.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Drajko
    Guest

po spoko

po spokoino be hora bez karanici

1.Когато няма менструация няма начин да се забременее..! 2.Презерватива се използва не само за предпазване от бременност но и от много болести ! 3.Може да се прави секс и със и без презерватив това всеки си го решава сам..но е желателно със..защото дори и да няма менструация могат да се пипнат много инфекции и болести !

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от KyKJlu4KaAa
    ae stava vapros za priqtelkata mi ...ne za men..men ko ma mesite..maiko0o...
    ееее Глупаво животно като задаваш такива въпроси ще мълчиш и ще четеш само ..... щом спорите за това нещо значи си по тъпа от колкото си мислиш така че запази си коментарите
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

кашон_цигари
    Guest
    bravo habete si nervite da mi idete p****ta..golemite kaki4ki XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXXAA
    АХхаха таз ква проста пача излезе Кат гледам на тебе някой мангал ще ти яде П***та.Всъщност чакай бе той баща ти е такъв ?!?!?

Град
    Berlin

Re: VERNO LI E TOVA ?

abe hora mojee li kogato nqmash cikyl da se ebesh bez prezervativ..s edna priqtelksa sporim...Pls KaJeTe VIe
    Не, ще се стискаш

Цитирай Първоначално написано от IcE`GirL
    1.Когато няма менструация няма начин да се забременее..! 2.Презерватива се използва не само за предпазване от бременност но и от много болести ! 3.Може да се прави секс и със и без презерватив това всеки си го решава сам..но е желателно със..защото дори и да няма менструация могат да се пипнат много инфекции и болести !

темата е приклю4ена.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си