го правят на всеки срещнат-да,ама ако си с някой от много време и си се обичате,защо да не му доставиш удоволствие и по друг начин.Мисля,че в това няма нищо лошо.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)

Ти си за бой, много бой. Сядай си на д-то и не мисли за глупости.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си