.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Guest

Приятелката ми спи с други момчета

Как да и кажа по най-правилния начин, че това ми е неприятно и да престане?

Тя е курва-няма начин да и казваш ами направо и бий шута

Град
    У нас

Явно си си хванал курва ... кажи и го директно .. няма какво да заобикаляш и да се притесняваш, че ще я засегнеш.Ако не спре и тегли шута .. даже май и го тегли без да говориш с нея .. щото може да почне да те лъже .. т.е. тя май и сега го прави

Град
    sofiq
    zabilsi se s kurve moi 4ovek
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    КАЖИ И ГО ПРАВО В ЛИЦЕТО....кажи и че ти е неприятно да го прави...но не мисля че ще има ефект

Guest
    Зарежи я !!! Как ще тарпиш такова нещо ?!

neli_f_15
    Guest
    zdravei az mislia 4e tvoiata priatelka ne te obi4a i niama gram mozak 6tom spi s drugi mom4eta i na vsi4koto otgore ti go kazva po tozi na4in te unijava tia e KURVA i ne te zaslujava ostavia nameri si druga koiato da te obi4a ili pak ako ia obi4a6 mnogo kaji i 4e ne tie priatno da spi s drugi mom4eta i ako`prodaljava ostavia i kaji na vsi4ki 4e e kurva za6toto vsi4ki 6ti kazvat 4e si glupav tia te unijava ostavia tazi kurva nameri si po sviastno momi4e 4ao i kasmet

Guest
    Хах, имаш два избора:
    1. Тръгваш да спиш с други момичета. Така де, в демократичен свят живеем, отворени отношения, ала-бала
    2. Сега сериозно. В случай, че любовният многоъгълник не те устройва, я зарежи. Точка. То не е въпросът в това някой да ти каже да спреш да изневеряваш на гаджето си, защото е гадно, и ти да престанеш. Бий й шута и си намери свястна девойка.

Град
    Някаде по Дунав
    За какъв правилен начин говориш????Та нали ти си ощетения?Или директно или и бии шута
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Spi i ti s drugi momicheta da ste kvit ;]
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    sorry no si nameri seriozno momi4e tia niama da se promeni

Аз принципно не подкрепям насилието,ама тук бих раздала някой и др шамар..само де!Разкарай я , не си струва.Някой хора просто са така цял живот.Ако не ...наведи глава,поеми дъх,преглътни и ползвай презервативи да не хванеш нещо.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Тя е курва-няма начин да и казваш ами направо и бий шута
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Не знам да ли тя е кyрва, ама автора на темата е голем Мухльо

Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Не знам да ли тя е кyрва, ама автора на темата е голем Мухльо
    Може момчето да еее малко по-срамежливо или знам ли...но това не го праи мухльо-жена му е мухла по скоро

tq te pravi na pulen glupak be bate bii i 6uta tq si e kurvence ....nqma da i obira6 mursotiata....ti da ne si ko64e za du6evni otpadaci

kak da i kaja 4e tova mi e nepriqteno AVEI EI TI muj li si ili lukova gelva dva shamra i q butni v nqkoq lokva
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Мега фен Аватара на koalka
    Ти си луд да седиш с нея.Само това мога да ти кажа.

napravo si i bii 6yta bes da se pritesnqva6 dali 6te q zasegne6 ili ne...tq ne se e zapitala dali teb 6te ti e nepriqtno kogato go e pravila s drygiq nali? taka 4e davai smelo i ti
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Guest
    mi pi4 kazva6 i taka i taka ne mi e priqtno da te delq s drugi mom4eta.az te obi4am i iskam da si samo moq ......... uuuuuuf i nekvi takiva ludnici! ama pi4 ti qvno si si hvanal nekoe kurvence a? abe q i tegli edna pi4ka mai4ina i si hvani nekoq macka

Цитирай Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy

Явно си си хванал курва ... кажи и го директно .. няма какво да заобикаляш и да се притесняваш, че ще я засегнеш.Ако не спре и тегли шута .. даже май и го тегли без да говориш с нея .. щото може да почне да те лъже .. т.е. тя май и сега го прави
    i az taka mislq.

Град
    Пред PC-то
    Или тя спира,или я зарязваш !
    По добре да се напия и да е*а отколкото да се напуша и да летя!

Родил съм се без да искам, ще умра без да искам, затова живея както си искам!

По-добре кучето да ти е приятел, отколкото приятелката - КУЧКА!

Guest
    poznavam momi4eta kyrvi taka 4e znam 4e nqma da spre ili pak da se promeni a pak za lubov da ne stava i na vapros.da ne misli6 4e 6te i puka.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си