- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Болга придружена с наслада?!
Здравей те! Искам да ви попитам нещо, но преди да ме изядете, 4е "има безброй много такива теми...", "абе хора за какво е търсачката?!" просто ми отговорете.. ако за вас е губене на време не, четете...
Сега към въпроса... значи момиче съм на 15 ( тази год. права 16) детствена съм още... искам просто да попитам 1 път ако много ме боли... поне ще има ли малко хубаво?! Питам понеже няколко мой приятелки ми казват че не боли, други казват че ги боли ама им е приятно, 3 ми казват, че 1 път нищо не осетили ... (Боже опази [-o<) и т.н. какви ли не варианти... ( Аз знам, че неможе да не боли...
) аз искам да ми кажете вие.
![]()
По простата причина се обръщам към хората в този форум, зашото съм чела и продължавам да чета много инт. неща .. някои дават наистина добри савети и примери. Еми благодаря ви че стигнахте до тук с четето, това значи че сте ми прочели мнението .... ще се радвам и за отговор! [-o<![]()
Виж сега, миличка, при всеки е строго индивидуално. Едни ги боли, други - не (мен например ме боля доста). Никой от форума не може да ти каже дали ще изпиташ болка.
Със сигурност мога да ти кажа, че удоволствие от самото проникване няма. Надявам се, че ще намериш/си намерила момче, което да бъде нежно, внимателно, да те разбира и да му пука за теб.
Първият път се запомня не с удоволствието, а с тръпката (която, повярвай ми, е неописуема).
А болката, която е възможно да изпиташ, е най-сладката болка на света!![]()
Успех и не се притеснявай!![]()
Ако ти го вкарам аз, ще боли, ако ти го вкара някой с НЮНЮ няма да те боли... ЧАТ ?
Мерси много за мненията ви... знам че никои неможе да каже дали ще ме боли или не ако него направя все някога... но...просто претеснения
даите още мнения..
П.П slOw брато тъп си като крив киунех фани се метни в мръсната река не ми се праи на интересен!![]()
mi za vseki edin si e individualno mai ne mislq 4e e 4ak takawa bolkata no p1k i da e golqma e samo vedn1j v jivota nikoga nqma da ima6 vtori p1rvi p1t :_D
pri vseki si e razli4no edni gi boli drugi ne....no use6taneto e...vyrhovno dori i da ima bolka tq moje bi 6te e samo v na4aloto spoko vse pak ot sex nikoi ne e umrql
Понеже и на мен ми беше интересно, винаги съм питал гаджетата си кога за първи път са осетили нещо по специално от това ръчкане. Друг отговор освен "след втория - третия път след отварянето" не съм получил. Колкото до болката - ако любовната игра продължи достатъчно дълго и успееш да се възбудиш хубаво шанса да те боли е много малък.
Първоначално написано от experiment_m
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Нужно е да преминеш през тази болка, за да изпиташ по-нататък удоволствието. Пожелавам ти тя да е само в началото.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от naia
![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
виж ся мацка,Първоначално написано от IdI0tkA_^
някои жени се кълнат, 4е и по време на раждане не ги боляло, хора разни.
разли4ните хора разли4но ги усещат нещата, като проваш ше видиш
нормално е да те боли само малко.