- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kak da prava svirka? na 11 s1m. predvaritelno 10x za otgovor
Как ще да няма нищо лошо бе,ти добре ли си ?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Момичето е на 11 год и свирки иска да прави ..... плюс тва казва,че се обичат.Как на 11 год може да разбереш дали обичаш един човек или не след връзка 2 месеца примерно
Не се излагай моля ти се
lelele maikooooo![]()
![]()
Виж какво слушай мъдрите съвети на баткофффците и какичките. Те такива неща ги разбират най-добре. Малка си още. Изчакай да станеш на 67 и тогава като ти опадат зъбите ще шравиш най хубавите свирки на света и твоя приятел ако е жив и ако на 70г още може да го вдига, няма и да си помисли за друга .
Прави като вятъра или ела на един сеанс при менеПървоначално написано от 1denislava1
![]()
И спрете с темите ебавки ако може![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
ВИЖ,МОЕТО МОМИЧЕ АКЪЛЪТ ТИ Е О6ТЕ В ЧОРАПИТЕ,МНОГО 6ТЕ СБЪРКАШ В ТОЗИ ЖИВОТ,АКО ЗАПОЧНЕ6 НА 10ГОДИНИ ДА ПРАВИ6 СВИРКИ. НА 20ГОДИНИ 6ТЕ СЕ ЕБЕ6 ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ И ХОРАТА ЩЕ ТЕ ПОДРИТВАТ.....Я ОТИВАЙ ДА СИ ЧЕТЕШ УРОЦИТЕ ИЛИ ИГРАЙ С ВРАСНИЦИТЕ СИ.....ТОЖА Е НАЙ ДОБРОТО,ЗА ДРУГОТО 6ТЕ МИСЛИ6 КАТО ПОРАСНЕ6[/i]
Ти си с психично болна![]()
![]()
Е те тая тема ме уби тотално![]()
Въпреки че съм чувал от познати и тем подобни как някоя на 12 , 13 им правила свирки и как са я ебали абе нз ама ако е истина , много лошо.
Толкова ли няма с кво друго да се занимава народа че всичко го превръщат в ебане , доста често ми се набива на очи все и в даскало и къде ли не...
Вярно всеки има правото на избор , ама нужно ли е това да е първото нещо което задължително трябва да са го направили да го знаят и да го усъвършенстват![]()
![]()
![]()
nqmam dumi
![]()
![]()
![]()
sigurno posle shte pusne tema dali e vredno da i se izprasni v ustata
![]()
![]()
![]()
![]()
nakude otiva svetyt![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
iskam da ti kaja samo edno ne6to az sum na 16 i znam 4e nqma nikoi 4ovek koito da zaslyjava da napravi6 ne6to takova za nego
i kakvo kato my napravi6 svirka i kakvo?!toi taka ili ina4e moje da si haresa nqkoq dryga i da te zareje
mili4ka nedei,mujete samo se 4ydqt kude da si go navrat ne se ynijvai
toi ako te pomoli da te 6iba v gaza ti 6te se navie6 li
pomisli dobre predi da predprieme6 ne6to
p.s. a i o6te ne6to zamisli se dali te obi4a naistona ili samo zardi oralnata lubov ne iskam da te razo4arovam no posly6ai po opitnite ot teb![]()
Най-добре иди се гръмни някъде - на тоя свят не му е нужна още една (поредната) курва!
Не за вражда, за обич съм създадена!
Лапай го до картофите и това е![]()
NE E NIKAKVO KURVE VIE KATO STE NA 20 I NIKOI NE VI HARESVA I KATO NEZNAETE KAK SA PRAVQT SVRIKI ZAN4I MILI4KA BLIJI6 MU GO I POSLE GO ZAHAPVA6 MN ZADRAVO ZA DA MU PADNE SE EDNO A AKO ADNE 6E E CUNKA VARHA NA SLADOELDA
pfff
темата е стара и мисля че трябва да се заключи
И отвори тема ебавка от 2007 само за да кажеш pfffПървоначално написано от sisityy
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
на вас какво ви пречи ... тва си е неиния животПървоначално написано от sasha_90
![]()
![]()
![]()
FuCk th3 deamoN
Pravi kakvoto znae6. Ti 6te sujali6 posle!
Не на 11 ти е много малка устата не става...![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
10 лв на час и ще се
тренираш на мен.
Ако искаш-ЛС.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
хахаха намери си хоби , не си добре на 11 за свирки да мислиш![]()
![]()
![]()
![]()
Добре бе хора макар това да си е вашия живот и да неискате да се бъркаме не правете тези теми!Забога изживейте си детството,а не както сега повечето от класа ми,които са на по 13 с некфи гримове и глупости с малките мини полички и с секса веднага!Аз съм на 13 има малка заинтересованост Да естествено е,но да тръгнете да го правите на по 11,12,13 ее ужасно!После ще си искате детствто.Не бързайте да порастнете има време!![]()
MALKA KURVAAAAAAAAAAAAA!!!![]()
цунки.. мунки..![]()
![]()
![]()
![]()
Значи отваряш си устата и готово..![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Темата е от 2007-а,какво и давате акъли![]()
![]()
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Права си... тя вече е пораснала и знае как се правят свирки и други нещаПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!